ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni - Page 3 Empty Re: SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:37

Ringo10 wrote:Srpska Coca Cola u Hrvatskoj !!!!!

Kuukkkuuuuuu Lellleeeee eto Velike Srbije 

Čujem ljudi maloj djeci kupuju PLAZMA keks 

Uužžžaaaasss ... pa šta radi taj Glasnović, pa gdje su Sedlar i Jurčević da održe predavanje pa gdje je HVIDRA i branitelji ... dobro oni su zauzeti, pijani u kavanama uživaju uz cajke ...

Odma šatore razvit usred Zagreba ... 

Srpska agresija se ponavlja, a ko može znat šta su sve nasuli u tu Coca Colu, možda neku srpsku drogu pa da nas posrbe ... kukala nam majka ... pa da Jakov Sedlar postane Jovan Sedlar ... smjesta na barikade u obranu hrvatstva, ne damo Jovana ... pardon Jakova Sedlara

A  tek na djecu kako nam to može utjecat ... pa da nam oko kuća i po susjedstvu skaču i divljaju mali četničići
:) ...puk'o

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni - Page 3 Empty Re: SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:38

Serbinho-3 wrote:Njihovo legalno i Demokratsko Pravo, kao i ja sto ne zelim tu doci :cleanteeth
tocno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:43

pizzon wrote:gluposti !
proizvode sa sadrzajima iz hrvatske
na bilo koji  nacin uznemiravaju srbe.
to mogu samo glupi hrvati.
ne, to je primitivizam.
Hrvati glupi!!!

Sram te bilo, čuj Hrvati glupi

Nisu oni glupi, oni su idioti

A niste ni vi bolji

Last edited by Ringo10 on 3/12/2019, 04:44; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:43

,..svaki covjek 8ma demokratsko pravo odluciti sto zeli...covjeka napadati jer ne zeli kupovati proizvode od nekog drugog je samo njegova privatna stvar..hoce li nekog voljeti ili ne njegova privatna stvar..njegov stav se moze nekom ne svidjati ali da zbog toga neko drugi bjesni,divlja nema nikakvog opravdanja u tome..svoj prosvjed zato sto ovaj ne zeli kupiti necije proizvode moze iskazati takodjer da ne kupi proizvod te zemlje ili na neki drugi nacin
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:44

Ringo10 wrote:
ne, to je primitivizam.
Hrvati glupi!!!

ovaj post moj dolje odnosi se na ovog dinga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:46

ringo je divljak...bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda ringo u znak podrske srpskoj coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:47

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
ne, to je primitivizam.
Hrvati glupi!!!

ovaj post moj dolje odnosi se na ovog dinga
Nisi citirao cijeli post
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:48

dingo znas li ti uopce sto znaci rijec demokracija?...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:49

vuksadinare wrote:ringo je divljak...bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda ringo u znak podrske srpskoj coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati Basketball
Kuukuu ... srpska Coca Cola ... 

Treba uputiti bojnu Rafael Boban da rasturi skladište i da prebiju lika koji je to uvezao

Mogu to momci iz Bojne obaviti iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i one ustaške uniforme im sad stoje karikaturalno ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:51

vuksadinare wrote:dingo znas li ti uopce sto znaci rijec demokracija?...
Nema demokracije za srpsku Coca Colu, Jaffa biskvite, Plazma keksove i slične srpske podvale 

Gdje je sad Skejo kad treba majku mu ... da vjerojatno je u nekom bircuzu i loče uz srpske  cajke sa svojim ustašama
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:53

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:ringo je divljak...bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda ringo u znak podrske srpskoj coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati Basketball

Treba uputiti bojnu Rafael Boban da rasturi skladište i da prebiju lika koji je to uvezao

Mogu to momci iz Bojne obaviti iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i one ustaške uniforme im sad stoje karikaturalno ...
stari jel sa tobom sve u redu...ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu pale ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se to dogodilo...jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno dira
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 04:53

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:dingo znas li ti uopce sto znaci rijec demokracija? ...
Nema demokracije za srpsku Coca Colu, Jaffa biskvit, Plazma keksove i slične srpske podvale 

Gdje je tužno Skejo kad treba majku mu ... da je valjda u nekom bircuzu i loče uz srpske cajke sa svojim ustašama
demokracija je pravo izbora
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 04:57

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:

stari jel sa tobom sve u redu...ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu pale ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se to dogodilo...jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno dira
Ja se uzrujo ... o jebem ti ne mogu da tipkam od smijeha

JA vama krepavam od smijeha na vaše budalaštine.

Vi i Srbi fakat zaslužujete jedni druge. Dakako i Bošnjaci takozvani zaslužuju sa vama u kolo. 

Ne zna se ko je veći kreten
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 05:00

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:ringo je divljak ... bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda zvoni u znak podrske srpske coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati Basketball

Treba uputiti bojnu Rafaelu Bobanu da rasturi skladište i da prebivam liku koja je do uvezao

Mogući momci iz Bojne obale iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i jedna ustaška uniforma im tužno stoje karikaturalno ...
stari jel sa tobom sve u redu ... ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu pale ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se mora dogoditi ... jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno dira
Ja se uzrujo ... o jebem ti ne mogu dati tipkam od smijeha

JA vama krepavam od smijeha na vašoj budalaštini.

Vi i Srbi fakat zaslužuje jedni druge. Dakako i Bošnjaci takozvani zaslužuju vas u kolo. 

Ne znam ko je veći kreten
pa uzrujavas se...da se iscitati..vec sam rekao..znam lika koji ne zeli kupovati nista americko..znam lika koji ne kupuje bugarsko..trump uvijek poziva amerikance da kupuju samo americko...zasto bi ja kupovao srpsku colu kad mogu hrvatsku i tako pomoci hrvatskom radniku da zaradi placu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 06:08

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:ringo je divljak ... bjesni jer ovaj lik ne zeli srpsku colu..onda zvoni u znak podrske srpske coli i iz bratske ljubavi nemoj kupovati hrvatski proizvod a ne divljati Basketball

Treba uputiti bojnu Rafaelu Bobanu da rasturi skladište i da prebivam liku koja je do uvezao

Mogući momci iz Bojne obale iako su danas gomila ofucanih matorih drtina i jedna ustaška uniforma im tužno stoje karikaturalno ...
stari jel sa tobom sve u redu ... ispada da ovaj lik sto ne zeli srpsku colu kao da ti je pojebo zenu pale ..ti se toliko uzrujavss zbog toga kao da se mora dogoditi ... jebote serbinjo i pizzon se ne zivciraju ti se zivciras..pari mi da si u multi kulti braku..mogice..pa te sve osobno dira

Vi i Srbi fakat zaslužuje jedni druge. Dakako i Bošnjaci takozvani zaslužuju vas u kolo. 

pa uzrujavas se...da se iscitati..vec sam rekao..znam lika koji ne zeli kupovati nista americko..znam lika koji ne kupuje bugarsko..trump uvijek poziva amerikance da kupuju samo americko...zasto bi ja kupovao srpsku colu kad mogu hrvatsku i tako pomoci hrvatskom radniku da zaradi placu
MA ti si budala. Srpska Coca Cola ... ma nemoj me nasmijavat oko čega vi raspravljate.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/12/2019, 08:03

Kako moze biti Srpska, ako je Zemun Hrvatski :cleanteeth

Koka Kola se puni u Zemunu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 3/12/2019, 08:05

Nista ja vas ne razumem ljulja
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 3/12/2019, 09:27

Serbinho-3 wrote:Kako moze biti Srpska, ako je Zemun Hrvatski :cleanteeth

Koka Kola se puni u Zemunu.
Auuu... pa to sad mijenja stvari ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2019, 10:04

pizzon wrote:ovo nema veze sa temom.
davno sam prestao da tumacim
postupke bosanaca, ko sto je informer.
tema je hrvatska nebuloznost.

Vi Srbi(janci) ste kao narod 99% totalni idioti. Gledam vas vani kako se ponasate i to je za ne vjerovati. Svi oko vas su krivi za ratove devedesetih i nemate niti malo samospoznaje koliko ste usrali motku, a htjeli biste da vas drugi vole i postuju. 

I onda se cudite se k'o pura glisti kad vam svako malo netko da odjeb.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/12/2019, 10:08

Joker wrote:
pizzon wrote:ovo nema veze sa temom.
davno sam prestao da tumacim
postupke bosanaca, ko sto je informer.
tema je hrvatska nebuloznost.

Vi Srbi(janci) ste kao narod 99% totalni idioti. Gledam vas vani kako se ponasate i to je za ne vjerovati. Svi oko vas su krivi za ratove devedesetih i nemate niti malo samospoznaje koliko ste usrali motku, a htjeli biste da vas drugi vole i postuju. 

I onda se cudite se k'o pura glisti kad vam svako malo netko da odjeb.
...cudni ljudi ne odobravaju odbijanje...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2019, 10:11

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:

Pravo trgovca je da ponudi robu. Pravo kupca je da ju ne kupi. 

E sad, Ringec je fazi utorka. Ima jos dosta do faze subote i nedjelje kad se ide klatiti oko Antine biste i zderat stejkove u hrvatskom domu. 

To ti je prirodni ciklus Sanchosa. Rotacija. Ku'is?

:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics