SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni
vuksadinare wrote:pa uzrujavas se...da se iscitati..vec sam rekao..znam lika koji ne zeli kupovati nista americko..znam lika koji ne kupuje bugarsko..trump uvijek poziva amerikance da kupuju samo americko...zasto bi ja kupovao srpsku colu kad mogu hrvatsku i tako pomoci hrvatskom radniku da zaradi placuRingo10 wrote:Ja se uzrujo ... o jebem ti ne mogu dati tipkam od smijehavuksadinare wrote:stari jel sa tobom sve u redu ... ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se mora dogoditi ... jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno diraRingo10 wrote:Kuukuu ... srpska Coca Cola ...vuksadinare wrote:ringo je divljak ... bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda zvoni u znak podrske srpske coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati
Treba uputiti bojnu Rafaelu Bobanu da rasturi skladište i da prebivam liku koja je do uvezao
Mogući momci iz Bojne obale iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i jedna ustaška uniforma im tužno stoje karikaturalno ...
JA vama krepavam od smijeha na vašoj budalaštini.
Vi i Srbi fakat zaslužuje jedni druge. Dakako i Bošnjaci takozvani zaslužuju vas u kolo.
Ne znam ko je veći kreten
Pravo trgovca je da ponudi robu. Pravo kupca je da ju ne kupi.
E sad, Ringec je fazi utorka. Ima jos dosta do faze subote i nedjelje kad se ide klatiti oko Antine biste i zderat stejkove u hrvatskom domu.
To ti je prirodni ciklus Sanchosa. Rotacija. Ku'is?
:)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
...cudni ljudi ne odobravaju odbijanje...
Yup, no means no.
A oni to ne kuze.
Guest- Guest
ma znam ja sto muci ringa...ali ne bi o tome javno ako ga zanima sto znam mogu mu poslati na ppJoker wrote:vuksadinare wrote:pa uzrujavas se...da se iscitati..vec sam rekao..znam lika koji ne zeli kupovati nista americko..znam lika koji ne kupuje bugarsko..trump uvijek poziva amerikance da kupuju samo americko...zasto bi ja kupovao srpsku colu kad mogu hrvatsku i tako pomoci hrvatskom radniku da zaradi placuRingo10 wrote:Ja se uzrujo ... o jebem ti ne mogu dati tipkam od smijehavuksadinare wrote:stari jel sa tobom sve u redu ... ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se mora dogoditi ... jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno diraRingo10 wrote:
Kuukuu ... srpska Coca Cola ...
Treba uputiti bojnu Rafaelu Bobanu da rasturi skladište i da prebivam liku koja je do uvezao
Mogući momci iz Bojne obale iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i jedna ustaška uniforma im tužno stoje karikaturalno ...
Vi i Srbi fakat zaslužuje jedni druge. Dakako i Bošnjaci takozvani zaslužuju vas u kolo.
E sad, Ringec je fazi utorka. Ima jos dosta do faze subote i nedjelje kad se ide klatiti oko Antine biste i zderat stejkove u hrvatskom domu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A nije vam se gadilo pit srpsku rakijetinu po Vrhovinam,ili jest srpske prsute po Gracacu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to su ipak domaci proizvodi rađeni u ovdasnjem podnebljujastreb wrote:A nije vam se gadilo pit srpsku rakijetinu po Vrhovinam,ili jest srpske prsute po Gracacu.
2015-09-08
Pa i kuce su bile domace pa ste ih palili tutta forzavuksadinare wrote:to su ipak domaci proizvodi rađeni u ovdasnjem podnebljujastreb wrote:A nije vam se gadilo pit srpsku rakijetinu po Vrhovinam,ili jest srpske prsute po Gracacu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jesi ti šuma še...i onda kad te prozovu cetnikom i srbinom..'nisam ja to nisam ja to'...pises....a tko je alio '91 kuce hrvatima tamo..i maznjavao stoku,poljoprivredne striojeve i ubijao..sami sebi..jastreb wrote:Pa i kuce su bile domace pa ste ih palili tutta forzavuksadinare wrote:to su ipak domaci proizvodi rađeni u ovdasnjem podnebljujastreb wrote:A nije vam se gadilo pit srpsku rakijetinu po Vrhovinam,ili jest srpske prsute po Gracacu.
2015-09-08
Ne muči mene ništa. Ja samo znam da je sa Franjom umrla i samostalna Hrvatska.vuksadinare wrote:ma znam ja sto muci ringa...ali ne bi o tome javno ako ga zanima sto znam mogu mu poslati na ppJoker wrote:vuksadinare wrote:pa uzrujavas se...da se iscitati..vec sam rekao..znam lika koji ne zeli kupovati nista americko..znam lika koji ne kupuje bugarsko..trump uvijek poziva amerikance da kupuju samo americko...zasto bi ja kupovao srpsku colu kad mogu hrvatsku i tako pomoci hrvatskom radniku da zaradi placuRingo10 wrote:Ja se uzrujo ... o jebem ti ne mogu dati tipkam od smijehavuksadinare wrote:
stari jel sa tobom sve u redu ... ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se mora dogoditi ... jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno dira
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Coca cola naljutila Norvežane
» Coca-Cola pozitivna na koronu...
» Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
» Coca-Cola pozitivna na koronu...
» Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
Page 4 of 4