Bi li ključne članice NATO-a priskočile u pomoć Hrvatskoj u slučaju napada?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bi li ključne članice NATO-a priskočile u pomoć Hrvatskoj u slučaju napada?
Ili da u okolici Imotskog na Juru i Matana dok oru ispalimo ambrust?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Treba svi istovremeno. Mi sa boka, Šiptari odzdolje, a muslimani u sredinu. Za par godina su gotovi.
Srbi bi ih pobrisali sa geografske mape
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa u južnoj Srbiji bi i bilo 7 na 1.Ringo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Treba svi istovremeno. Mi sa boka, Šiptari odzdolje, a muslimani u sredinu. Za par godina su gotovi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...nadam se da ces se ponuditi sam za tojastreb wrote:Ili da u okolici Imotskog na Juru i Matana dok oru ispalimo ambrust?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znamo dok ne vidimo..mrtvi se na kraju brojeRingo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
2015-09-08
Eroo wrote:Pa u južnoj Srbiji bi i bilo 7 na 1.Ringo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
A tek u Prištini: 100 000 na 1. Srbi nemaju šanse.
crvenkasti-
2014-04-17
uvijek postoji sansa..samo treba muda skupiti...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa u južnoj Srbiji bi i bilo 7 na 1.Ringo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:
2015-09-08
crveni daj nagovori sulju da pocne nek ti pomogne lazanski dobit cete obilan sendvic
2015-09-08
Balkan je proklet i prokletstvo. Ako ih drugi ne tuku potuku se između sebe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa u južnoj Srbiji bi i bilo 7 na 1.Ringo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
to je vazda tako uvijek bilo..cudo bi bilo da je suprotno...realno rusima kao ni zapadu nije interes koljaza jer su zadovoljni sa ovim sto imaju..rusi imaju utjecaj na ovom prostoru makar samo kroz srbiju eventualno kroz srpsku zapad da zadrzi to sto ima...e sad do šore moze doci jedino zbog vjecno nezajazljivog apetita srbije da bude ipak malo šira...plus sto imaju danas vodstvo koje je osvetnicki nabrijano zbog lupanja po lampi devdesetih od kojih i vecina je sudionika dobijanja po lampi...amo pitanje je tehnicke izvodljivosti i da li je to moguce..za sada medijski vode rat...protiv drugih...i ostaje na verbalnim provokacijama i prijetnjamaEroo wrote:Balkan je proklet i prokletstvo. Ako ih drugi ne tuku potuku se između sebe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa u južnoj Srbiji bi i bilo 7 na 1.Ringo10 wrote:Šiptari ... da oni su jaki samo sedam na jednoga a kao ratnici su goli kitomirEroo wrote:
Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.
2015-09-08
Pa mogao bih.vuksadinare wrote:...nadam se da ces se ponuditi sam za tojastreb wrote:Ili da u okolici Imotskog na Juru i Matana dok oru ispalimo ambrust?
Ovo stanje mi vec ide na zivce.
Treba razbjesniti puk protiv Srba jer ovo lizanje jednih s drugima me opasno nervira. Ako ovako nastavimo rata ce prije biti sa Luksemburzanima vec sa Srbima.
2014-04-22
mogu ti srediti....jastreb wrote:Pa mogao bih.vuksadinare wrote:...nadam se da ces se ponuditi sam za tojastreb wrote:Ili da u okolici Imotskog na Juru i Matana dok oru ispalimo ambrust?
Ovo stanje mi vec ide na zivce.
Treba razbjesniti puk protiv Srba jer ovo lizanje jednih s drugima me opasno nervira. Ako ovako nastavimo rata ce prije biti sa Luksemburzanima vec sa Srbima.
2015-09-08
..ako imas vec toliku zelju..samo nemoj poslije da je kriv vuk
2015-09-08
Samo nema satnice.vuksadinare wrote:..ako imas vec toliku zelju..samo nemoj poslije da je kriv vuk
Znaci nabavi mi majicu sa slikom Mladica,licku kapu imam ja. Brijati se necu par tjedana.
Mogli bi negdje oko njihovog Bozica.
2014-04-22
kaj da ti nabavljam kad to vec imas na tavanujastreb wrote:Samo nema satnice.vuksadinare wrote:..ako imas vec toliku zelju..samo nemoj poslije da je kriv vuk
Znaci nabavi mi majicu sa slikom Mladica,licku kapu imam ja. Brijati se necu par tjedana.
Mogli bi negdje oko njihovog Bozica.
2015-09-08
Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
Ne znam sta ste ono slavili nekad.
2014-04-22
....svasta nesto bozic,novu godinu,prvi svibanj,trideseti svibanj,rođendane,titule..sto god hoces..jastreb wrote:Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
2015-09-08
Ma puno ranije. Mislim,koji je svetac na ikoni?vuksadinare wrote:....svasta nesto bozic,novu godinu,prvi svibanj,trideseti svibanj,rođendane,titule..sto god hoces..jastreb wrote:Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
2014-04-22
nemamo ti mi ikone na tavanu...to pitaj svoje u jasikovcujastreb wrote:Ma puno ranije. Mislim,koji je svetac na ikoni?vuksadinare wrote:....svasta nesto bozic,novu godinu,prvi svibanj,trideseti svibanj,rođendane,titule..sto god hoces..jastreb wrote:Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
2015-09-08
Pa oni je ne drze na tavanu.vuksadinare wrote:nemamo ti mi ikone na tavanu...to pitaj svoje u jasikovcujastreb wrote:Ma puno ranije. Mislim,koji je svetac na ikoni?vuksadinare wrote:....svasta nesto bozic,novu godinu,prvi svibanj,trideseti svibanj,rođendane,titule..sto god hoces..jastreb wrote:Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
2014-04-22
znam...zakopali ih...znas li di je jasikovacjastreb wrote:Pa oni je ne drze na tavanu.vuksadinare wrote:nemamo ti mi ikone na tavanu...to pitaj svoje u jasikovcujastreb wrote:Ma puno ranije. Mislim,koji je svetac na ikoni?vuksadinare wrote:....svasta nesto bozic,novu godinu,prvi svibanj,trideseti svibanj,rođendane,titule..sto god hoces..jastreb wrote:Kad smo kod tavana,donesi ikonu.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ameri na slucaju Poljske jos jednom poslali poruku da nisu voljni ratovati ni za clanice NATO-a
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Vodeće članice NATO-a ne planiraju napraviti ustupak Hrvatskoj za konstutivne narode u BiH
» NATO pokazao da Hrvatskoj može pomoći u slučaju agresije
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Vodeće članice NATO-a ne planiraju napraviti ustupak Hrvatskoj za konstutivne narode u BiH
» NATO pokazao da Hrvatskoj može pomoći u slučaju agresije
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
Page 3 of 4