Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
COCA-COLA, jedan od najjačih svjetskih brandova, povukla je sve svoje proizvode iz svih prodavaonica trgovačkog lanca Konzum u Bosni i Hercegovini, prenosi klix.ba.
Postepeno povlačenje proizvoda počelo je prije tjedan dana, a uključuje gazirana i negazirana pića, kao i flaširanu vodu.
Klix.ba izvještava kako na policama Konzumovih trgovina zaista više nema pića ovog popularnog branda. Prema svjedočenju jednog Konzumovog radnika, Coca-Cola je prije 15 dana obustavila dostavu robu, a zatim i povukla već dopremljenu robu koja još nije bila prodana.
Ni Konzum ni Coca-Cola nisu imali službeni komentar o okolnostima ovog slučaja. Međutim, neslužbeni razlog za povlačenje je spor oko neplaćanja, odnosno kašnjenja u isplati dospjelih faktura između dostavljača i trgovačkog Lanca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cocacola-povukla-svoje-proizvode-s-polica-konzuma-u-bih/929453.aspx
Postepeno povlačenje proizvoda počelo je prije tjedan dana, a uključuje gazirana i negazirana pića, kao i flaširanu vodu.
Klix.ba izvještava kako na policama Konzumovih trgovina zaista više nema pića ovog popularnog branda. Prema svjedočenju jednog Konzumovog radnika, Coca-Cola je prije 15 dana obustavila dostavu robu, a zatim i povukla već dopremljenu robu koja još nije bila prodana.
Ni Konzum ni Coca-Cola nisu imali službeni komentar o okolnostima ovog slučaja. Međutim, neslužbeni razlog za povlačenje je spor oko neplaćanja, odnosno kašnjenja u isplati dospjelih faktura između dostavljača i trgovačkog Lanca.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cocacola-povukla-svoje-proizvode-s-polica-konzuma-u-bih/929453.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
I bolje. Otrov maknuti što dalje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
todoric na sky cola
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije Coca Cola domaći uzgajivač mandarina koji daje robu na 750 dana odgode, a ako se kasni skrušeno čeka oćel neko potpisat nalog.
Coca Cola nema takta za biznisudba wrote:Nije Coca Cola domaći uzgajivač mandarina koji daje robu na 750 dana odgode, a ako se kasni skrušeno čeka oćel neko potpisat nalog.
2014-04-15
Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Guest- Guest
jastreb wrote:I bolje. Otrov maknuti što dalje.
Kakve to veze ima sa rokovima plaćanja? Treba Todoriću jebat majku, oca, sinove, kćeri i unuke cijeloj familiji treba jebat sve po svim lik je kriminalčina prokleta kao i sav njegov nakot prokleti.
To što je Coca Cola napravila je odličan poslovni potez i šamarčina hercegovačkom kriminalcu, takvo što bi trebali napraviti svi dobavljači pa nek prokletnik gleda prazne police nakot mu njegov jebem.
Guest- Guest
todoric nije hercegovac...dalmatinacGnječ wrote:jastreb wrote:I bolje. Otrov maknuti što dalje.
Kakve to veze ima sa rokovima plaćanja? Treba Todoriću jebat majku, oca, sinove, kćeri i unuke cijeloj familiji treba jebat sve po svim lik je kriminalčina prokleta kao i sav njegov nakot prokleti.
To što je Coca Cola napravila je odličan poslovni potez i šamarčina hercegovačkom kriminalcu, takvo što bi trebali napraviti svi dobavljači pa nek prokletnik gleda prazne police nakot mu njegov jebem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Ja bojkotiram SVE što je u tzv. vlasništvu kriminalca Todorića i SVE proizvode svih kriminalaca ratnihprofitera.
Što se mene tiče dabogda crkli i umrli od gladi i bolesti oni i svi njihovi potomci.
Guest- Guest
Bravo za kokakolju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još se škrtac prikopčal na uličnu rasvjetu pa mu se s Hampera osvjetaljava njegovo dvorište.Gnječ wrote:Eva wrote:Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Ja bojkotiram SVE što je u tzv. vlasništvu kriminalca Todorića i SVE proizvode svih kriminalaca ratnihprofitera.
Što se mene tiče dabogda crkli i umrli od gladi i bolesti oni i svi njihovi potomci.
Guest- Guest
A zašto bi imala kad owaj nepodmiruje dugowe a prodaje njihowu robu ?n_razbojnik wrote:Coca Cola nema takta za biznisudba wrote:Nije Coca Cola domaći uzgajivač mandarina koji daje robu na 750 dana odgode, a ako se kasni skrušeno čeka oćel neko potpisat nalog.
Sad če ga još i tužit a robu če prodawat okolo gdje im istu plačaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva wrote:Još se škrtac prikopčal na uličnu rasvjetu pa mu se s Hampera osvjetaljava njegovo dvorište.Gnječ wrote:Eva wrote:Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Treba mu likvidirati cijelu familiju pred njim neka gleda i onda mu sve oduzeti i limitirati mu kretanje na veličinu jednog kvarta. Ne mu davati ni jedne jebene kune neka prosi i neka kopa po kontejnerima za smeće dok ne krepa.
Guest- Guest
Sav je na oca. Mamina mu familija nije tak žmuklerska. Oni su iz Kloštra.Gnječ wrote:Eva wrote:Još se škrtac prikopčal na uličnu rasvjetu pa mu se s Hampera osvjetaljava njegovo dvorište.Gnječ wrote:Eva wrote:Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Treba mu likvidirati cijelu familiju pred njim neka gleda i onda mu sve oduzeti i limitirati mu kretanje na veličinu jednog kvarta. Ne mu davati ni jedne jebene kune neka prosi i neka kopa po kontejnerima za smeće dok ne krepa.
Guest- Guest
Pod najnormalnije im je "rok paćanja 180 dana", a za par dana nakon izdavanja fakture te zovu iz factoring tvrtke kako bi ubrzali naplatu uz naknadu od 8 posto od iznosa. Moram li spomenuti da je factoring u vlasništvu Agrokora?
Guest- Guest
I on može kršit sve zakone u RH? Ono plaćanje u roku od 60 dana je za budale.
Guest- Guest
haha,dobar :Dkofein wrote:Pod najnormalnije im je "rok paćanja 180 dana", a za par dana nakon izdavanja fakture te zovu iz factoring tvrtke kako bi ubrzali naplatu uz naknadu od 8 posto od iznosa. Moram li spomenuti da je factoring u vlasništvu Agrokora?
2014-04-12
Eva wrote:Sav je na oca. Mamina mu familija nije tak žmuklerska. Oni su iz Kloštra.Gnječ wrote:Eva wrote:Još se škrtac prikopčal na uličnu rasvjetu pa mu se s Hampera osvjetaljava njegovo dvorište.Gnječ wrote:Eva wrote:Konzum bojkotiram kad god sam u prilici.
Pričamo o najgoroj vrsti ljudskog šljama.
Guest- Guest
On je dobrotvor i mecena. Hrvatski političari, pravosuđe i novinari sam panegirike o njemu pišu.Gnječ wrote:Eva wrote:Sav je na oca. Mamina mu familija nije tak žmuklerska. Oni su iz Kloštra.Gnječ wrote:Eva wrote:Još se škrtac prikopčal na uličnu rasvjetu pa mu se s Hampera osvjetaljava njegovo dvorište.Gnječ wrote:
Pričamo o najgoroj vrsti ljudskog šljama.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Coca-Cola pozitivna na koronu...
» Coca cola naljutila Norvežane
» SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
» Coca cola naljutila Norvežane
» SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» POBUNA U VRTIĆIMA Djed Mraz ponovno nepoželjan u Sarajevu, Coca Cola za sada šuti…
Page 1 of 2