Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
samo se ti upucavaj...ero je udbas...i dam si ruku da je to bio..sjekira mu je u med pala kad je tuđman govorio o pomirbijastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Evo Hebrang je bio sin informbiroovca pa se probio do doktorata.
Merčep je bio poslovođa u Borovu a od ustaske familije.
Ne znam gdje su Erini bili,al da su bili u ustasama morao se samo maknut iz one hercegovacke sredine i no problemo.
Ero je vrhunski inzenjer i ti mislis da bi onda nrtko zaposlio prije nepismenog lickog cobana ili sk9lovanog eksperta poput Ere?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli opet u gabuli zbog lazi!Naime rekla je da je bila u Vukovaru odmah nakon mirne reintegracije sa djecom a djecu tad nije ni rodila vec su rodjena 2001 i 2003
Budaletino jedna, kakve veze imam ja s Tuđmanom? Od 17.-e godine živim u u Sloveniji.vuksadinare wrote:samo se ti upucavaj...ero je udbas...i dam si ruku da je to bio..sjekira mu je u med pala kad je tuđman govorio o pomirbijastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Ne znam gdje su Erini bili,al da su bili u ustasama morao se samo maknut iz one hercegovacke sredine i no problemo.
Ero je vrhunski inzenjer i ti mislis da bi onda nrtko zaposlio prije nepismenog lickog cobana ili sk9lovanog eksperta poput Ere?
Prestani s to veberovštinoom, jer u takve stvari može povjerovati samo nepismena budala.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
..a ko ti vjeruje ero?... ..nisi s ehtio prijaviti kao dragovoljac u zng,hvo,pa cak i to slovenije...cime si doprinio hrvatskoj slobodi?Eroo wrote:Budaletino jedna, kakve veze imam ja s Tuđmanom? Od 17.-e godine živim u u Sloveniji.vuksadinare wrote:samo se ti upucavaj...ero je udbas...i dam si ruku da je to bio..sjekira mu je u med pala kad je tuđman govorio o pomirbijastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Prestani s to beberovštinoom, jer u takve stvari može povjerovati samo nepismena budala.
2015-09-08
Pa ko je tebi kriv?vuksadinare wrote:samo se ti upucavaj...ero je udbas...i dam si ruku da je to bio..sjekira mu je u med pala kad je tuđman govorio o pomirbijastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Umjesto da si prije rata marljivo učio i radio ti si se vucarao po stadionima.
Eri takve budalastine nisu ni u pijanom stanju padale na um.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajde na zidić..šic...ero je kukavica kao i ti...jastreb wrote:Pa ko je tebi kriv?vuksadinare wrote:samo se ti upucavaj...ero je udbas...i dam si ruku da je to bio..sjekira mu je u med pala kad je tuđman govorio o pomirbijastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
Umjesto da si prije rata marljivo učio i radio ti si se vucarao po stadionima.
Eri takve budalastine nisu ni u pijanom stanju padale na um.
2015-09-08
Eroo wrote:Ende.
Sag nicht, dass es zu Ende ist, dass du alleine bist in dieser Nacht.
crvenkasti-
2014-04-17
Novinar:Gospođo Kitarovic sad kad vise niste predjsednica sto dalje?
Koli:Zivot tece dalje..najprije cu se odmoriti..posvetiti obitelji koja je bila malo zapostavljena svih ovih pet godina
Novinar:Dalji vas planovi?
Koli:Vidjet cemo..jos je rano..uglavnom aktivirat cu svoje clanstvo u HDZ-u
Novinar:Imate li zelju postati predsjednica stranke?
Koli:Vidjet cemo...svatko mora biti pocascen ako ima ambicije biti predsjednik stozerne stranke..
Novinar:Premijer Plenkovic?Odmagao ili pomagao?
Koli:Drugi put...do viđenja
Koli:Zivot tece dalje..najprije cu se odmoriti..posvetiti obitelji koja je bila malo zapostavljena svih ovih pet godina
Novinar:Dalji vas planovi?
Koli:Vidjet cemo..jos je rano..uglavnom aktivirat cu svoje clanstvo u HDZ-u
Novinar:Imate li zelju postati predsjednica stranke?
Koli:Vidjet cemo...svatko mora biti pocascen ako ima ambicije biti predsjednik stozerne stranke..
Novinar:Premijer Plenkovic?Odmagao ili pomagao?
Koli:Drugi put...do viđenja
2015-09-08
xd
To pali samo kod nepismene talibanske sirotinje.
Taj broj glasača vam je zajamčen, pa ne razumijem zašto ste tako agresivni,
da ne kažem jednu drugu rič, koja bi bila primjerenija sadržaju.
I negativi PR je za Kolindu pozitivan. To pravi piarovci i analitičari itekako dobro znaju.
S bosansko-balkanskim forama ne možete očekivati uspjeh.
2016-07-22
odakle si ti?Eroo wrote:Da pali samo kod nepismene talibanske sirotinje.
Taj broj glasača vam je zajamčen, pa ne razumije zašto ste tako agresivni,
da ne kažem jednu drugu rič, koja je bila primjerena sadržaju.
Ja negativi PR je za Kolindu pozitivan. To pravi piarovci i analitičari itekako dobro znaju.
2015-09-08
Eroo wrote:To pali samo kod nepismene talibanske sirotinje.
I negativi PR je za Kolindu pozitivan. To pravi piarovci i analitičari itekako dobro znaju.
Pa da, što je gluplja, više ju volimo.
crvenkasti-
2014-04-17
da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
svojim radom, znanjem i rezultatima dao je neusporedivo veci doprinos široj zajednici, nego da je 91. uzeo pušku, tvrdim ja, jer znam što vi ne znate, a ni ne morate.
zato, prestanite baljezgati i prozivati ga, zlocestoce jedne...
prizemno je do bola
on je mogao jedino doprinjeti slovenskoj zajednici mi od njegove blagodati i znanja nista nemamoNoor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
svojim radom, znanjem i rezultatima dao je neusporedivo veci doprinos široj zajednici, nego da je 91. uzeo pušku, tvrdim ja, jer znam što vi ne znate, a ni ne morate.
prizemno je do bola
2015-09-08
netočnovuksadinare wrote:on je mogao jedino doprinjeti slovenskoj zajednici mi od njegove blagodati i znanja nista nemamoNoor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoveni autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EUjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa da si bio i sin Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti kao sin ustase(?)...si mogao slobodno studirati,dobiti dobar posao i slicno...i to jos u ljubljani...prijestolnici udbine operative
prizemno je do bola
ne budi tako uskih pogleda, obuhvati širu sliku
cuj meni je dovoljno kad vidim da stiti bitange poput mamica,bandica,kutle i slicnih jer su hercegovci..a da mogu doveo bi cestitog hercegovca i dragovoljca koji se srami tih likova..pa vidi ti onda u cemu je erina 'velicina'..bitno je da su njegovi a sad manje vise ak su nes zasraliNoor wrote:netočnovuksadinare wrote:on je mogao samo doprinijeti slovenskoj zajednici mi od svojih blagodati i znanja nista nemamoNoor wrote:da, Ero je vrhunski inženjer i neprikosnoven autoritet u branši, tražen i priznat u cijeloj EU svojim radomjastreb wrote:U Jugi si kao stručnjak mogao napredovati pa si si i ja griješiti Maksa Luburića.vuksadinare wrote:ero..daj objasni kako ti se grijeh ustase (?) ... si mogu stalno studirati, dobiti dobar posao i slicno ... i to jos u ljubljani ... prijestolnici udbine operative
Evo Hebrang je bio grijeh informbiroovca pa se probio do doktorata.
Merčep je bio poslovođa u Borovu iz ustaške obitelji.
Ne znam gdje su Erini bili, al da su bili u ustasama morao se samo maknut iz jedne hercegovačke sredine, a ne problematiziram.
Ero je vrhunski inzenjer i ti mislis da bi onda nrtko zaposlio prije nepismenog lickog kobana ili sk9lovanog eksperta poput Ere?
, značenjem i rezultatima dao je neuspješno veci doprinos širokim zajednicama, nego da je 91. uzeo pušku, tvrdio sam, jer znam što vi ne znate, a ne trebate.
zato, prestanite baljezgati i prozivati ga, zlocestoce jedne ...
prizemno je do bola
ne budi tako uskih pogleda, obuhvati širu sliku
2015-09-08
neka je i ne proizvam ga -- tada je čak i bilo lakše tko je tada završio bilo kakav fakultet u bivšoj yugi, od ekonomije, prava , ING struke --- bio je u toj državi tata-mata čak i nije trebao biti u KPJu--iako opet puuuno je lakše bilo preko KPJa, jer jednostavno ondašnja država nije imala dovoljno niti ekonomista niti pravnika niti inžinjera.... od tu ona poslovica iz yuge, gdje se govorilo "idi u školu i uči da nemoraš raditi" i zašto je 90tih i 2000tih bila sramota biti majstor ili zanatlija.. pa su svi trčali u fakultete
, samo danas bi bila drugačija situacija, inžinjera građevine danas ima ko pljeve na tržištu, a hrpa njih ima i HDZove partijske iskaznice, meni frend građevine dao otkaz nakon 3godine i 10h rada 6dana u tjednu i plaće od 6000kn, dvojica drugih isto tako rade za 6000-8000kn, 10h dnevno, mogu biti samo podstandari, jer ako daju otkaz drugih inžinjera ima ko blata ... i ero, i ovi moji frendovi , svi su položili diferencijalni račun na fakultetu, nije on ništa pametniji od njih .. u RH ekonomiji sa većinom fakulteta možeš danas obrisati šupak - -- nećeš dobiti nikakvu priliku, upravo radi HDZa i KPJ i ovih članova tih stranaka koji su razjebali sve živo.. Meni recimo rođ u Njemačkoj završio višu ekonomsku, vidio sam te ispite na njemačkom fakultetu, to je za prožvakati u par sati, a sada on neki šef nekog odjela neke veće banke , guši se u parama.. u RH može biti doktor znanosti, bez iskaznice HDZa i debele veze , nemože ništa. ja sam odusta od svoje struke, praktički prebacio sam se u totalno druge grane i karijeru, i trudim se , čak mi je i krenulo.. da sam ja u yugi završio što završio, pa onda dobio praksu u centralnoj banci preko KPJa ili samo zato jer nije bilo drugih školovanih, bio bi bolji od 90% današnjih ekonomista koji na TVu sada imaju 50-60godina i kao "stručnjaci" su , i valjaju takve jebene gluposti. Kurac bi oni bili stručnjaci da danas završavaju fakultete, većina nebi kao niti većina mojih kolega(osim onih preko HDZove veze - ) radila u svojoj struci..
u ostalom ako je ero takav stručnjak koji jest(vjerujem da je ali također vjerujem da nije ništa inteligentniji od ostalih inžinjera kojih ima ko blata na tržištu i koji se gaze za 800€ plaću), čemu toliko uvlačenje u šupak HDZu i Kolindi. Epikur i Hektorović sa druge strane su totalno pargmatični glede partije , jer i sami su svjesni da je partija HDZ(nekada KPJ) u RH jedina mogućnost, ako je on navodno izgradio sam svoj život i karijeru, čemu uvlačenje u šupak HDZu
eto, ne komentiram druge i njihov osobni život, ali da se i osvrnemo na eru :) (a nisam pisao ništa pretjerano negativno -tipa da je udbaš kao drugi)
, samo danas bi bila drugačija situacija, inžinjera građevine danas ima ko pljeve na tržištu, a hrpa njih ima i HDZove partijske iskaznice, meni frend građevine dao otkaz nakon 3godine i 10h rada 6dana u tjednu i plaće od 6000kn, dvojica drugih isto tako rade za 6000-8000kn, 10h dnevno, mogu biti samo podstandari, jer ako daju otkaz drugih inžinjera ima ko blata ... i ero, i ovi moji frendovi , svi su položili diferencijalni račun na fakultetu, nije on ništa pametniji od njih .. u RH ekonomiji sa većinom fakulteta možeš danas obrisati šupak - -- nećeš dobiti nikakvu priliku, upravo radi HDZa i KPJ i ovih članova tih stranaka koji su razjebali sve živo.. Meni recimo rođ u Njemačkoj završio višu ekonomsku, vidio sam te ispite na njemačkom fakultetu, to je za prožvakati u par sati, a sada on neki šef nekog odjela neke veće banke , guši se u parama.. u RH može biti doktor znanosti, bez iskaznice HDZa i debele veze , nemože ništa. ja sam odusta od svoje struke, praktički prebacio sam se u totalno druge grane i karijeru, i trudim se , čak mi je i krenulo.. da sam ja u yugi završio što završio, pa onda dobio praksu u centralnoj banci preko KPJa ili samo zato jer nije bilo drugih školovanih, bio bi bolji od 90% današnjih ekonomista koji na TVu sada imaju 50-60godina i kao "stručnjaci" su , i valjaju takve jebene gluposti. Kurac bi oni bili stručnjaci da danas završavaju fakultete, većina nebi kao niti većina mojih kolega(osim onih preko HDZove veze - ) radila u svojoj struci..
u ostalom ako je ero takav stručnjak koji jest(vjerujem da je ali također vjerujem da nije ništa inteligentniji od ostalih inžinjera kojih ima ko blata na tržištu i koji se gaze za 800€ plaću), čemu toliko uvlačenje u šupak HDZu i Kolindi. Epikur i Hektorović sa druge strane su totalno pargmatični glede partije , jer i sami su svjesni da je partija HDZ(nekada KPJ) u RH jedina mogućnost, ako je on navodno izgradio sam svoj život i karijeru, čemu uvlačenje u šupak HDZu
eto, ne komentiram druge i njihov osobni život, ali da se i osvrnemo na eru :) (a nisam pisao ništa pretjerano negativno -tipa da je udbaš kao drugi)
Last edited by AssadNaPodmornici on 9/12/2019, 16:50; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ti ćeš glasati za Đapića, stoposto.crvenkasti wrote:Eroo wrote:To pali samo kod nepismene talibanske sirotinje.
Pa da, što je gluplja, više ju volimo.
2016-07-22
moze on imati sto skola ako je mentalno bitanga i uskogrud..djaba mu sve
2015-09-08
uglavnom da je ero bitanga govori i to da je rekao da nece cestitati skori na pobjedi za razliku od mene koji ce cestitati koli ako ona pobjedi
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Kolinda: "Nakon reintegracije sam odvela djecu u Vukovar." Tad se nisu ni rodila''
» UŽIVO: Obljetnice međunarodnog priznanja i mirne reintegracije Podunavlja
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
» UŽIVO: Obljetnice međunarodnog priznanja i mirne reintegracije Podunavlja
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
Page 4 of 5