ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 17 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 15/12/2019, 10:00

i zato što nemaš svoje mišljenje sad si se izgubio i sad po ladicama mozga tažiš neku definiciju ili tabelu ali pošto nema trabunjaš o socijalizmu...lijepo ti je ra rekla, misli jebote.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 10:17

ebenica wrote:i zato što nemaš svoje mišljenje sad si se izgubio i sad po ladicama mozga tažiš neku definiciju ili tabelu ali pošto nema trabunjaš o socijalizmu...lijepo ti je ra rekla, misli jebote.

kako misliš da nemo, imo primjera koliko oćeš. 
ako neko ponašanje nije svojstveno u jednin okolnostima, ne znoči da ne će biti u drugin. meni je ovo selfevident, ali, ok, morin reći malo više o tomu.

zoč sun uze primjer socijalizma ko sličnog sa standfordskin eksperimenton? jer jordan peterson uvika voli naglositi kako su dobre namjere socijalistov ubile nojviše ljudi u povijesti čovječanstva, a pojedinac na zapadu voli misliti kako su ote strahote činili zli ljudi, oni s iskvorenin karakteron. istina je da svaki od nos to već imo u sebi, samo je potribno načiniti dobre okolnosti. no, to ne znoči da se čovik premini, ne fundamentalno.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2019, 10:19

aben wrote:

zoč sun uze primjer socijalizma ko sličnog sa standfordskin eksperimenton? jer jordan peterson uvika voli naglositi kako su dobre namjere socijalistov ubile nojviše ljudi u povijesti čovječanstva
aaaaaaaaaaaa, jebote više  No ai bok.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/12/2019, 10:55

a zas se nervirate, kao da morate pricati s nepoznatim ljudima na internetovima
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by betty.boop 15/12/2019, 11:01

tartaruga wrote:

pa inace bi pricali sa zidovima :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:04

ne razumin poveznicu sa židovima,

ali smišan je i razlog nerviranja;
ni ko inače ka te neko vriđo, jebe ti mater pa tvoj krhki emocionalni sustav to ne more podniti;

vode je riječ o znanstvenoj literaturi vs ženski časopisi :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 15/12/2019, 11:10

tartaruga wrote:
X

2019-01-30

Back to top Go down

Post by betty.boop 15/12/2019, 11:12

aben wrote:ne razumin poveznicu sa židovima,

ni ko inače ka te neko vriđo, jebe ti mater pa tvoj krhki emocionalni sustav to ne more podniti;

bez kvacice, zidovi
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:15

betty.boop wrote:
aben wrote:ne razumin poveznicu sa židovima,

bez kvacice, zidovi

ma ne bi, zaburavi je staviti sa svim nepoznatin ljudima. s nekin nepoznatin ljudima in je još uvika ugodno razgovarati. ali, ipak bi in bolje bilo, in the long term, da razgovaraju sa židovima jer je uvik bolje razgovorati s pametnijin osebe.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 15/12/2019, 11:20

words, words, words
you may as well listen to the birds!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:31

kad ti neko inzistiro da rečeš nešto svojin riječima, un zapravo želi reći da te ne razumi, ali mu oholost ne dopušćo da to reče izravno.
ali kad neko zahtjevo da rečeš svoje mišljenje bez referenci na ljude ki su prije tebe razmišljali i shvatili neki problijem, ča se tote zapravo išće?

mogo bi pogađati pa reći da se troži otebe da budeš gluplji, ali your guess is as good as mine.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by betty.boop 15/12/2019, 11:46

aben wrote:kad ti neko inzistiro da rečeš nešto svojin riječima, un zapravo želi reći da te ne razumi, ali mu oholost ne dopušćo da to reče izravno.
ali kad neko zahtjevo da rečeš svoje mišljenje bez referenci na ljude ki su prije tebe razmišljali i shvatili neki problijem, ča se tote zapravo išće?

mogo bi pogađati pa reći da se troži otebe da budeš gluplji, ali your guess is as good as mine.

ja mislim da to znaci da su neki postovi jednako zanimljivi kao naljepnice na poledjini sredstva za ciscenje
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 15/12/2019, 11:47

nekako mi se čini, da smo mi kao čovječanstvo stvorili jako puno disciplina koje neprestano proizvode nešto, i gledajući brzinu promjene mi sve više postajemo kao inventar prirode koji se jako sporo mijenja i teško se uključuje u to društvo budućnosti, jer izgleda da će biti potrebno imati high resolution razinu razmišljanja, na programiranje će se jednom možda gledati kao danas na pismenost, nezamislivi će nam biti postoci ispod 90%.. ne znam, ubrajam se u glupe dakako tu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:50

betty.boop wrote:
aben wrote:kad ti neko inzistiro da rečeš nešto svojin riječima, un zapravo želi reći da te ne razumi, ali mu oholost ne dopušćo da to reče izravno.

ja mislim da to znaci da su neki postovi jednako zanimljivi kao naljepnice na poledjini sredstva za ciscenje

točno tako, ako ni razina ženskih časopisov, ni zanimljivo.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:53

tartaruga wrote:
nekako mi se čini, da smo mi kao čovječanstvo stvorili jako puno disciplina koje neprestano proizvode nešto, i gledajući brzinu promjene mi sve više postajemo kao inventar prirode koji se jako sporo mijenja i teško se uključuje u to društvo budućnosti, jer izgleda da će biti potrebno imati high resolution razinu razmišljanja, na programiranje će se jednom možda gledati kao danas na pismenost, nezamislivi će nam biti postoci ispod 90%..  ne znam, ubrajam se u glupe dakako tu.
ki to mi?

jer, ljudi itekako pratu promjene, samo ne mi stariji. dici to dolazi normalno ko sikira kromanjoncu.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 11:57

e da, poleđina stredstava za čišćenje je super zanimljiva stvor. imun pristup industrijskin odmašćivačima, zvanin genox. 

evo, enjoy

https://obecana-zemlja.hr/genox-i-genoll-program-za-prehrambenu-industriju/

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 15/12/2019, 12:17

mi matorci
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2019, 12:18

aben wrote:
traži se da se ne nabacuješ frazama i mišljenjima drugih ljudi, koga boli kurac kaj je rekao pero, krešo, miško niti su njihova mišljenja neka svetinja niti zato što je to pero rekao predstavlja neki zakon...nitko te ljude nije pitao ništa, da me zanima mišljenje nekog od tih ljudi uzeo bih neku njihovu knjigu i pročitao i na kraju se vjerojatno posrao na nju. 
traži se od tebe da na osnovu svih mogućih informacija koje imaš stvoriš zaključak, neki svoj kako su i oni stvorili na osonovu informacija koje su imali...peru je bolio kurac za miška i miška za peru nego su obradili ono što su imali u svom mozgu, ti ne obrađuješ informacije, tebi su informacije zakoni, frende po 100 puta, ti si jebeno glup.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 12:58

tartaruga wrote:
mi matorci
e.
al ki od nos uspije ovladati novon pismenoscu, bit ce u velikoj prednosti pred svima, ko ca je to reko lew rockwell na jednon predavanju, jer su unda masteri oba svita.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 15/12/2019, 13:03

aben wrote:
tartaruga wrote:
mi matorci
e.
al ki od nos uspije ovladati novon pismenoscu, bit ce u velikoj prednosti pred svima, ko ca je to reko lew rockwell na jednon predavanju, jer su unda masteri oba svita.

rockwell? ma vise sam u fazi da slusam ptice u polju..

Denkverbot - Page 17 20191212
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 15/12/2019, 13:06

ebenica wrote:
aben wrote:
traži se da se ne nabacuješ frazama i mišljenjima drugih ljudi, koga boli kurac kaj je rekao pero, krešo, miško niti su njihova mišljenja neka svetinja niti zato što je to pero rekao predstavlja neki zakon...nitko te ljude nije pitao ništa, da me zanima mišljenje nekog od tih ljudi uzeo bih neku njihovu knjigu i pročitao i na kraju se vjerojatno posrao na nju. 
traži se od tebe da na osnovu svih mogućih informacija koje imaš stvoriš zaključak, neki svoj kako su i oni stvorili na osonovu informacija koje su imali...peru je bolio kurac za miška i miška za peru nego su obradili ono što su imali u svom mozgu, ti ne obrađuješ informacije, tebi su informacije zakoni, frende po 100 puta, ti si jebeno glup.

e al nisu to misljenja tih ljudi. oni su to 
preuzeli od misljenja tretih ljudi, ki su to preuzeli od cetvrtih.

jel ti mislis da zemlja okrugla? ali daj mi svoje misljenje:)

jasno je dakle da je zahtjev za orginalnon mislju cover story za vlastitu intelektualnu ljenost.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top