Za koncert spremna
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za koncert spremna
kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
brenči je sprdačina, minimax ju je doveo nakon što je tile umro, do tad su cajke na tv bile zabranjene, neformalno, ali znalo se da tile ne dozvoljava cajku u javnom prostoru, da bi se sprdao s njom, ono nije imala osnovnu školu i bila je glupa ko kurac...
za rata je pjevala za bele orlove u bijeljini dok su joj okolo klali užu i širu familiju... smeće
kasnije je pričala da je morala jer su joj rekli da će joj pobit familiju (ona je inače nekakva ciganka)
ali ne izgleda tako na fotkama, a uostalom familiju su joj kolko znam pobili ionako
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dobro, aj priznaj sad samo da nije bilo popularnije pjevačice u jugi...što je s obzirom na sve fakat uspjeh...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ono postoji li itko na ovim prostorima da ne zna za lepu brenu..ne!
2015-08-15
kaya wrote:Dobro, aj priznaj sad samo da nije bilo popularnije pjevačice u jugi...što je s obzirom na sve fakat uspjeh...
s obzirom na ukus publike nije čudo
ja sam tek 82. u vojsci skužio gdje živim i koja je juga kozojebina od države inače sam mislio da je juga ko zagreb i to onaj elitni
Za Kayu samo...
Jedna od rijetkih srpskih cajki koja ima smisla.
Last edited by Eroo on 14/12/2019, 14:33; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:Pjevačica je razgledala Advent, ali i otišla na ručak s Milanom Bandićem.jastreb wrote:E sad bi se na koncertu trebao pojavit Bandic da ko gradonacelnik pozdravi uglednu gošću.
Kolinda je sad zauzeta pa joj ni za zamirit ako se ne pojavi.
"S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku", napisala je Brena uz fotografiju na kojoj ona i Bandić nazdravljaju čašama.
pa zašto da ne
Pa da, dobar dio vas hadezejaca u cajkaskim klubovima vrti zarulje.
:)
Guest- Guest
eeee..ovo si za svoju dušu, priznaj, meni nije po volji...sad ću ja za tebe jednu..čekajEroo wrote:Za Kayu samo...
2015-08-15
kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
cajka ko cajka, lake note i sl. ali ispalo je fenomen u bivšoj državi kako reče institucija...a milanče voli tako narodnjački i šmekerski izvesti damu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:
ja sam tek 82. u vojsci skužio gdje živim i koja je juga kozojebina od države inače sam mislio da je juga ko zagreb i to onaj elitni
ja sam tek 91. skužio da postoje Hrvati i Srbi i da Hrvati mrze državu u kojoj žive
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam tek sad skužila da ne kužim ništacrvenkasti wrote:marcellus wrote:
ja sam tek 91. skužio da postoje Hrvati i Srbi i da Hrvati mrze državu u kojoj žive
2015-08-15
mora damu izvesti, napunila i arenu dva dana zaredom a juge nema odavno, pa a jel to nije fenomen aj reciepikur37 wrote:kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
cajka ko cajka, lake note i sl. ali ispalo je fenomen u bivšoj državi kako reče institucija...a milanče voli tako narodnjački i šmekerski izvesti damu :D
2015-08-15
Koliko ja znam bas Bošnjaci iz Brčkogmarcellus wrote:kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
brenči je sprdačina, minimax ju je doveo nakon što je tile umro, do tad su cajke na tv bile zabranjene, neformalno, ali znalo se da tile ne dozvoljava cajku u javnom prostoru, da bi se sprdao s njom, ono nije imala osnovnu školu i bila je glupa ko kurac...
za rata je pjevala za bele orlove u bijeljini dok su joj okolo klali užu i širu familiju... smeće
kasnije je pričala da je morala jer su joj rekli da će joj pobit familiju (ona je inače nekakva ciganka)
ali ne izgleda tako na fotkama, a uostalom familiju su joj kolko znam pobili ionako
Na mezarju Ivici danas je ukopan Abid Jahić nakon ikindije namaza te dženaze koju je predvodio glavni imam Mustafa Gobeljić.
Sahrana Abida Jahić / infobrcko
Dženazi Abidu Jahiću ocu Lepe Brene prisustovali su brojni građani distrikta, prijatelji te prvi čovjek distrika Dragan Pajić, kolege Šekib Mujanović, Emir Hadžihafizbegović te drugi.
Na mezarju pristutnima su se kratko obratila Fahreta Živojinović, njega sestra i brat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nego gdje mi vuk..vuće nemo da te tamo vidim s nekim parolama ...
2015-08-15
marcellus wrote:kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
I ja sam mislio da je glupa, ali nakon što je je zajedno sa Sašom Popvićem osnovala i vodila Grang produkciju kojom je rasturala čitavu medijsku scenu vše od 20 godina, shvatio sam da je riječ o visokointeligentnoj i jako sposobnoj ženi.
crvenkasti-
2014-04-17
pa ..i ta stoji, da je ona tako glupa ne bi bila toliko teška..ili naprosto ima faktor xcrvenkasti wrote:marcellus wrote:kaya wrote:Ma brenči je institucija , ne zbog pjesama toliko nego kao ona...
I ja sam mislio da je glupa, ali nakon što je je zajedno sa Sašom Popvićem osnovala i vodila Grang produkciju kojom je rasturala čitavu medijsku scenu vše od 20 godina, shvatio sam da je riječ o visokointeligentnoj i jako sposobnoj ženi.
kao recimo mišo kovač koji je hit dok je mama arsena dedića koji je sto puta bolji rekla arsenu da joj je žao što ne pjeva kao mišo :)
2015-08-15
Sovak wrote:
Pa da, dobar dio vas hadezejaca u cajkaskim klubovima vrti zarulje.
:)
Da dobar dio....
a i ona druga stranka i koalicijski partneri nisu imuni
znači njezini su baš prave muse i ona je pjevala za četnike u maskirnom grudnjaku iz seks šopa dok su klali okolo njezine sunarodnjake u njezinom rodnom selu?
ibersmeće...
ibersmeće...
2014-04-16
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
vjerojatno zato jer ih je ta država odlučila sve pobit i poslala na njih vojsku
Similar topics
» Dačić:Srbija je spremna za novi rat u BiH
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
Page 2 of 10