Za koncert spremna
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za koncert spremna
kaya wrote:Netko ju je prije koncerta pitao hoće opalit jugoslavenku jer je nasred zagreba ipak, to je malo ..ne znaš hoće publika zašutiti ili ..i žena kaže hoću. I poprati ju cijela dvorana i odvali na to.
Hoću reći, nije ona glupa nimalo i show majstor je i ima taj osjećaj ..da nešto prolazi i kad...
Zna ona da smo svi mi Srbi. Na na tavanu njene rodne kuće u Brčkom još je kandilo i ikona svetog Prokopija.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhwwjOdb-lYm_JGpBGYc9l-yu7orEnENA
.......................
Gotovo je :D
I sta's sada? Mijenjate ime u Jugoslavenska demokratska zajednica?
Guest- Guest
Nije.jastreb wrote:A jel pjevala Živela Jugoslavija?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E sad, ti bi nas prekrstio odmah...crvenkasti wrote:kaya wrote:Netko ju je prije koncerta pitao hoće opalit jugoslavenku jer je nasred zagreba ipak, to je malo ..ne znaš hoće publika zašutiti ili ..i žena kaže hoću. I poprati ju cijela dvorana i odvali na to.
Hoću reći, nije ona glupa nimalo i show majstor je i ima taj osjećaj ..da nešto prolazi i kad...
Zna ona da smo svi mi Srbi. Na na tavanu njene rodne kuće u Brčkom još je kandilo i ikona svetog Prokopija.
2015-08-15
Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhwwjOdb-lYm_JGpBGYc9l-yu7orEnENA
.......................
Gluposti, HDZ se izborio za samostalnost Hrvatske od Jugoslavije...nego se zezam s krkljancem oko ovoga.
S jedne strane seljadurija na koncertu s druge malograđanština pjeni na koncert.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:E sad, ti bi nas prekrstio odmah...crvenkasti wrote:kaya wrote:Netko ju je prije koncerta pitao hoće opalit jugoslavenku jer je nasred zagreba ipak, to je malo ..ne znaš hoće publika zašutiti ili ..i žena kaže hoću. I poprati ju cijela dvorana i odvali na to.
To je ono nešto duboko u nama.
Potiskuješ ga, pritiskaš, gasiš, začepljavaš, mrziš..
Ali čim se malo opustiš, izbije i poput vulkana, trešti, gori i prska.
Ne moš...
crvenkasti-
2014-04-17
Bila si?kaya wrote:Nije.jastreb wrote:A jel pjevala Živela Jugoslavija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Bila si?kaya wrote:Nije.jastreb wrote:A jel pjevala Živela Jugoslavija?
Miroslav nije htio doći, previše tražio.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
.......................
Gluposti, HDZ se izborio za samostalnost Hrvatske od Jugoslavije...nego se zezam s krkljancem oko ovoga.
S jedne strane seljadurija na koncertu s druge malograđanština pjeni na koncert.
Meni je to jednostavno fuj.
A ona mi je odvratna kurvetina.
Od pocetka pa tako i danas.
Od cajki dobim alergijsku reakciju. Slicno reagiram i na techno.
I ne bih nazvao 'malogradjanima' one koji vele da je ovo jugodernek u Prnjavoru na Savi.
Prije bih rekao da vide stvar onakvom kakva jest.
OK, treba uzeti u obzir da pun kufer cejena i sanchosa (raznih vjera) doslo iz Slovenije i Bosne, plus njezini Srbijanci koji kruze po njenim koncertima.
Ali sto jest - jest. Od malog Beca do Prnjavora na Savi u par koraka. Treba to znati.
Guest- Guest
Puno mi se razbacuješ s malograđanima al ako bolje razmisliš to si upravo ti, školski primjer. Oni koji se silno trude biti Građani jer to nisu i puno brinu o tome što će selo reći. Ok, kompleks , tuzla, ovo , ono..kužim.epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
.......................
Znači to si ti! Ne ovi na koje aludiraš jer njima se živo jebe što će selo reći, jesu na koncertu pavarotia ili brene..
2015-08-15
Naravnojastreb wrote:Bila si?kaya wrote:Nije.jastreb wrote:A jel pjevala Živela Jugoslavija?
2015-08-15
Nemoj se tješiti s tim. Da ti pravo velim oko mene nije nitko bio iz bosne i prnjavora nego iz zagreba, neke su i poznate pa nije važno koje su, a neke su i iz hdz- a, tako da pada u vodu ono o milanovićem glasačima.Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhw
OK, treba uzeti u obzir da pun kufer cejena i sanchosa (raznih vjera) doslo iz Slovenije i Bosne, plus njezini Srbijanci koji kruze po njenim koncertima.
2015-08-15
kaya wrote:Nemoj se tješiti s tim. Da ti pravo velim oko mene nije nitko bio iz bosne i prnjavora nego iz zagreba, neke su i poznate pa nije važno koje su, a neke su i iz hdz- a, tako da pada u vodu ono o milanovićem glasačima.Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhw
Nemoj mi kratiti post. Ispada da sam napisao da samo ti cejeni dolaze. Naravno da dolaze i iz Zagreba.
Zato sam i napisao 'od malog Beca do Prnjavora na Savi' u par koraka.
Guest- Guest
kaya wrote:Nemoj se tješiti s tim. Da ti pravo velim oko mene nije nitko bio iz bosne i prnjavora nego iz zagreba, neke su i poznate pa nije važno koje su, a neke su i iz hdz- a, tako da pada u vodu ono o milanovićem glasačima.
E pa to i govorim.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Puno mi se razbacuješ s malograđanima al ako bolje razmisliš to si upravo ti, školski primjer. Oni koji se silno trude biti Građani jer to nisu i puno brinu o tome što će selo reći. Ok, kompleks , tuzla, ovo , ono..kužim.epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
.......................
Znači to si ti! Ne ovi na koje aludiraš jer njima se živo jebe što će selo reći, jesu na koncertu pavarotia ili brene..
Krivo si shvatila moj post, vjerojatno si sama obihvaćena jednom od gore navedenih kategorija...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa ja nisam u ni jednoj tvojoj kategoriji, al da, krivo sam shvatila, istina.epikur37 wrote:kaya wrote:Puno mi se razbacuješ s malograđanima al ako bolje razmisliš to si upravo ti, školski primjer. Oni koji se silno trude biti Građani jer to nisu i puno brinu o tome što će selo reći. Ok, kompleks , tuzla, ovo , ono..kužim.epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
.......................
Krivo si shvatila moj post, vjerojatno si sama obihvaćena jednom od gore navedenih kategorija...
2015-08-15
Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
.......................
Meni je to jednostavno fuj.
A ona mi je odvratna kurvetina.
Od pocetka pa tako i danas.
Od cajki dobim alergijsku reakciju. Slicno reagiram i na techno.
I ne bih nazvao 'malogradjanima' one koji vele da je ovo jugodernek u Prnjavoru na Savi.
Prije bih rekao da vide stvar onakvom kakva jest.
Ali sto jest - jest. Od malog Beca do Prnjavora na Savi u par koraka. Treba to znati.
Dovuklo se to iz raznoraznih vukojebina i puf.... puna Arena. Vratiti sve nazad skupa s gradonačelnikom. U pičku materinu.
darth_vader-
2014-04-17
Serbinho-3 wrote:Koliko Jugoslovena po Zagrebu, moze se reci greska sto Zagreb nije bio glavni grad Jugoslavije
jebiga...
Similar topics
» Dačić:Srbija je spremna za novi rat u BiH
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
Page 6 of 10