Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Četvrtak 28. studenoga Tko je kriv za katastrofu s Inom Bivši ministar i propali gospodarstvenik Goranko Fižulić na kraju teksta o katastrofalnim posljedicama prodaje Ine piše: “Domoljubni državotvorni suverenisti suviše su iscrpljeni stalnom borbom protiv velikosrpske opasnosti i lokalnih jugokomunističkih ostataka pa u žaru borbe nisu ni primijetili kako su ih predsjednica Republike i njeni bivši i sadašnji ideološki gurui, vodeći ih iz regije, odveli u bespuća kolonijalne zbiljnosti.” Kolinda nema veze s prodajom Ine, a Fižulić je bio član Vlade koja je, s Račanom i Jurčićem na čelu, MOL-u prodala 25 posto dionica nacionalne tvrtke i upravljačka prava. Ako, dakle, brutalno obmanjuje i kad je riječ o Kolindi i kad svu krivicu za Inu svaljuje na HDZ, u pravu je kad se izruguje suverenistima i njihovoj iscrpljujućoj obuzetosti velikosrpskom opasnošću i jugokomunističkim ostacima. Jer, oni se ponajmanje ili nikako ne bave “kolonijalnom zbiljnošću” Hrvatske iz čijih rasprodanih bogatstava (banaka, Ine, Plive, telekomunikacija, ZERP-a...) moćne zapadne zemlje iznose iz Lijepe Naše milijardske dobiti. A u vrijeme Hrvatskog proljeća, kada je to u puno manjoj mjeri umjesto Bruxellesa radio Beograd, pljačka Hrvatske bila je glavna domoljubna tema. TOMISLAV KRASNEC Nitko tko je zalazio u šator na Savskoj nema pravo tražiti političku zavjeru u štrajku učitelja Petak 29. studenoga Čovječanstvu katastrofa – meni milijuni Stručnjaci UN-a tvrde: “Ako odmah ne učinimo nešto, čekaju nas glad, pustoš i ekstremne oluje.” A za to “najodgovornijima smatraju Kinu i SAD, koje su proteklih godina, dok se svijet bori sa zastrašujućim i sve jasnije vidljivim posljedicama klimatskih promjena, čak i povećale... emisiju ugljikova dioksida u atmosferu.” Sjećam se onih strašila od prekriženih štapova i starih krpa po njivama u svom selu kojima su se odvraćale ptice da ne uništavaju usjeve. Ta strašila pticama ne bi mogla ništa učiniti sve i da slete na njivu, ali one to nisu znale. Tako kojekakvi stručnjaci drže da ljudi imaju ptičji mozak te nas svako malo plaše katastrofama. No stanje je u prirodi dobro, životni se vijek produljio, najsavjesniji nastoje zaštititi zrak, šume, rijeke i mora, smjenjuju se oštre zime s blagim proljećima i ljetima kao i uvijek, a meteorološki stručnjaci koji se ohrabre govoriti kažu da je sadašnja ćudljivost vremena ista kao i prije dvjesto godina. Ali uvijek se nađu plašitelji koji se nude i kao spasitelji, bit će i zato što moraju zaraditi plaće, pa i Nobelovu nagradu kao onaj trgovac ljudskim strepnjama Al Gore, koji tuđi strah pretvara u svoje milijune dolara.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/suverenisti-vide-samo-srbe-slijepi-su-za-koloniju-hrvatsku-1363000 - www.vecernji.hr
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/suverenisti-vide-samo-srbe-slijepi-su-za-koloniju-hrvatsku-1363000 - www.vecernji.hr
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Ne sjećam se. Ja sam 2000 glasa za HSP i onda otiša u Italiju.
To san glasa jer su mi bili prvi izbori a nikad ne zaokružijem ono šta i većina. U biti apolitičan skroz.
Meni se ne obraćaj.
To san glasa jer su mi bili prvi izbori a nikad ne zaokružijem ono šta i većina. U biti apolitičan skroz.
Meni se ne obraćaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa opljackani smo ima 20 i kusur godina...a suverenisti nikad na vlasti nisu bili..bili su liberali,ljevicari i narodnjaci...nikad suverenisti i sad suverenisti krivi...nas su opljackali petokolonasi a ne zapad...zapadu isporucuju petokolonasi..imao je pravo ag matos..premalo je strika..ja cu vjesat petokolonase od bandere ko u filmu 'bitka na neretvi'..i kad izmaknem stolicu pitat cu 'zulja li epi,ebenica,debo,sora,ero'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Točno. Uostalom oni imaju svoj program ( nacional konzervatizam ) a koga zanima pretvorba i pljačka ima drugih stranaka ( Most , Žz , Kolakušić ) pa nek njima daju glas.vuksadinare wrote:pa opljackani smo ima 20 i kusur godina...a suverenisti nikad na vlasti nisu bili..bili su liberali,ljevicari i narodnjaci...nikad suverenisti i sad suverenisti krivi.
2014-04-11
pogledajte scenu od 31:41 do 31:50 e ovako cete zavrsiti
https://youtu.be/IDO3KuvwQ5Y
https://youtu.be/IDO3KuvwQ5Y
2015-09-08
JA sam to uvijek govorio i onda bi slijedile salve uvreda i epiteti koji su mi upućivani tipa četnik, Srbin, Orjunaš, komunjara, Jugolsaven i slično
Ja sam uvijek govorio da tupavi Kiflari vide srpske utvare ispod svakog kreveta i iskaču im iza svakog ćoška
A dok su oni bolesno opsjednuti Srbima, ne vide jadni da su ih kolonizirali i da im od suverenosti nije ostalo ništa osim nogometne repke.
Ja sam uvijek govorio da tupavi Kiflari vide srpske utvare ispod svakog kreveta i iskaču im iza svakog ćoška
A dok su oni bolesno opsjednuti Srbima, ne vide jadni da su ih kolonizirali i da im od suverenosti nije ostalo ništa osim nogometne repke.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Za Ivkošića ne možemo reći da je ljevica ili liberal ili izdajnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
2014-04-11
Pa nisu... Tuđman je bio suverenist i zato demoniziran na Zapadu i kod kućevuksadinare wrote:pa opljackani smo ima 20 i kusur godina...a suverenisti nikad na vlasti nisu bili..
KAd je on otišao, Hrvatska je svedena na zemljopisni pojam
2015-09-24
Čuj ko ...RayMabus wrote:A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
Pa Zimbabve i Papua Nova Gvineja ...
2015-09-24
?Ringo10 wrote:Čuj ko ...RayMabus wrote:A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
2014-04-11
Pa ne kontaš ... kurca vi krasnog ne konatteRayMabus wrote:?Ringo10 wrote:Čuj ko ...RayMabus wrote:A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
Njemačka vam kontrolira sve financijske tokove, određuje emisije novca i tiska vam monetu ... a vas niko ništa i ne pita
Austrija vam kontrolira sve banke
Vojskom vam zapovijedaju američki opficiri, Krstičević samo sprovodi naredbe
VAnjske poslove vam određuje Brisel, ministar vam ne smije prdnuti bez odobrenja iz Brisela.
Optuženike izručujete stranoj zemlji po naredbi
I pitaš KO
Eeee, da nije jadno smijao bih se ...
2015-09-24
a tko je naslijedio tudjmana?suverenisti,pravasi ili...?Ringo10 wrote:Pa nisu ... Tuđman je bio suverenist i zato demoniziran na Zapadu i kod kućevuksadinare wrote:pa opljackani smo ima 20 i kusur godina ... a suverenisti nikad na vlasti nisu bili ..
KAd je otišao, Hrvatska je svedena na zemljopisnom pojavu
2015-09-08
Ok al nije nas nitko kolonizirao. Mi smo kolonizirali njih.Ringo10 wrote:Pa ne kontaš ... kurca vi krasnog ne konatteRayMabus wrote:?Ringo10 wrote:Čuj ko ...RayMabus wrote:A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
Njemačka vam kontrolira sve financijske tokove, određuje emisije novca i tiska vam monetu ... a vas niko ništa i ne pita
VAnjske poslove vam određuje Brisel, ministar vam ne smije prdnuti bez odobrenja iz Brisela.
I pitaš KO
2014-04-11
JADvuksadinare wrote:a tko je naslijedio tudjmana?suverenisti,pravasi ili...?Ringo10 wrote:Pa nisu ... Tuđman je bio suverenist i zato demoniziran na Zapadu i kod kućevuksadinare wrote:pa opljackani smo ima 20 i kusur godina ... a suverenisti nikad na vlasti nisu bili ..
Koja je to razlika između Mesića i Sanadera
A da, Sanader zna mogo da serenda i razbacuje se domoljubnim frazetinama na Rivi u Slipu
A onda kad dođe na vlast slijedi ono - locirati, uhititi, transferirati ... ili tako nekako
2015-09-24
Jedini prosvjed na kojem sam ja bio je onaj za Gotovinu na Rivi.Ringo10 wrote:JADvuksadinare wrote:a tko je naslijedio tudjmana?suverenisti,pravasi ili...?Ringo10 wrote:Pa nisu ... Tuđman je bio suverenist i zato demoniziran na Zapadu i kod kućevuksadinare wrote:pa opljackani smo ima 20 i kusur godina ... a suverenisti nikad na vlasti nisu bili ..
Koja je to razlika između Mesića i Sanadera
A da, Sanader zna mogo da serenda i razbacuje se domoljubnim frazetinama na Rivi u Slipu
A onda kad dođe na vlast slijedi ono - locirati, uhititi, transferirati ... ili tako nekako
Nitko nas ne može kolonizirati. To šta oni misle da je tako to je jer nama tako paše.
Ćim pokušaju drukčije gotovi su.
2014-04-11
Jedini tko je ovdje koloniziran su zemlje zapadne Europe.
Sad ćemo kolonizirat Austriju.
https://www.google.com/amp/s/www.paraf.hr/slijedi-novi-egzodus-iz-rh-austrija-brutalno-povisila-place-trziste-rada-2020-otvara-hrvatima/amp/
I samo u kolonijama se javlja antiimigrantska desnica. Po tome vidiš tko je koloniziran.
Sad ćemo kolonizirat Austriju.
https://www.google.com/amp/s/www.paraf.hr/slijedi-novi-egzodus-iz-rh-austrija-brutalno-povisila-place-trziste-rada-2020-otvara-hrvatima/amp/
I samo u kolonijama se javlja antiimigrantska desnica. Po tome vidiš tko je koloniziran.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Pa ne kontaš ... kurca vi krasnog ne konatteRayMabus wrote:?Ringo10 wrote:Čuj ko ...RayMabus wrote:A tko nas je to kolonizirao ?Ringo10 wrote:
I pitaš KO
a sve istina...Longi valjda misli ako ne vidi kolonizatore tipa 15. i 16 stoljeca,kako pohode tek otkrivenu Jameriku,onda ih niti nema..
Guest- Guest
Vidim samo ako mi odgovara onda puštam.pismejker wrote:Ringo10 wrote:Pa ne kontaš ... kurca vi krasnog ne konatteRayMabus wrote:?Ringo10 wrote:Čuj ko ...RayMabus wrote:
A tko nas je to kolonizirao ?
I pitaš KO
a sve istina...Longi valjda misli ako ne vidi kolonizatore tipa 15. i 16 stoljeca,kako pohode tek otkrivenu Jameriku,onda ih niti nema..
Npr rekao sam da nismo za uvođenje Eura. Sad već i sam guverner Vujčić kaže da će to ić sporije nego su planirali. Puca in proračun ( štrajk učitelja , dobili odjeb za rad do 67 godine ).
Sad ću im još Italiju razjebat pa će umuknit o tom uvođenju Eura idućih sedam osam godina dok ja ne kažem dda može....il ne može.
2014-04-11
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
Page 1 of 12