Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
40 +Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa sto e tice rocka...slusam stvari moje generacije...onako vise za sebe..u domu svom...a ove druge kad je festa u pitanju i ako zena slusa radio posavinuHektorović wrote:vuksadinare wrote:vise preferiram bracu begic i bukovacke jarane...jastreb wrote:Smjesta zabraniti braci Vidovic nastupe u Hrvatskoj.
Na Trebavi su pjevali cetnicke pjesme.
A kao veliki Hrvati.
Ima na YT.
Roker na kvadrat
Koja ti je žena generacija kad sluša radio Posavina haha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
meni je ok..kad se napijem...cak i zapjevam e sad kako u tom trentku zvucim drugima ne znamjastreb wrote:Sargijasi su mi nesto najuzasnije kad je nar.muzika u pitanju.
2015-09-08
jastreb wrote:I od sutra ja nisam Bosanac
Ja sam Srbin,Srbin pravoslavaaaaaaaaaaaaaaaac.
(Iz opusa šargije)
To vuk pjevuši kad se malo napije garant
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ne obandavam srpski opus kao neki drugiHektorović wrote:jastreb wrote:I od sutra ja nisam Bosanac
Ja sam Srbin,Srbin pravoslavaaaaaaaaaaaaaaaac.
(Iz opusa šargije)
To vuk pjevuši kad se malo napije garant
2015-09-08
Bez harmonike nema prave bosanske pjesme.
Kakva sargija. Uzmi sargijasku pjesmu i zapjevaj je uz harmoniku.
Nebo i zemlja.
Kakva sargija. Uzmi sargijasku pjesmu i zapjevaj je uz harmoniku.
Nebo i zemlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
2015-09-08
Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ali sad za ozbilj, Škoro bi nakon poraza ali po svemu sudeći solidnog rezultata na izborima mogao biti kandidat koji bi okupio pravaše u jednu stranku. I ove neovisne, suvereniste i sl. jer je to ista ideološka špranca.
2015-08-06
Pricas gluposti.vuksadinare wrote:...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
Pa Zagorci i Podravci su 90 posto na narodnjacima.
I to na prabim,a ne na sargiji.
2014-04-22
brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
2015-09-08
Premda sam čvrsto u desnom političkom centru, zazirem od pravaštva kao i od jugo-ljevice, mišljenja sam da ne bi bilo loše da se i ove tvrde opcije nekako stranački oblikuju.
2015-08-06
po obicaju nisi nista shvatio..ne radi se tu samo o muzici niti sam govorio samo o muzici...vec obicajima,mentalnom sklopu,hrani,nacinu zivotajastreb wrote:Pricas gluposti.vuksadinare wrote:...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
2015-09-08
Sargiju ne slusa nitko izvan tog kruga gdje je to izvorna folkloraska glazba,docim se ta novokomp.slusa puno sire.
Primjerice Brena ce u Zg 2 dana napuniti Arenu,dok ce braca Vidovic na Trebavi napuniti omanji sator.
Primjerice Brena ce u Zg 2 dana napuniti Arenu,dok ce braca Vidovic na Trebavi napuniti omanji sator.
2014-04-22
jastreb wrote:Pricas gluposti.vuksadinare wrote:...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
Simpatičan je međimurski inače taj gore izričaj....od rok varijanti su mi Cinkuši top. Ali i pokojna Liza je sjajna: https://www.youtube.com/watch?v=eWxiBc0TEVw
2015-08-06
pa je.Hektorović wrote:veber wrote:
nisu svi kao ero teglili klavir na ispašu i svirali ovcama rahmanjinova.
dovoljno je pogledat tko je gradonačelnik i ekipa oko njega. pa do zadnjeg smetlara.
Pa ZGej je cajkaškiji ne od Beograda, nego i od Niša
bilo je to prije dosta godina i moj frend, vaših korjena, u novom poršu stavi cd te neke poučne muzike.
ja kliknuo eject na radiju i spustio prozor, a cd malo zaplahutao.
ali kada pogledam realno. i ja sam terorist. kada si sa čobanima slušaš čobansko.
nemre svatko klavir teglit na ispašu.
2014-12-30
vuksadinare wrote:po obicaju nisi nista shvatio..ne radi se tu samo o muzici niti sam govorio samo o muzici...vec obicajima,mentalnom sklopu,hrani,nacinu zivotajastreb wrote:Pricas gluposti.vuksadinare wrote:...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
Baš si genijalac, koja ja razlika između Srbina iz Zagore i tebe?
Praktički nikakva, samo kršćanska denominacija. Čak i manja je razlika između Srblja i tebe nego nacija u BiH.
2015-08-06
Ako joj to ne zamjeraju njeni Brcaci muslimani,sto bi mi od toga pravili slucaj?vuksadinare wrote:brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
Hrvatima se nikad nije zamjerila. No vi pravasi uvijek nesto nadjete a sto sa Hrvatskom veze nema.
2014-04-22
jastreb wrote:Ako joj to ne zamjeraju njeni Brcaci muslimani,sto bi mi od toga pravili slucaj?vuksadinare wrote:brena je vise higijensko glazbeno pitanje...ali i politicko...naravno njen krimen je koji moze tesko sprati uosatlom svi dokazi su tu...da je dosla pjevati u brcko u dane kad je bio masovni srpski teror nad tamosnjim hrvatima i muslimanima i njen blesavi izgovor 'da nije znala'..moze povjerovati samo njen zagrizeni fanatik ili budala...i to jos u unformi srpske vojske...naravno d aje to teska uvreda ponajprije za zrtveepikur37 wrote:Brena će vjerojatno biti top pitanje suverenista a očekuje se i izjava Škore po tom pitanju :)
Hrvatima se nikad nije zamjerila. No vi pravasi uvijek nesto nadjete a sto sa Hrvatskom veze nema.
pravaši su veći muslimani od muslimana :D
2015-08-06
Jel jedete isto rašćiku, stenje isto kad pričate, janjetna okolokuće...isto se oblačite u isto vrijeme budite, malo drukčije se križate pod misom.
2015-08-06
pa ok..zato mi nije jasno zasto ovaj srbo npr.iz vrlike voli da kisa padne nekom srbijancu u krusevcu sa kojim ga puno toga ne veze osim nacije nego susjedu hrvatu...iz istog mjesta...pa logicno je da ti budes u ok odnosima i d azelis da kisa padne nekom srbinu ili muji sa majevice nego nekom tamo daleko zagorcu kojeg niti ne poznajes..q problem je sto ste tom zagorcu i onaj hrvat,srbin i mujo sa majevice isti kurac samo drugo pakovanje...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:po obicaju nisi nista shvatio..ne radi se tu samo o muzici niti sam govorio samo o muzici...vec obicajima,mentalnom sklopu,hrani,nacinu zivotajastreb wrote:Pricas gluposti.vuksadinare wrote:...inace....razumljivo je meni da npr.epi,hektor brane brenu makar ova bila muslimanka ili sto li vec...isti je to mentos...ta nece braniti prije zagorce,podravce...sa kojima realno nemaju nista drugo sto ih veze osim mozda iste nacionalnosti...tu je bar onaj dingo u pravu..sa onim bosanskim srbinom,muslimanom ili obrnuto hrvatom imas bar 90% povezanosti...gotovo identican mentalitet,klopa osim sto muslimani ne jedu svinjetinu...muzika,narjecje...sve je to meni jasno...i na neki nacin prirodno...
Baš si genijalac, koja ja razlika između Srbina iz Zagore i tebe?
Praktički nikakva, samo kršćanska denominacija. Čak i manja je razlika između Srblja i tebe nego nacija u BiH.
2015-09-08
Ntinedlju.epikur37 wrote:Jel jedete isto rašćiku, stenje isto kad pričate, janjetna okolokuće...isto se oblačite u isto vrijeme budite, malo drukčije se križate pod misom.
I ista prezimena imaju i ojkaju isto i skacu na vrlicko gluvo.
2014-04-22
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
Page 8 of 12