Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
Zar misliš da većina razmišlja poput tebe?ebenica wrote:hajdemo skupa na livadu kod Plesa, ležat' ćemo na travi i gledati avione kako se spuštaju po mraku, zamišljati da su to zvijezde što padaju i donose nam želje.....mativka wrote:I tebi jebeni fak!ebenica wrote:boli me lijevo jaje za hrvatsku enciklopediju i grčko značenje riječi...kaj je tebi z'glavom?
pročitaj tekst koji si citirala i idiota kojeg si citirala, oš da ti ja prevedem na zdravoseljački ako nisi razumjela to kaj si citirala?
"slavimo rođenje heroja, boga koji je od tame i nereda stvorio red, stvorio smisao, prihvatite to u svoja srca, slavimo nadu."
wtjebenifak? kakav nered, kakav smisao, kakva nada? koji jebeni kurac? i ja te ponovo opet pitam, pošto taj debil tvrdi da je bez toga nered i tama i nema nade: jel ti stvarno treba zapovjed da ti, mativka, ne ubiješ nekoga?
Imaš li ti mozak?
Znači li da su svi muslimani Isilovci?!
To što sam katolkinja i slavim svoje naslijeđe ne znači da ću tumarati kao ovca.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ni u smislu konstantnog smjeska na gubici,mativka wrote:Svejedno,aben wrote:naravski,mativka wrote:A meni nije jasna razlika između sretnih i nesretnih ljudi...(pri tome ne mislim na bolesne)aben wrote:mozda sun puno reko da volu nevolju, ali rijec je o utabanin stazama, laksin putevima, onin ki na trozu ekstra napora.mativka wrote:
Da...
Čudna je to odlika čovjeka...voljeti i uživati u svojoj nevolji...
Jesu li sretniji ljudi doista - sretniji?!
smije tinse kic jer su sretniji ljudi nuzno sretniji
Imam osjećaj da sreća i nesreća nisu konstante jer vjerujem da se osjećaj tijekom života izmjenjuje.
Ponekad budem sretna, a ponekad nesretna ali kada se izdignem iz emocija, mogu reći da sam sretna osoba...
ne govorin da sritni ljudi gredu okolo sa smjeskon na gubici.
ovako bi reko, sritni ljudi se bolje adaptiraju na ono ca in zivot donese.
sreća nije konstanta...
ali covik ki razumi koliko srice ga pripado, reci ce zo se da je sritan obcenito
2014-04-16
Život bez moralnih vrijednosti, to zagovaraš?ebenica wrote:većina ne razmišlja, većina slijedi. nj.
isto ko ca politeizam i tolerancija ne gredu skupa;ebenica wrote:same riječi govore da to nije isto, tolerancija i monoteizam ne idu skupa.aben wrote:ebenica wrote:divlja vremena divlji ljudi, koje je danas opravdanje za religijsku mržnju?aben wrote:inace miroljubivi politeisti odjednom podivljali
isti su to ljudi, i monoteisti, politeisti, anticki i suvremeni, potpuno isti
zajednicki denominator su ljudi, ki se nisu preminili ako in se preminu religijska svacanja
2014-04-16
jedno i drugo je učenje, učenja nas mijenjaju.aben wrote:isto ko ca politeizam i tolerancija ne gredu skupa;ebenica wrote:same riječi govore da to nije isto, tolerancija i monoteizam ne idu skupa.aben wrote:ebenica wrote:divlja vremena divlji ljudi, koje je danas opravdanje za religijsku mržnju?aben wrote:inace miroljubivi politeisti odjednom podivljali
zajednicki denominator su ljudi, ki se nisu preminili ako in se preminu religijska svacanja
Guest- Guest
Razuman čovjek na takav način razmišlja...aben wrote:ni u smislu konstantnog smjeska na gubici,mativka wrote:Svejedno,aben wrote:naravski,mativka wrote:A meni nije jasna razlika između sretnih i nesretnih ljudi...(pri tome ne mislim na bolesne)aben wrote:
mozda sun puno reko da volu nevolju, ali rijec je o utabanin stazama, laksin putevima, onin ki na trozu ekstra napora.
smije tinse kic jer su sretniji ljudi nuzno sretniji
Imam osjećaj da sreća i nesreća nisu konstante jer vjerujem da se osjećaj tijekom života izmjenjuje.
Ponekad budem sretna, a ponekad nesretna ali kada se izdignem iz emocija, mogu reći da sam sretna osoba...
ne govorin da sritni ljudi gredu okolo sa smjeskon na gubici.
ovako bi reko, sritni ljudi se bolje adaptiraju na ono ca in zivot donese.
sreća nije konstanta...
ali covik ki razumi koliko srice ga pripado, reci ce zo se da je sritan obcenito
da nema krista ti bi bila promiskuitetna? bez zapovjedi si pička, nitko i ništa?mativka wrote:Život bez moralnih vrijednosti, to zagovaraš?ebenica wrote:većina ne razmišlja, većina slijedi. nj.
Guest- Guest
yea, right:)ebenica wrote:jedno i drugo je učenje, učenja nas mijenjaju.aben wrote:isto ko ca politeizam i tolerancija ne gredu skupa;ebenica wrote:same riječi govore da to nije isto, tolerancija i monoteizam ne idu skupa.aben wrote:ebenica wrote:
divlja vremena divlji ljudi, koje je danas opravdanje za religijsku mržnju?
ljudska drustva su krvava, a njegovi
politeisticki i ateisticki podskupovi su krvaviji
2014-04-16
Što konkretno ti želiš reći?ebenica wrote:da nema krista ti bi bila promiskuitetna? bez zapovjedi si pička, nitko i ništa?mativka wrote:Život bez moralnih vrijednosti, to zagovaraš?ebenica wrote:većina ne razmišlja, većina slijedi. nj.
Krist je dio mog naslijeđa, naslijeđen od mojih roditelja. Društvo u kojem živim me oblikovalo.
Misliš da ne bih bila promiskuitetna da je to opće prihvaćeno i poželjno ponašanje?
? kaj ti nije jasno? ubijanja i mržnje radi religija su zaštitni znak monoteizma, samo zato što ratovi i ubijanja postoje oduvijek ne znači da je religijska mržnja dio politeizma, monoteizam je u razloge za rat donio još jedan razlog, religiju.aben wrote:yea, right:)ebenica wrote:jedno i drugo je učenje, učenja nas mijenjaju.aben wrote:isto ko ca politeizam i tolerancija ne gredu skupa;ebenica wrote:same riječi govore da to nije isto, tolerancija i monoteizam ne idu skupa.aben wrote:
Guest- Guest
želim reć' da u religiji nema morala.mativka wrote:Što konkretno ti želiš reći?ebenica wrote:da nema krista ti bi bila promiskuitetna? bez zapovjedi si pička, nitko i ništa?mativka wrote:Život bez moralnih vrijednosti, to zagovaraš?ebenica wrote:većina ne razmišlja, većina slijedi. nj.
Krist je dio mog naslijeđa, naslijeđen od mojih roditelja. Društvo u kojem živim me oblikovalo.
Misliš da ne bih bila promiskuitetna da je to opće prihvaćeno i poželjno ponašanje?
Guest- Guest
Uhvatio si se religije,ebenica wrote:želim reć' da u religiji nema morala.mativka wrote:Što konkretno ti želiš reći?ebenica wrote:da nema krista ti bi bila promiskuitetna? bez zapovjedi si pička, nitko i ništa?mativka wrote:Život bez moralnih vrijednosti, to zagovaraš?ebenica wrote:većina ne razmišlja, većina slijedi. nj.
a ovdje je bit o kaosu i redu...
krist je dio religije, to si citirala, citiraj nešto drugo, neko političko uređenje pa ćemo o kaosu i redu.mativka wrote:Uhvatio si se religije,
Guest- Guest
Što tebe određuje?ebenica wrote:krist je dio religije, to si citirala, citiraj nešto drugo, neko političko uređenje pa ćemo o kaosu i redu.mativka wrote:Uhvatio si se religije,
Religija ili društvo?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
glupost, ali to smo već obradili ili moram opet dokazivati kako sam glup?mativka wrote:Što tebe određuje?ebenica wrote:krist je dio religije, to si citirala, citiraj nešto drugo, neko političko uređenje pa ćemo o kaosu i redu.mativka wrote:Uhvatio si se religije,
Religija ili društvo?
Guest- Guest
ali religijska mrznja jest de politeizma. bilokakov integrativni sustav je podloga za mrznju outsidera. ne razumin zbog cega bis povuko liniju izmedju mono i politeizma. to je ko da reces da su republike (u kontrastu sa kraljevinami) donile jos jedun razlog za rat- drzavu.ebenica wrote:? kaj ti nije jasno? ubijanja i mržnje radi religija su zaštitni znak monoteizma, samo zato što ratovi i ubijanja postoje oduvijek ne znači da je religijska mržnja dio politeizma, monoteizam je u razloge za rat donio još jedan razlog, religiju.aben wrote:yea, right:)ebenica wrote:jedno i drugo je učenje, učenja nas mijenjaju.aben wrote:isto ko ca politeizam i tolerancija ne gredu skupa;ebenica wrote:
same riječi govore da to nije isto, tolerancija i monoteizam ne idu skupa.
razlozi za rat su isti, svuder i uvika.
2014-04-16
zato što za razliku od monoteizma u politeizmu je normalno da ti žena vjeruje u nešto drugo, susjed u nešto drugo, djeca u nešto drugo...samo zato što negdje gore vatre ne ideš ih gasit benzinom. kužim da vama vjernicima to ne ide u glavu ali vi sebe i svoju religiju ne gledate objektivno niti koliko ste agresivni u promicanju iste. 10% svih ratova je radi religije, 3 glavne svjetske religije se dan danas međusobno mrze radi monopola na istinu i radi međusobnih ratova gdje onaj drugi nije čak ni čovjek.
Guest- Guest
nešto si pomišo, politeisti jednoga kulturnoga kruga ne veruju svaki u nešto drugo, nego svi u isto.ebenica wrote:zato što za razliku od monoteizma u politeizmu je normalno da ti žena vjeruje u nešto drugo, susjed u nešto drugo, djeca u nešto drugo...samo zato što negdje gore vatre ne ideš ih gasit benzinom. kužim da vama vjernicima to ne ide u glavu ali vi sebe i svoju religiju ne gledate objektivno niti koliko ste agresivni u promicanju iste. 10% svih ratova je radi religije, 3 glavne svjetske religije se dan danas međusobno mrze radi monopola na istinu i radi međusobnih ratova gdje onaj drugi nije čak ni čovjek.
kako si došo do 10 posto?
ne brini, monoteisti jednoko mrzu i politeiste.
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50