Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Ntinedlju.epikur37 wrote:Jel jedete isto rašćiku, stenje isto kad pričate, janjetna okolokuće...isto se oblačite u isto vrijeme budite, malo drukčije se križate pod misom.
I ista prezimena imaju i ojkaju isto i skacu na vrlicko gluvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakve veze ti imas sa hrvatskom?..jesi tu rođen?..jesi zivio najveci dio svog zivota?..nisi..i sad ti veci hrvat od onog iz hrvatske ili je volis...jastreb wrote:Ako joj to ne zamjeraju njeni Brcaci muslimani,sto bi mi od toga pravili slucaj?vuksadinare wrote:brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
Hrvatima se nikad nije zamjerila. No vi pravasi uvijek nesto nadjete a sto sa Hrvatskom veze nema.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo ide epiju..a i tebi ne bi puno pogrijesiovuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa hrvatskom?..jesi tu rođen?..jesi zivio najveci dio svog zivota?..nisi..i sad ti veci hrvat od onog iz hrvatske ili je volis...jastreb wrote:Ako joj to ne zamjeraju njeni Brcaci muslimani,sto bi mi od toga pravili slucaj?vuksadinare wrote:brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
Hrvatima se nikad nije zamjerila. No vi pravasi uvijek nesto nadjete a sto sa Hrvatskom veze nema.
2015-09-08
jastreb wrote:Ntinedlju.epikur37 wrote:Jel jedete isto rašćiku, stenje isto kad pričate, janjetna okolokuće...isto se oblačite u isto vrijeme budite, malo drukčije se križate pod misom.
Baš tako, revu jednako. Možda je vučini djed bio Srbin...kako ćeš znat?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zato sto su budale..meni da neko jeva istovremeno kad mi pale kuce i ubijaju ne bi mi ta ili taj vise pjevao..to je znak neke ludosti..i vece od ovog sto je pvao ili pjevalajastreb wrote:Ako joj to ne zamjeraju njeni Brcaci muslimani,sto bi mi od toga pravili slucaj?vuksadinare wrote:brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
2015-09-08
tebi je sigurno bio turcin..ne mozes promasiti..epikur37 wrote:jastreb wrote:Ntinedlju.epikur37 wrote:Jel jedete isto rašćiku, stenje isto kad pričate, janjetna okolokuće...isto se oblačite u isto vrijeme budite, malo drukčije se križate pod misom.
Baš tako, revu jednako. Možda je vučini djed bio Srbin...kako ćeš znat?
2015-09-08
Nije istina.vuksadinare wrote:
pa ok..zato mi nije jasno zasto ovaj srbo npr.iz vrlike voli da kisa padne nekom srbijancu u krusevcu sa kojim ga puno toga ne veze osim nacije nego susjedu hrvatu...iz istog mjesta...pa logicno je da ti budes u ok odnosima i d azelis da kisa padne nekom srbinu ili muji sa majevice nego nekom tamo daleko zagorcu kojeg niti ne poznajes..q problem je sto ste tom zagorcu i onaj hrvat,srbin i mujo sa majevice isti kurac samo drugo pakovanje...
Dalmatinac ma koje vjere zeli najprije kisu u svom vinogradu i vrtalu.
Igrate na balote kraj puta,pijete ispred zadruge,bacate briskulu i tresetu a ne belu.
Jedino vas djeli vjera,ali nekad ni to. Npr. Kada ste se prebacili na komunizam bili ste ka blizanci.
2014-04-22
uostalom turci su tamo masovno mandarili..dok su vladali
2015-09-08
jastreb wrote:Nije istina.vuksadinare wrote:
pa ok..zato mi nije jasno zasto ovaj srbo npr.iz vrlike voli da kisa padne nekom srbijancu u krusevcu sa kojim ga puno toga ne veze osim nacije nego susjedu hrvatu...iz istog mjesta...pa logicno je da ti budes u ok odnosima i d azelis da kisa padne nekom srbinu ili muji sa majevice nego nekom tamo daleko zagorcu kojeg niti ne poznajes..q problem je sto ste tom zagorcu i onaj hrvat,srbin i mujo sa majevice isti kurac samo drugo pakovanje...
Igrate na balote kraj puta,pijete ispred zadruge,bacate briskulu i tresetu a ne belu.
Jedino vas djeli vjera,ali nekad ni to. Npr. Kada ste se prebacili na komunizam bili ste ka blizanci.
:D pokopao si ga
2015-08-06
ajd ne lupetaj....jastreb wrote:Nije istina.vuksadinare wrote:
2015-09-08
recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
2015-08-06
rekoh ja čede se namirisu,osjete..epikur37 wrote:jastreb wrote:Nije istina.vuksadinare wrote:
:D pokopao si ga
2015-09-08
razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
2015-09-08
I da. Ono U vas odaje na kilometar.
Unda san doša. Kumandant. Diko muja.
2014-04-22
Cago i u Bosni moli Boga da kisa padne u Kistanjama gdje ima vrtal i masline.vuksadinare wrote:razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
Nemoj da ga pozovem amo.
2014-04-22
vuksadinare wrote:razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
možda jedino to...ali ovako po običaju, svakodnevnoj rutini, glasanju, odijevanju, ženjenju, prehrani, humoru...braća
2015-08-06
pa pozovi ga..treba mi pravi okrsaj a ne sa vama dibiduzima pravo mi nije to tojastreb wrote:Cago i u Bosni moli Boga da kisa padne u Kistanjama gdje ima vrtal i masline.vuksadinare wrote:razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
Nemoj da ga pozovem amo.
2015-09-08
jastreb wrote:I da. Ono U vas odaje na kilometar.
Meni anjveća fora kad vlainji što radi u dućanu akžem fala i vamin :D
2015-08-06
...pa tako i tebi..brat ti je vise hajro i jovo sa majevice nego štef iz prigorja ili tonči sa dugog otokaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
možda jedino to...ali ovako po običaju, svakodnevnoj rutini, glasanju, odijevanju, ženjenju, prehrani, humoru...braća
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa tako i tebi..brat ti je vise hajro i jovo sa majevice nego štef iz prigorja ili tonči sa dugog otokaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:razliak je da je on molio boga da padne kisa u beogradu a ja ipak ovdje u svojoj domovini...epikur37 wrote:recimo cagalj i vucina...di ej razlika?
znači čago ti je brat i isti ste :p
2015-08-06
Chago je puno veci lokalpatriot od Vuka.
On jari masline,lovi orade,susi smukve, obradj7je bukovacku skrtu zemlju. On odrzava đedovinu na životu.
A ti odselio u Zg i slusas sargije. Pa đe to ima?
On jari masline,lovi orade,susi smukve, obradj7je bukovacku skrtu zemlju. On odrzava đedovinu na životu.
A ti odselio u Zg i slusas sargije. Pa đe to ima?
2014-04-22
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
Page 9 of 12