Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
uglavnom da je ero bitanga govori i to da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
di ces joj cestitati?vuksadinare wrote:uglavnom da je ero bitanga govori i to da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
je, to bu joj jako puno znacilo :)
pa cestitat cu forumasima koji su za koli..dodje na istoNoor wrote:di ces joj cestitati?vuksadinare wrote:uglavnom da je ero bitanga govori i to da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
je, to bu joj jako puno znacilo :)
2015-09-08
mene se jebe, vjerojatno ću nacrtati kurčinu ili možda buden glasa za kolakušića vidit ću šta me pukne taj trenutak.. ili nacrtat big fat cock i slikati je mobomvuksadinare wrote:uglavnom da je ero bitanga govori i to da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
iako u drugi krug ako dođe kolinda vs škoro, glasujem za škoru naravno
ako bude kolinda vs zoki, onda bolje i pijana kolinda nego zoki,
pa i ja za kolindu vs zoki ak ovi budu u drugom krugu..ali nece...neko od ovo dvoje ce izvisitAssadNaPodmornici wrote:mene se jebe, vjerojatno ću nacrtati kurčinu ili možda buden glasa za kolakušića vidjet ću ja mene pukne taj trenutak .. ili nacrtat veliki debeli penis i slikati je mobomvuksadinare wrote:uglavnom da je ero bitanga govori i da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
iako u drugom krugu ako treba kolinda vs škoro, glasujem za škoru naravno
ako bude kolinda vs zoki, onda bolje i pijana kolinda nego zoki,
2015-09-08
vuksadinare wrote:on je mogao jedino doprinjeti slovenskoj zajednici mi od njegove blagodati i znanja nista nemamoNoor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Evo Hebrang je bio sin informbiroovca pa se probio do doktorata.
Merčep je bio poslovođa u Borovu a od ustaske familije.
Ne znam gdje su Erini bili,al da su bili u ustasama morao se samo maknut iz one hercegovacke sredine i no problemo.
Ero je vrhunski inzenjer i ti mislis da bi onda nrtko zaposlio prije nepismenog lickog cobana ili sk9lovanog eksperta poput Ere?
svojim radom, znanjem i rezultatima dao je neusporedivo veci doprinos široj zajednici, nego da je 91. uzeo pušku, tvrdim ja, jer znam što vi ne znate, a ni ne morate.
zato, prestanite baljezgati i prozivati ga, zlocestoce jedne...
prizemno je do bola
Nije istina! Ero, dok je doprinosio, Slovenija u Hrvatska su bile u Jugoslaviji.
crvenkasti-
2014-04-17
nebitno...znanje ne poznaje granice
Ponešto sam napravio i u Hrvatskoj, nedavno i u Bosi, pa čak i u RS-u (projekat nagrađen u NS).Noor wrote:nebitno...znanje ne poznaje granice
Ne volim pričati na ovaj način o sebi. U struci djela govore o autou, nema potrebe to sam isticati.
No, ovdje se skrivmo iza avatara (mada ja i ne baš), pa je na opetovane laži tipa "veberovštinae"
traže odgovor. Ispričavam se zbog skretanja s teme.
Last edited by Eroo on 9/12/2019, 17:47; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
naplatio si ti to..nista djabe...tu domoljublje nestajeEroo wrote:Ponešto sam napravio i u Hrvatskoj, nedavno i u Bosi, pa čak i u RS-u (projekat nagrađen u NS).Noor wrote:nebitno...znanje ne poznaje granice
2015-09-08
Naravno da jesam. Inače humanist jesam i pomažem uboge kad god sam u prilici.vuksadinare wrote:naplatio si ti to..nista djabe...tu domoljublje nestajeEroo wrote:Ponešto sam napravio i u Hrvatskoj, nedavno i u Bosi, pa čak i u RS-u (projekat nagrađen u NS).Noor wrote:nebitno...znanje ne poznaje granice
Uvijek sam pomagao ljudima u nevolji, o tome se ne priča.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ne znam gdje si uočila da ja prozivam Eru?Noor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Ne znam gdje su Erini bili,al da su bili u ustasama morao se samo maknut iz one hercegovacke sredine i no problemo.
Ero je vrhunski inzenjer i ti mislis da bi onda nrtko zaposlio prije nepismenog lickog cobana ili sk9lovanog eksperta poput Ere?
svojim radom, znanjem i rezultatima dao je neusporedivo veci doprinos široj zajednici, nego da je 91. uzeo pušku, tvrdim ja, jer znam što vi ne znate, a ni ne morate.
prizemno je do bola
Na drugim temama ponekad. Ovdje ne.
Čak sam stao na njegovu stranu nasuprot Vuku,koji je ljubomoran na Eru i koji sve gleda kroz prizmu 91.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma ne ti, opcenito sam rekla, sasvim slucajno ispod tvog postajastreb wrote:Ne znam gdje si uočila da ja prozivam Eru?Noor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
prizemno je do bola
Na drugim temama ponekad. Ovdje ne.
Čak sam stao na njegovu stranu nasuprot Vuku,koji je ljubomoran na Eru i koji sve gleda kroz prizmu 91.
vuksadinare ima svoj OPG i zna proizvoditi hranu dakle on je stručnjak za poljoprivedu i hranu, a takvih u Rh je nekoliko %
plus ima iskustva u ratu, dakle stručnjak je i oružju i ratovanju a i takvih nema puno.
plus ima iskustva u ratu, dakle stručnjak je i oružju i ratovanju a i takvih nema puno.
Na pitanje kako definiše ono što sada imamo u BiH kada je riječ o Hrvatima, fra Ivo kaže da je riječ o interesu jedne grupe koja se zove „Herceg-Bosna“.
„Nakon ustaštva nešto najkatastrofalnije što se hrvatskom narodu dogodilo i Hrvatska se slabo zna od tih svojih promašaja odbraniti. Hrvatska je osuđena u Hagu, šta je napravila ta Herceg Bosna i još uvijek se to slavi i gura, umjesto da se okrenu leđa.
On je kazao da franjevci osjećaju Bosnu domovinom te da su zbog toga na stalnom udaru političkih grupa i nacionalista.
„Nakon ustaštva nešto najkatastrofalnije što se hrvatskom narodu dogodilo i Hrvatska se slabo zna od tih svojih promašaja odbraniti. Hrvatska je osuđena u Hagu, šta je napravila ta Herceg Bosna i još uvijek se to slavi i gura, umjesto da se okrenu leđa.
On je kazao da franjevci osjećaju Bosnu domovinom te da su zbog toga na stalnom udaru političkih grupa i nacionalista.
Ovo je erina politika
I to je bitno u cijrloj ovoj prici
I konacno da netko razmislja kao ja
Odjebaus ere i Herceg Bosnu
Pa ce se mnoge stvari posložiti u Hrvatskoj
I ne samo u Hrvatskoj
Hercegovci pohrvaceni Srbi ugrozavaju i hrvate srednje Bosne
I to je bitno u cijrloj ovoj prici
I konacno da netko razmislja kao ja
Odjebaus ere i Herceg Bosnu
Pa ce se mnoge stvari posložiti u Hrvatskoj
I ne samo u Hrvatskoj
Hercegovci pohrvaceni Srbi ugrozavaju i hrvate srednje Bosne
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
» UŽIVO: Obljetnice međunarodnog priznanja i mirne reintegracije Podunavlja
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
» UŽIVO: Obljetnice međunarodnog priznanja i mirne reintegracije Podunavlja
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
Page 5 of 5