Bi li ključne članice NATO-a priskočile u pomoć Hrvatskoj u slučaju napada?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bi li ključne članice NATO-a priskočile u pomoć Hrvatskoj u slučaju napada?
..crveni je postavio pitanje...obrati se njemuepikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
decko...ajd se otrijezni....prvi bi izbjego mobilizacijski poziv....nemoj da zavrsis opet ko onomad u kucici za pse...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Treba svi istovremeno. Mi sa boka, Šiptari odzdolje, a muslimani u sredinu. Za par godina su gotovi.
2015-09-08
Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Treba svi istovremeno. Mi sa boka, Šiptari odzdolje, a muslimani u sredinu. Za par godina su gotovi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaya wrote:bi, jer to im je pravilo, kada napadneš jednu ostale reagiraju.
međutim nitko nas neće napasiti tako da neće trebati
Ne znam Kayo,ne znam..ove mi prije lice kao milf&gilf u potrazi za mladim kurčjim mesom,nego kao ministrice obrane..dok bi se one neshto odlucile,nebrijatelji bi vam prehodali kičmu..
Guest- Guest
klasa optimist je'lpismejker wrote:kaya wrote:bi, jer to im je pravilo, kada napadneš jednu ostale reagiraju.
Ne znam Kayo,ne znam..ove mi prije lice kao milf&gilf u potrazi za mladim kurčjim mesom,nego kao ministrice obrane..dok bi se one neshto odlucile,nebrijatelji bi vam prehodali kičmu..
2015-09-08
vuksadinare wrote:klasa optimist je'lpismejker wrote:kaya wrote:bi, jer to im je pravilo, kada napadneš jednu ostale reagiraju.
Klasa,uzdaj se use...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:decko...ajd se otrijezni....prvi bi izbjego mobilizacijski poziv....nemoj da zavrsis opet ko onomad u kucici za pse...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Ne bih ovaj put. Zajedno sa Šiptarima i muslimanima smo jači od njih.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Šiptari bi bili sasvim dovoljni, čemu da se miješaju ostali. Ne bi to bilo baš fer.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Šiptari su kurac bez nas Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
...znaci vec si izbjegavao..dezertercrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:decko...ajd se otrijezni....prvi bi izbjego mobilizacijski poziv....nemoj da zavrsis opet ko onomad u kucici za pse...crvenkasti wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
Ne bih ovaj put. Zajedno sa Šiptarima i muslimanima smo jači od njih.
2015-09-08
epikur37 wrote:vučina je pravaš, liježe i budi se sa srpskom ugrozom :)
Bome. A ti s ekumenom.
Guest- Guest
Ne trebaju nama ni Talijani, ni Srbi, Rusi, ni kurci palci. Imamo mi sebe i svoju vlastitu autoimunu pošast koja vozi pod punom paromRingo10 wrote:A šta ako te napadne druga članica NATO ... recimo Italijakaya wrote:bi, jer to im je pravilo, kada napadneš jednu ostale reagiraju.
epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa sad..oni bi pa se neckaju..otezu...suljo za svaki kurac mora pitati putina sta da napravi...trga listove djeteline..hrvatska..kosovo..hrvatska..kosovo...nism siguran idem pitat putina..pa ko ce ga vise cekatkaya wrote:epikur37 wrote:najbolje da mi napadnemo njih jer ovo čekanje više nema smisla :D
2015-09-08
...mada realno...oprez je majka mudrosti...hrpa luđaka je u komsiluku...realno cak i luđih od slobe,alije....bar po retorici...e sad dolazimo ono imaju li jaja...problem vise sto ih se rajca sa strane...ako neces picka si i slicno...zapali li se sibica...ali jbg komsiluk ne mo's birat..sto je tu je...moras uvijek biti oprezan..povjest je najbolja uciteljica zivota ali i smrti
2015-09-08
vuksadinare wrote:...mada realno...oprez je majka mudrosti...hrpa luđaka je u komsiluku...realno cak i luđih od slobe,alije....bar po retorici...e sad dolazimo ono imaju li jaja...problem vise sto ih se rajca sa strane...ako neces picka si i slicno...zapali li se sibica...ali jbg komsiluk ne mo's birat..sto je tu je...moras uvijek biti oprezan..povjest je najbolja uciteljica zivota ali i smrti
nema spavanja
crvenkasti-
2014-04-17
ko ne spava prezivi..ko spava biva zaklancrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...mada realno...oprez je majka mudrosti...hrpa luđaka je u komsiluku...realno cak i luđih od slobe,alije....bar po retorici...e sad dolazimo ono imaju li jaja...problem vise sto ih se rajca sa strane...ako neces picka si i slicno...zapali li se sibica...ali jbg komsiluk ne mo's birat..sto je tu je...moras uvijek biti oprezan..povjest je najbolja uciteljica zivota ali i smrti
nema spavanja
2015-09-08
vuksadinare wrote:ipak..najbolj je obrana i dokazana kad se sam pobrines najprije za sebe..po sistemu u se i u svoje kljuse a svaka pomoc sa strane je dobrodosla...prvoshodno u oruzju...za komsije se mi lako pobrinemo..mi smo dovoljnikaya wrote:bi, jer to im je pravilo, kada napadneš jednu ostale reagiraju.
vise verujem da vas srbija nece
napasti nego sto ste vi dovoljni.
nikako da shvatis da nije isto
napasti lokalne srbe i srbiju.
jer samo tako mozes da
zaratis da srbijom.
Guest- Guest
Nitko iole pametan se ne bi usudio provjeravati NATO odlučnost u sličnom slučaju koji spominjete.Dapače, ja sve nešto mislim da bi jedna takva žrtva NATO-u sada dobro došla. Ne šalim se.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Treba krenut. Moramo paliti usjeve i ljetinu.
Pisati antihrvatske parole i napadati Hrvate u Bukovici i Krbavi.
Moramo obući jeleke i anteriju i navuci opanke i takvi vrludat okolo i provocirati starce Šimu i Katu.
Zapalit i koju štalu.
Moramo obući jeleke i anteriju i navuci opanke i takvi vrludat okolo i provocirati starce Šimu i Katu.
Zapalit i koju štalu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jesu fis i basa gotovi?jastreb wrote:Treba krenut. Moramo paliti usjeve i ljetinu.
Zapalit i koju štalu.
2015-09-08
Ili da u okolici Imotskog na Juru i Matana dok oru ispalimo ambrust?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ameri na slucaju Poljske jos jednom poslali poruku da nisu voljni ratovati ni za clanice NATO-a
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Vodeće članice NATO-a ne planiraju napraviti ustupak Hrvatskoj za konstutivne narode u BiH
» NATO pokazao da Hrvatskoj može pomoći u slučaju agresije
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Vodeće članice NATO-a ne planiraju napraviti ustupak Hrvatskoj za konstutivne narode u BiH
» NATO pokazao da Hrvatskoj može pomoći u slučaju agresije
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
Page 2 of 4