Denkverbot
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
di je granica autonomnog mišljenja i mšljenja oblikovanog pod utjecajen nekog drugog čovika te koja je vridnost prvog nasuprot drugog.
2014-04-16
tema je da ću te ja zavodit i pričat ću ti bajke, ti ćeš me pitati kako mi možeš vjerovati a ja ću ti odgovoriti pa svi moji imaginarni proijatelji o meni govore isto, ako ne vjeruješ njima jel znaš da je zemlja okrugla? znaš, eto vidiš, sve što ja govorim su fakti.violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Guest- Guest
aben wrote:violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
di je granica autonomnog mišljenja i mšljenja oblikovanog pod utjecajen nekog drugog čovika te koja je vridnost prvog nasuprot drugog.
Pa medjusobno se ispreplicu... Vecina naseg znanja jest nastala uz pomoc "svjedocanstva drugih"... Ako neciju istinu/razmisljanja prepoznajem kao istinita, uspjesna, korisna, ne znaci li tada da sam ih prihvatila kao dio svoje spoznaje o svijetu?
Guest- Guest
ebenica wrote:tema je da ću te ja zavodit i pričat ću ti bajke, ti ćeš me pitati kako mi možeš vjerovati a ja ću ti odgovoriti pa svi moji imaginarni proijatelji o meni govore isto, ako ne vjeruješ njima jel znaš da je zemlja okrugla? znaš, eto vidiš, sve što ja govorim su fakti.violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Aki, ali, vi ste moji imaginarni prijatelji. Zemlja je okrugla, ali Mjesec je hologram.
Guest- Guest
to je socijalizam, na takve je upozorio justin haskins, ako ne vjeruješ meni.violator wrote:ebenica wrote:tema je da ću te ja zavodit i pričat ću ti bajke, ti ćeš me pitati kako mi možeš vjerovati a ja ću ti odgovoriti pa svi moji imaginarni proijatelji o meni govore isto, ako ne vjeruješ njima jel znaš da je zemlja okrugla? znaš, eto vidiš, sve što ja govorim su fakti.violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Aki, ali, vi ste moji imaginarni prijatelji. Zemlja je okrugla, ali Mjesec je hologram.
Guest- Guest
Tema je ista, ali smo se zapleli u kontradiktornost nekih izjava.violator wrote:aben wrote:violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Pa medjusobno se ispreplicu... Vecina naseg znanja jest nastala uz pomoc "svjedocanstva drugih"... Ako neciju istinu/razmisljanja prepoznajem kao istinita, uspjesna, korisna, ne znaci li tada da sam ih prihvatila kao dio svoje spoznaje o svijetu?
Ljudi se ne mogu oblikovati (ničim i nitko, reče netko), a onda se tuđe misli nazivaju svojima, pa se preinači u izjavu da tuđe misli oblikuju njegove... i tako. Klasika. :)
Guest- Guest
but of course.violator wrote:aben wrote:violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
2014-04-16
ebenica wrote:to je socijalizam, na takve je upozorio justin haskins, ako ne vjeruješ meni.violator wrote:ebenica wrote:tema je da ću te ja zavodit i pričat ću ti bajke, ti ćeš me pitati kako mi možeš vjerovati a ja ću ti odgovoriti pa svi moji imaginarni proijatelji o meni govore isto, ako ne vjeruješ njima jel znaš da je zemlja okrugla? znaš, eto vidiš, sve što ja govorim su fakti.violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Dobro, ja i inace ne zagovaram ideju da o razlicitim temama mogu samo raspravljaju i da se moraju slusati iskljucivo eksperti. Ako ni zbog cega drugoga, a onda zbog toga sto time postajemo inertna uma... Dakle, kojekakve egzoticne teorije dobro su dosle.. Ako se nadjem u raspravi sa zagovornicima Plosnozemlja, razmislit ci na koje sve nacine iz svakodnevnog iskustva mogu dokazati da je Zemlja sfericna oblika. Ako ne mogu pronaci primjere, znaci da sam samo preuzela info.
Guest- Guest
pa to neš moći napraviti.violator wrote:ebenica wrote:to je socijalizam, na takve je upozorio justin haskins, ako ne vjeruješ meni.violator wrote:ebenica wrote:tema je da ću te ja zavodit i pričat ću ti bajke, ti ćeš me pitati kako mi možeš vjerovati a ja ću ti odgovoriti pa svi moji imaginarni proijatelji o meni govore isto, ako ne vjeruješ njima jel znaš da je zemlja okrugla? znaš, eto vidiš, sve što ja govorim su fakti.violator wrote:Nisam sigurna sto je trenutna tema...
Dobro, ja i inace ne zagovaram ideju da o razlicitim temama mogu samo raspravljaju i da se moraju slusati iskljucivo eksperti. Ako ni zbog cega drugoga, a onda zbog toga sto time postajemo inertna uma... Dakle, kojekakve egzoticne teorije dobro su dosle.. Ako se nadjem u raspravi sa zagovornicima Plosnozemlja, razmislit ci na koje sve nacine iz svakodnevnog iskustva mogu dokazati da je Zemlja sfericna oblika. Ako ne mogu pronaci primjere, znaci da sam samo preuzela info.
2014-04-16
Bok Li. :)violator wrote:Oprostite, moram ici... :( Valjda navratim kasnije.
Bok, Ra. :)
Lijepo je kad se skupi ekipa. Živo je.
Nadam se da će se i Mate prestati osjećati ugroženom uz nas. :D
Guest- Guest
2014-04-16
[quote="aben"]
koji žuti rebus?
tartaruga wrote:i, koje je rješenje onog žutog rebusa bilo?
koji žuti rebus?
neki dun sun naljuti jednoga kineziologa, jer mi je reko da se za diplomu kineziološkoga fakulteta triboš biti fit.
meni se to učinilo potpuno degradirajuće, pa sun mu predloži da je moguće, a i poželjno jer povećava bazen potencijalnih kandidatov, da kineziolog bude prekomjerno debeli čovik.
na moje iznenađenje, un se usprotivi i reko da je za biti dobar kineziolog nužno i sun projti proces ko i i športaš koga koga bi savjetovo.
naravski, to bi impliciralo da psiholog za terapiju oko razvoda moro biti razveden i sl.
pošo sun viti ča razvijeni svit misli o tomu i ne morin nojti da debeli ljudi ne moru biti stručnjaci na polju kretnje ljudskog tijela, dok naš fakultet za maturu hrv-mat-eng doje max 250 a za fizičku spremnost max 450.
https://study.com/kinesiology_certificate.html
meni se to učinilo potpuno degradirajuće, pa sun mu predloži da je moguće, a i poželjno jer povećava bazen potencijalnih kandidatov, da kineziolog bude prekomjerno debeli čovik.
na moje iznenađenje, un se usprotivi i reko da je za biti dobar kineziolog nužno i sun projti proces ko i i športaš koga koga bi savjetovo.
naravski, to bi impliciralo da psiholog za terapiju oko razvoda moro biti razveden i sl.
pošo sun viti ča razvijeni svit misli o tomu i ne morin nojti da debeli ljudi ne moru biti stručnjaci na polju kretnje ljudskog tijela, dok naš fakultet za maturu hrv-mat-eng doje max 250 a za fizičku spremnost max 450.
Last edited by aben on 15/12/2019, 21:33; edited 1 time in total
2014-04-16
nešto speak, say, talk..zaboravi sun bilo na njemu, ali prije sedmicu dun si nalipi jedun rebus na žutoj podlogitartaruga wrote:aben wrote:tartaruga wrote:i, koje je rješenje onog žutog rebusa bilo?
koji žuti rebus?
2014-04-16
aben wrote:nešto speak, say, talk..zaboravi sun bilo na njemu, ali prije sedmicu dun si nalipi jedun rebus na žutoj podlogitartaruga wrote:aben wrote:tartaruga wrote:i, koje je rješenje onog žutog rebusa bilo?
koji žuti rebus?
baner?
ne, zalipi si ga na denkverbot.tartaruga wrote:aben wrote:nešto speak, say, talk..zaboravi sun bilo na njemu, ali prije sedmicu dun si nalipi jedun rebus na žutoj podlogitartaruga wrote:aben wrote:tartaruga wrote:i, koje je rješenje onog žutog rebusa bilo?
koji žuti rebus?
baner?
imo je možda tri elementa, ali ubij me ne zun ki su bili....
2014-04-16
aben wrote:neki dun sun naljuti jednoga kineziologa, jer mi je reko da se za diplomu kineziološkoga fakulteta triboš biti fit.
kako se zvao onaj debeli-ćelavi tip koji je pomagao Kobe Bryantu u treningu i postao slavan?
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50