Predsjednički izbori
Page 25 of 33
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
To ste mogli učiniti na puno inteligentniji način - osnivanjem stranke. Čemu skrivanje?vuksadinare wrote:..cuj...je'l bitno na koji nacin da dođe do pobjede...ako vec zeli pobjediti...škoro i suverenisti su dali do znanja hdz-u i plenkiju da bez njih nece moci sastaviti vlast...druga opcija mu je velika koalicija sa sdp-om pa nek odluci sto mu je boljeEroo wrote:Da si jučer glasovao za Kolindu drugog kruga ne bi ni bilo.vuksadinare wrote:blento ja sam jucer rekao da cu zazmiriti i glasat za koli..cisto jer ne zelim zokija gledat kao predsjednika....iz poznatih razloga...to je od mene..a ti trolaj i daljeEroo wrote:Samo ti glasaj za Milanovića i ne vodi brigu o Koli i Plenkiju.vuksadinare wrote:bolje za bandica da ne 'pomaze' koli ako hoce dobiti izbore pogotovo sto vise u zagrebu...plenkiju isto da se previse ne petlja i vodi glavnu rijec na njenim skupovima a njoj da se sto prije sredi...znam..lako je reci
Logika vam je logika kokoši.
Da ste jučer glasovali za Kolindu ona IDEX-ova mapa bi uglavnom bila plava.
To bi dovelo do konačne podjele u SDP-u na SD i SKH, a ovako...
Inteligencija vam je čudo jedno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Te suverenističke opcije nakon domljubnih ..vuksadinare wrote:sada suverenisticke opcije nakon dobrih rezulčtata na zadnja dva izbora imaju pravo nadati se i na dobar rezultat na parlamentarnim izborima...pogodio sam rezultat suverenista i na eu izborima gdje sam rekao d ce dobiti cca oko 10% glasova i da ce skoro dobiti preko 20% glasova.narocito nakon suceljavanja...a sad kaze da ce na parlamentarnim izborima dobiti najmanje oko cca 15%...
Hi hi ho ho
To ja kad traziti opanke povrh cipela
Sto ce vam to
kakvu drugu zenu sore duso kad imam tebeSora wrote:Ma hocuprckov wrote:os glasat za mene sore ako se ja prijavim za sledece izboreSora wrote:Dobro je
Fuko
Pobjeda MILSNOVICEVA, kao sto sam ocekivala
Jedino bih radje skoru u drigom krugu
Skoru bi Milsnovic pomeo.
Ako je netko ljiga , onda je to Skoro.
Skroz. Sam za sebe veli da je veliki emotivac.
Jrbote, pa ne kandidira se za precednika Zampa
Nitko mi toliko ne dosađuje ko ti
Da te se otarasim konscno
Budes precednik svih rvata i dovest cemo ti novu zenu Jel tak
2014-04-19
nisi ti skontala soreSora wrote:prckov wrote:da se ismijem
Zlobnik
Isko, ima pravo
Bas bi bilo smjesno da Kolinda izvuce drugi mandat
Cirkus u picku materibu
ja navijam za koli i kad pobjedi docu se ismijat
kuis sad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kolakusic..peovicka je kriva na dva nacina...radila je ko sdp-ov trol....a drugi nacin je taj sto je upravo kao trol samo napadla ili u 90% slucajeva skoru...ono o mercepu je samo izgovor...odradila je pripremu u sdp-ovu stozeru i to je pouzdana istina koju sam dobio direktno od sdp-ovca koji je u vrhu zagrebackog sdp-a...gdje je upravo bila pripremana samo za napad na skoru jer zoki je bio usmjeren na kolindu...kolakusic je trol hdz-a...sto je i pokazao nakon izbora....no dobro sto je tu je..ja sam zadovoljan skorinim rezultatima i rezultatima rada suverenisticke opcijedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...ponovljm škoro je izgubio od kolakusica....jucer su mi se javljali likovi kasno navecer koji su glasali za kolakusica i rekli da im je sad zao sto nisu glasali za škoru da ih je kolakusic razocarao...uopce se nije javljao u svoj stozer...te je rekao da ga sad zanima samo eu parlament...dakle lova i foteljica..kolakusic je ispao najveca prevara i cini mi se da je odradio za koli i za zokija...kao trojanski konj
dogovori se sam sa sobom
jel peovicka ili kolakusic krivac poraza
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Manje-više vam "hr" nounari i "anal-itiĆari" prodaju uvijelk istu foru.epikur37 wrote:
manje više kao i uvijek....jedino je škoro zazelenio slavoniju
Slika je ipak ovaka: (desnica/ljevica)
Donja mapa je slika desno/lijevo i ne ono šta INDEX prodaje nepismenoj talibanskoj sirotinji.
Hrvatska desnica je stvarno politički nepismena...
2016-07-22
pa ima suverenisticka koalicija ili ti za to nisi cuoEroo wrote:To ste mogli učiniti na puno inteligentniji način - osnivanjem stranke. Čemu skrivanje?vuksadinare wrote:..cuj...je'l bitno na koji nacin da dođe do pobjede...ako vec zeli pobjediti...škoro i suverenisti su dali do znanja hdz-u i plenkiju da bez njih nece moci sastaviti vlast...druga opcija mu je velika koalicija sa sdp-om pa nek odluci sto mu je boljeEroo wrote:Da si jučer glasovao za Kolindu drugog kruga ne bi ni bilo.vuksadinare wrote:blento ja sam jucer rekao da cu zazmiriti i glasat za koli..cisto jer ne zelim zokija gledat kao predsjednika....iz poznatih razloga...to je od mene..a ti trolaj i daljeEroo wrote:
Samo ti glasaj za Milanovića i ne vodi brigu o Koli i Plenkiju.
2015-09-08
Ja navijam za Milsnovica i ako ne pobjediprckov wrote:Inisi ti skontala soreSora wrote:prckov wrote:da se ismijem
Zlobnik
Isko, ima pravo
Cirkus u picku materibu
kuis sad
Jednostavno je ljudina, bolji od ove plavuše sto puta
Tak da nista od nas dvoje
Spusil si
e jebigaSora wrote:Ja navijam za Milsnovica i ako ne pobjediprckov wrote:Inisi ti skontala soreSora wrote:prckov wrote:da se ismijem
Zlobnik
Isko, ima pravo
Cirkus u picku materibu
kuis sad
Spusil si
a ja ti nakupovo gaca
reko kad podem dole da ti ponesem
2014-04-19
jedini koji su uz skoru bili neutralni na tom suceljavanju su bili pernar i jurican...đapic i kolakusic igrali za kolindu..peovicka i dalija za zokija..babic zalutao da popuni broj kao i kovac...
2015-09-08
Ukratko, krivci ste za sve buduće neuspjehe države. Opet će vam Stazić i Stazići solit pamet.vuksadinare wrote:pa ima suverenisticka koalicija ili ti za to nisi cuoEroo wrote:To ste mogli učiniti na puno inteligentniji način - osnivanjem stranke. Čemu skrivanje?vuksadinare wrote:..cuj...je'l bitno na koji nacin da dođe do pobjede...ako vec zeli pobjediti...škoro i suverenisti su dali do znanja hdz-u i plenkiju da bez njih nece moci sastaviti vlast...druga opcija mu je velika koalicija sa sdp-om pa nek odluci sto mu je boljeEroo wrote:Da si jučer glasovao za Kolindu drugog kruga ne bi ni bilo.vuksadinare wrote:
blento ja sam jucer rekao da cu zazmiriti i glasat za koli..cisto jer ne zelim zokija gledat kao predsjednika....iz poznatih razloga...to je od mene..a ti trolaj i dalje
Politički ste nepismeni, jebiga...
2016-07-22
za koga ti radis tupsone?...pa ti sve radis da sjebes neku drzavotvornu koaliciju....kao da radis za brisel i iblerov trg..oprosti ako grijesim..ali cisto sumnjam...Eroo wrote:Ukratko, krivci ste za sve buduće neuspjehe države. Opet će vam Stazić i Stazići solit pamet.vuksadinare wrote:pa ima suverenisticka koalicija ili ti za to nisi cuoEroo wrote:To ste mogli učiniti na puno inteligentniji način - osnivanjem stranke. Čemu skrivanje?vuksadinare wrote:..cuj...je'l bitno na koji nacin da dođe do pobjede...ako vec zeli pobjediti...škoro i suverenisti su dali do znanja hdz-u i plenkiju da bez njih nece moci sastaviti vlast...druga opcija mu je velika koalicija sa sdp-om pa nek odluci sto mu je boljeEroo wrote:
Da si jučer glasovao za Kolindu drugog kruga ne bi ni bilo.
2015-09-08
Milanovic je pobjedio u razvijenom i kulturno i ekonomski dijelu hrvatske
Kolindi je ostala prazna lika i sve ostslo poluprazno, izuzev priobalja
razočarani Slavonci i prije skloni svojim regionalistima su za Skoru
a pitanje je tko između njih najbolje zna, hoce i moze zastupati CIJELU HRVATSKU
SAMO MILANOVIC
a pitanje je tko između njih najbolje zna, hoce i moze zastupati CIJELU HRVATSKU
SAMO MILANOVIC
Dobro je Erovuksadinare wrote:Oza koga ti radis tupsone?...pa ti sve radis da sjebes neku drzavotvornu koaliciju....kao da radis za brisel i iblerov trg..oprosti ako grijesim..ali cisto sumnjam...Eroo wrote:Ukratko, krivci ste za sve buduće neuspjehe države. Opet će vam Stazić i Stazići solit pamet.vuksadinare wrote:pa ima suverenisticka koalicija ili ti za to nisi cuoEroo wrote:To ste mogli učiniti na puno inteligentniji način - osnivanjem stranke. Čemu skrivanje?vuksadinare wrote:
..cuj...je'l bitno na koji nacin da dođe do pobjede...ako vec zeli pobjediti...škoro i suverenisti su dali do znanja hdz-u i plenkiju da bez njih nece moci sastaviti vlast...druga opcija mu je velika koalicija sa sdp-om pa nek odluci sto mu je bolje
Rasturaju ti ADZ
Ionsko sve zlo od vas . Sad vec i vrapci znaju
E ali lazesprckov wrote:e jebigaSora wrote:Ja navijam za Milsnovica i ako ne pobjediprckov wrote:Inisi ti skontala soreSora wrote:prckov wrote:da se ismijem
Zlobnik
Isko, ima pravo
Cirkus u picku materibu
kuis sad
Spusil si
a ja ti nakupovo gaca
Nisi ni pitao koji broj nosim a kupio
Lazovcino
Milanović ti je "pobijedio" zbog ovih naprednih što idu na Brenu, a kratke su pameti, pa staju opet na grabljeSora wrote:Milanovic je pobjedio u razvijenom i kulturno i ekonomski dijelu hrvatske
SAMO MILANOVIC
Pobjedio jeNoor wrote:Milanović ti je "pobijedio" zbog ovih naprednih što idu na Brenu, a kratke su pameti, pa staju opet na grabljeSora wrote:Milanovic je pobjedio u razvijenom i kulturno i ekonomski dijelu hrvatske
SAMO MILANOVIC
To sto ti mislis o metropoli i brani je nebitno
Svakako su njegovi glasači zreliji od ostalih
Ja npr ne mogu vjerivati nakon toliko prosera, da netko ista vjeruje Kolindi
Bogte pa zena je hodajući cirkus
pa sto mislis zasto je brena imala koncert bas pred izbore..sve ima svoje...zpravo ne mozes se ovdje popisati a da nema neku politicku poruku ili konotaciju...to se vidi iz svemira....Noor wrote:Milanović ti je "pobijedio" zbog ovih naprednih što idu na Brenu, a kratke su pameti, pa staju opet na grabljeSora wrote:Milanovic je pobjedio u razvijenom i kulturno i ekonomski dijelu hrvatske
SAMO MILANOVIC
2015-09-08
pa rekla si da si guzata i ja uzo najveceSora wrote:E ali lazesprckov wrote:e jebigaSora wrote:Ja navijam za Milsnovica i ako ne pobjediprckov wrote:Inisi ti skontala soreSora wrote:
Zlobnik
Isko, ima pravo
Cirkus u picku materibu
kuis sad
Spusil si
a ja ti nakupovo gaca
Lazovcino
2014-04-19
nego koji broj nosis dusoprckov wrote:pa rekla si da si guzata i ja uzo najveceSora wrote:E ali lazesprckov wrote:e jebigaSora wrote:Ja navijam za Milsnovica i ako ne pobjediprckov wrote:I
nisi ti skontala sore
kuis sad
Spusil si
a ja ti nakupovo gaca
Lazovcino
da zamjenim ove ako su ti male
2014-04-19
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 25 of 33 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 25 of 33