ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni - Page 2 Empty Re: SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Post by vuksadinare 2/12/2019, 13:26

pismejker wrote:Čuhem,Er-Ha uvozi sakom i kapom neki arijel pun nekih ljubicastih zrnaca,koji poboje obleku u ljubicasto,ali nisam čuho da se netko pobunio protiv toga..Isto tako i nutelu,u koju uvale puno vise masnoce a manje ljesnjaka..ma daj samo,dobro je to,samo da je od svabija... lol! lol! lol!
od stranih vise preferiram talijanske proizvode mislim prehrambene..od njemackih kupujem vecinom neke tehnicke stvari i one bijele rostilj kobasice..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni - Page 2 Empty Re: SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Post by prckov 2/12/2019, 13:27

Joker wrote:
jastreb wrote:Sad vi njima posaljite Pepsi sa Bozidarom Alicem.

''Vi'' .... je l'?

:cleanteeth
jes ga video sto mu izleti
:D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2019, 13:31

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:užas..!!! .... odma podići šatore..!!!..sto srpska Kola radi na Er-Ha trzistu??..Necuveno...!!! affraid affraid affraid
pa realno...meni ne smeta..trziste i tako to..ja ih ne kupujem...jedino bi kupio carnex gotova jela ali njih nema...ovo drugo ne kupujem..cak realno moji ih nisu kupovali ni u jugovini bas puno
Ako je kvaliteta oke,moze,ako nije,ne moze..jedino mjerilo..
no ono,da je netko vec "odoka" napravio "kontrolu",malo je overkillano..
pa ja ni ne moram provjeravati...srpske proizvode znam na pamet jos od jugovine...pijem pepsi colu ne coca colu..vegta je standarna kao podravkini i gavrilovicevi prehrambeni proizvodi..meso vecinom kupujem kod privatnika..voca ionak je dobar dio uvoznog...velim realno u hrvatskoj jos za vrijeme juge vise su se preferirali hrvatski porizvodi..bilo je srpskih poizvoda koji su se kupovali radi kvalitete eurocream,carnex gotova jela...i to je to otprilike bilo..ovo sve ostalo je bilo hrvatsko..bila je navika kupovanja prehrambenih proizvoda od kraša,gavrilovica,pik vrbovca,podravke,ulje zvijezdino...vina su ionako hrvatska prevladavala kao i badelovi proizvodi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 13:31

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:Čuhem,Er-Ha uvozi sakom i kapom neki arijel pun nekih ljubicastih zrnaca,koji poboje obleku u ljubicasto,ali nisam čuho da se netko pobunio protiv toga..Isto tako i nutelu,u koju uvale puno vise masnoce a manje ljesnjaka..ma daj samo,dobro je to,samo da je od svabija... lol! lol! lol!
od stranih vise preferiram talijanske proizvode mislim prehrambene..od njemackih kupujem vecinom neke tehnicke stvari i one bijele rostilj kobasice..
bek tu d Fjučer...tamo pocetkom 90tih i vrijeme markoviceva dinara...

kod Menea market pun FRANCUSKE HRANE;PIĆA I DELICIJA:..ej,Fuk,francuska klopa..i pored svega opet svabi uvale svoju plasticnu "hranu"...

Tko nije probao ne zna...Ovo svapsko ..čudo..koje glumi hranu,nije francuskoj hrani do gleznjeva... :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2019, 13:39

..evo ja znam lika koi ne zeli kupovati americke proizvode...ima ih oni koji ne zele ne znam kupovati bugarske itd itd..logicno e da ima onih koji ne zele kupovati srpske..ne kuzim zbunjole zasto bi morali kupovati?...jel demokracija ili nije..ima svako pravo izbora...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 13:40

vuksadinare wrote:..evo ja znam lika koi ne zeli kupovati americke proizvode...ima ih oni koji ne zele ne znam kupovati bugarske itd itd..logicno e da ima onih koji ne zele kupovati srpske..ne kuzim zbunjole zasto bi morali kupovati?...jel demokracija ili nije..ima svako pravo izbora...
tušeeee...imas pravo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 2/12/2019, 13:42

Danas kokakola, sutra jafa biskvit, preksutra krem bananica, i ni ne snađeš se, a već si u Velikoj Srbiji.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2019, 13:42

jel u konacnici trump poziva amerikance da kupuju americke proizvode jer ne zeli da kupovinom proizvoda drugih zemalja jacaju ta gospodarstva...ako npr.hoce epikur ili jastreb kupovati srpske proizvode ja ili neko drugi im ne treba zamjerati ali u sito vrijeme nemaju pravo ljutiti se ili zamjerati onima koji ne zele..iz bilo kojeg razloga...ja ne zamjeram ni srbinu npr ako ne zeli kupovati hrvatske njegov izbor...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 13:42

crvenkasti wrote:Danas kokakola, sutra jafa biskvit, preksutra krem bananica, i ni ne snađeš se, a već si u Velikoj Srbiji.
:^0 :^0 :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2019, 13:46

...ja umirem od smijeha kad se npr.jastreb ljuti na neke sto izjavljuju da ne zele navijati za srbiju ako igra ne znam protiv irske...majko mila koji idiotluk..zasto bi neko morao navijati za nekog?..zbog cega?..sto si nekad bio u zaednickoj drzavi...brate pusti ljude da navijaju za koga hoce...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 13:53

prckov wrote:
Joker wrote:
jastreb wrote:Sad vi njima posaljite Pepsi sa Bozidarom Alicem.

''Vi'' .... je l'?

:cleanteeth
jes ga video sto mu izleti
:D

Uvijek negdje 'pukne sav'.  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 16:05

gluposti !
proizvode sa sadrzajima iz hrvatske
na bilo koji nacin uznemiravaju srbe.
to mogu samo glupi hrvati.
ne, to je primitivizam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 2/12/2019, 16:14

Mozda ako zagrebu, iskoci i Bradonja :cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2019, 16:20

pizzon wrote:gluposti!
proizvodi sa sadrzajima iz hrvatske
na bilo koji koji nacin uznemiravaju srbe.
ne, to je primitivizam.
koga uznemiravaju?...likovi ne zele kupiti i to je to..sigurno se nece upucati zbog toga ili ne znam zavrsiti u ludari :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 2/12/2019, 17:39

Njihovo legalno i Demokratsko Pravo, kao i ja sto ne zelim tu doci :cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 18:56

pizzon wrote:gluposti !
proizvode sa sadrzajima iz hrvatske
na bilo koji  nacin uznemiravaju srbe.
ne, to je primitivizam.

Vama bi bilo bolje odgmizati natrag u rupu i uopce ne komentirati nista na ovoj temi.

Vase tiskovine.

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni - Page 2 Modric-blic-1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2019, 20:27

ovo nema veze sa temom.
davno sam prestao da tumacim
postupke bosanaca, ko sto je informer.
tema je hrvatska nebuloznost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2019, 01:00

pizzon wrote:ovo nema veze sa temom.
davno sam prestao da tumacim
postupke bosanaca, ko sto je informer.
tema je hrvatska nebuloznost.

Jedina nebuloza u Hrvatskoj bi bila kupiti tu Coca-Colu s takvom etiketom. 

Stvarno ste za ludaru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 3/12/2019, 02:58

Često kupujem srpske prehrambene proizvode, jer  još proizvode zdravu hranu.
Jedino ne mogu pronaći di prodaju "Žutu osu.
Makedonski proizvodi također nisu loši. Dakako, slovenska roba je neupitno
najsigurnija za konzumirat, jer se u proizvodnji strogo poštuju norme ...
Od strane robe ne kupujem apsolutno ništa. Nemam  povjerenja.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:19

Srpska Coca Cola u Hrvatskoj !!!!!

Kuukkkuuuuuu Lellleeeee eto Velike Srbije 

Čujem ljudi maloj djeci kupuju PLAZMA keks 

Uužžžaaaasss ... pa šta radi taj Glasnović, pa gdje su Sedlar i Jurčević da održe predavanje pa gdje je HVIDRA i branitelji ... dobro oni su zauzeti, pijani u kavanama uživaju uz cajke ...

Odma šatore razvit usred Zagreba ... 

Srpska agresija se ponavlja, a ko može znat šta su sve nasuli u tu Coca Colu, možda neku srpsku drogu pa da nas posrbe ... kukala nam majka ... pa da Jakov Sedlar postane Jovan Sedlar ... smjesta na barikade u obranu hrvatstva, ne damo Jovana ... pardon Jakova Sedlara

A  tek na djecu kako nam to može utjecat ... pa da nam oko kuća i po susjedstvu skaču i divljaju mali četničići
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:37

Ringo10 wrote:Srpska Coca Cola u Hrvatskoj !!!!!

Kuukkkuuuuuu Lellleeeee eto Velike Srbije 

Čujem ljudi maloj djeci kupuju PLAZMA keks 

Uužžžaaaasss ... pa šta radi taj Glasnović, pa gdje su Sedlar i Jurčević da održe predavanje pa gdje je HVIDRA i branitelji ... dobro oni su zauzeti, pijani u kavanama uživaju uz cajke ...

Odma šatore razvit usred Zagreba ... 

Srpska agresija se ponavlja, a ko može znat šta su sve nasuli u tu Coca Colu, možda neku srpsku drogu pa da nas posrbe ... kukala nam majka ... pa da Jakov Sedlar postane Jovan Sedlar ... smjesta na barikade u obranu hrvatstva, ne damo Jovana ... pardon Jakova Sedlara

A  tek na djecu kako nam to može utjecat ... pa da nam oko kuća i po susjedstvu skaču i divljaju mali četničići
:) ...puk'o
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics