Za koncert spremna
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za koncert spremna
jasambrend wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhwwjOdb-lYm_JGpBGYc9l-yu7orEnENA
.......................
Gotovo je :D
I sta's sada? Mijenjate ime u Jugoslavenska demokratska zajednica?
Gluposti, HDZ se izborio za samostalnost Hrvatske od Jugoslavije...nego se zezam s krkljancem oko ovoga.
S jedne strane seljadurija na koncertu s druge malograđanština pjeni na koncert.
Meni je to jednostavno fuj.
A ona mi je odvratna kurvetina.
Od pocetka pa tako i danas.
Od cajki dobim alergijsku reakciju. Slicno reagiram i na techno.
I ne bih nazvao 'malogradjanima' one koji vele da je ovo jugodernek u Prnjavoru na Savi.
Prije bih rekao da vide stvar onakvom kakva jest.
OK, treba uzeti u obzir da pun kufer cejena i sanchosa (raznih vjera) doslo iz Slovenije i Bosne, plus njezini Srbijanci koji kruze po njenim koncertima.
Ali sto jest - jest. Od malog Beca do Prnjavora na Savi u par koraka. Treba to znati.
Dovuklo se to iz raznoraznih vukojebina i puf.... puna Arena. Vratiti sve nazad skupa s gradonačelnikom. U pičku materinu.
Pa to bi bio dobar pocetak. Odnekud se mora poceti.
Guest- Guest
,..ides na ignore...raspitao sam se kako te staviti na ignore...tvoje postove necu moci citatijastreb wrote:Nisi mi odgovor na pitanje.vuksadinare wrote:kakav amoralni bolesnik ...jastreb wrote:Ne, ozbiljno te pitam.vuksadinare wrote:tko ce koga braniti nego svoj svoga..isti karakterjastreb wrote:
Ma koga da tožno zanima ???
Puna Arena to pokazuje. Da ljudi to išta znače nebi došli na koncert.
Te gluposti danas osim pravašima ništa ne znače.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hoces cajke oko tebe?debotoijusto wrote:zakon za glazbu ???vuksadinare wrote:, .... nije tu brena u pitanju..brena i ini 'brenici' koriste ruperdu gdje je nestao kvalitetan pop i rock..ajde nesto zadnjih godina se popraviti..ali steta je vec debelo pocinjena..predlozit cu skorinom timu ako pobjede da pokusaju donjeti zakon gdje se bitno ogranicava cajkaska muzika a stimulans ostali vancajkaski vid muzike
sto je sljedece, sund komisija?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Dajte ljudi smiješni ste, s njom i bobom su se malo veće face trsile da da se druže ovih par dana, i to ne mislim da političare i pjevačice nego iz nekih krugova, akademskih. Ona i neki biznis radi ovdje. Samo vas par i neki marginalni krugovi i dalje trkeljate o uniformi i seljačiji.
Da je Fahreta Jahic aka Lepa Brena cetnicka cajkaska droljetina - jest.
I da je njen koncert jugodernek u Prnjavoru na Savi - jest.
Nitko tebe ne osudjuje. Samo osobe i pojave nazivamo pravim imenom.
To ti je isto kao kad vidis crni zid i ako te netko upita koje je boje taj zid ti velis da je zid crn.
Neces ga valjda zvati bijelim zidom kako se netko ne bi uvrijedio ... je l'?
Tak ti to je.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:hoces cajke oko tebe?debotoijusto wrote:zakon za glazbu ???vuksadinare wrote:, .... nije tu brena u pitanju..brena i ini 'brenici' koriste ruperdu gdje je nestao kvalitetan pop i rock..ajde nesto zadnjih godina se popraviti..ali steta je vec debelo pocinjena..predlozit cu skorinom timu ako pobjede da pokusaju donjeti zakon gdje se bitno ogranicava cajkaska muzika a stimulans ostali vancajkaski vid muzike
Proradio mu gen.
Guest- Guest
necu no ne bi zakonio poboguvuksadinare wrote:hoces cajke oko tebe?debotoijusto wrote:zakon za glazbu ???vuksadinare wrote:, .... nije tu brena u pitanju..brena i ini 'brenici' koriste ruperdu gdje je nestao kvalitetan pop i rock..ajde nesto zadnjih godina se popraviti..ali steta je vec debelo pocinjena..predlozit cu skorinom timu ako pobjede da pokusaju donjeti zakon gdje se bitno ogranicava cajkaska muzika a stimulans ostali vancajkaski vid muzike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Fuk,Fuk..iznerviro te Đastreb..vuksadinare wrote:,..ides na ignore...raspitao sam se kako te staviti na ignore...tvoje postove necu moci citatijastreb wrote:Nisi mi odgovor na pitanje.vuksadinare wrote:kakav amoralni bolesnik ...jastreb wrote:Ne, ozbiljno te pitam.vuksadinare wrote:
tko ce koga braniti nego svoj svoga..isti karakter
Guest- Guest
pismejker wrote:Fuk,Fuk..iznerviro te Đastreb..vuksadinare wrote:,..ides na ignore...raspitao sam se kako te staviti na ignore...tvoje postove necu moci citatijastreb wrote:Nisi mi odgovor na pitanje.vuksadinare wrote:kakav amoralni bolesnik ...jastreb wrote:
Ne, ozbiljno te pitam.
sad će i tebe na ignore :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ja sam zajebant.,.kome ja smetam i škodim???epikur37 wrote:pismejker wrote:Fuk,Fuk..iznerviro te Đastreb..vuksadinare wrote:,..ides na ignore...raspitao sam se kako te staviti na ignore...tvoje postove necu moci citatijastreb wrote:Nisi mi odgovor na pitanje.vuksadinare wrote:
kakav amoralni bolesnik ...
sad će i tebe na ignore :D
Guest- Guest
vuksadinare wrote:,..ides na ignore...raspitao sam se kako te staviti na ignore...tvoje postove necu moci citatijastreb wrote:Nisi mi odgovor na pitanje.vuksadinare wrote:kakav amoralni bolesnik ...jastreb wrote:Ne, ozbiljno te pitam.vuksadinare wrote:
tko ce koga braniti nego svoj svoga..isti karakter
Nisam ti valjda i ja na tom ignoru?
Ti i marcelus ste mi najvažniji na forumu.
Ako me vi ne vidite, jebeš onda sve..
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:zakon za glazbu ???vuksadinare wrote:,....nije tu brena u pitanju..brena i ini 'brenici' koriste ruperdu gdje je nestao kvalitetan pop i rock..ajde nesto posljednjih par godina se to popravlja..ali steta je vec debelo pocinjena..predlozit cu skorinom timu ako pobjede da pokusaju donjeti zakon gdje se bitno ogranicava cajkaska muzika a stimulira ostali vancajkaski vid muzike
sto je sljedece , sund komisija ?
to treba vratit, nije ni u komunizmu sve bilo loše
udrit 1500 posto poreza na cajkarenje
plus trošarina
marcellus wrote:debotoijusto wrote:zakon za glazbu ???vuksadinare wrote:,....nije tu brena u pitanju..brena i ini 'brenici' koriste ruperdu gdje je nestao kvalitetan pop i rock..ajde nesto posljednjih par godina se to popravlja..ali steta je vec debelo pocinjena..predlozit cu skorinom timu ako pobjede da pokusaju donjeti zakon gdje se bitno ogranicava cajkaska muzika a stimulira ostali vancajkaski vid muzike
sto je sljedece , sund komisija ?
to treba vratit, nije ni u komunizmu sve bilo loše
udrit 1500 posto poreza na cajkarenje
plus trošarina
Jebote bilo bi love k'o dreka.
Guest- Guest
kaya wrote:Dajte ljudi smiješni ste, s njom i bobom su se malo veće face trsile da da se druže ovih par dana, i to ne mislim da političare i pjevačice nego iz nekih krugova, akademskih. Ona i neki biznis radi ovdje. Samo vas par i neki marginalni krugovi i dalje trkeljate o uniformi i seljačiji.
Pa to i ja pričam
sumrak civiljizacije, nije čudo da zemlju nagriza korupcija i depopulacija
Ova balkanizacija nije ono što je Tuđman predviđao.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:kaya wrote:Meni je to glupo proglašavati nešto neukusnim i sjediti doma ljut jer si kao jako fin. Općenito govorim, na nikoga se specijalno ne odnosi . Dobro je sve gdje se ljudi zabavljaju.
Jedino tehno i buba i jala ne dolaze u obzir. Sve ostalo da.
pa to jesu lake narodnjačke note, nizak glazbeni ukus...ali ja se ne ljutim. Isto je žalosna činjenica da je cajka u toj mjeri provalila u urbani prostor.
no, proći će i to
Pa 80tih cajka je maksimalno bila po nekim opskurnim birtijama u dubokoj periferiji...
Danas je mainstream... ko što kaže kaja, a ja potvrđujem, "akademski" krugovi idu po Breni (i ne radi se o nekim jugo ljevičarima sa FFZF)
Danas je balkanskija mainstream kultura nego 80tih
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:kaya wrote:Meni je to glupo proglašavati nešto neukusnim i sjediti doma ljut jer si kao jako fin. Općenito govorim, na nikoga se specijalno ne odnosi . Dobro je sve gdje se ljudi zabavljaju.
Jedino tehno i buba i jala ne dolaze u obzir. Sve ostalo da.
pa to jesu lake narodnjačke note, nizak glazbeni ukus...ali ja se ne ljutim. Isto je žalosna činjenica da je cajka u toj mjeri provalila u urbani prostor.
no, proći će i to
To je odvratno i jedino terorističke metode mogu ljude odvratiti od tog smeća... a ne, usrani i šugavi Islamisti naprave masakr na koncertu Eagels of Death Metal...
darth_vader-
2014-04-17
Brena kraljica .….
raspametila se zagrebačka arena na "jugoslavenku" ….. …. kad se pridoda od Triglava pa do Đerdapa gdje je u srcu svega selo Čavoglave sa granicom na Drini samo je nebo granica …...
raspametila se zagrebačka arena na "jugoslavenku" ….. …. kad se pridoda od Triglava pa do Đerdapa gdje je u srcu svega selo Čavoglave sa granicom na Drini samo je nebo granica …...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Jel moguće da vas jedan običan koncert može toliko iznervirati?
Pa dobro ćime se vi zamarate?
Masa mladih odlazi iz zemlje,place su nikakve. Ukidaju se božićnice i regresi,selo propada,a vas brine jedna Brena???
Masa mladih odlazi iz zemlje,place su nikakve. Ukidaju se božićnice i regresi,selo propada,a vas brine jedna Brena???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jel moguće da vas jedan običan koncert može toliko iznervirati?
ako mogu generali možemo i mi ….
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:Brena kraljica .….
Ni ono više nije sigurna granica. :D
Došla sam ti samo reći bok. ;)
Guest- Guest
jastreb wrote:Jel moguće da vas jedan običan koncert može toliko iznervirati?
To je začetak moralne erozije komplenog društva. Pitaj Džanga što su im cajke od države i društva napravile... samo ekipa iz SNS-a, HDZ-a i satelita to sluša... ne postoji niti jedan racionalan razlog da to netko sluša, a da se ne radi o potpuno zlojćudnoj osobnosti. To je gore čak i od toga da je netko homoseksualac, a da ne spominjem neki masovni ratni zločinac...
Last edited by jasambrend on 15/12/2019, 21:51; edited 2 times in total
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:
Ova balkanizacija nije ono što je Tuđman predviđao.
Da. Trebali smo imati 200 bogatih hrvatskih obitelji koji bi o svemu odlučivali.
A ne ovo sranje.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dačić:Srbija je spremna za novi rat u BiH
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat