Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Ivkošić: Suverenisti vide samo Srbe i jugokomuniste
Zato se ja ne šalim.vuksadinare wrote:ajde epi salim se...malo zajebancije nikom ne skodi..jedino sto vjesam su svinjske polovice
Prvo ćemo vješati Rome.
To je poruka svima drugima da nisu Cigani gospodari u hrvatskoj zemlji nego Hrvati.
Prvi za vješanje su Romi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:ajde epi salim se...malo zajebancije nikom ne skodi..jedino sto vjesam su svinjske polovice
Ja isto...bilo lijevu ili desnu polovicu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Migrantska kriza na vratima opet, liberalno-pedersko rastakanje društva, bošnjačka majorizacija u beha, strašno iseljavanje i demografija, socijalni protesti ...
Ne , ali Pupovac i Srbi
:D
Ne , ali Pupovac i Srbi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I Prosvjeta. Ne zaboravite to.epikur37 wrote:Migrantska kriza na vratima opet, liberalno-pedersko rastakanje društva, bošnjačka majorizacija u beha, strašno iseljavanje i demografija, socijalni protesti ...
Ne , ali Pupovac i Srbi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I sad čekamo da se Njemačka natrpa Pakistancima i da dođe Hitler na vlast i onda ovdje na vješala idu :RayMabus wrote:Zato se ja ne šalim.vuksadinare wrote:ajde epi salim se...malo zajebancije nikom ne skodi..jedino sto vjesam su svinjske polovice
Prvo ćemo vješati Rome.
To je poruka svima drugima da nisu Cigani gospodari u hrvatskoj zemlji nego Hrvati.
Prvi za vješanje su Romi.
Romi i Pakistanci tj svi ti kozojebi.
A onda čemo vidit šta ćemo sa ostalima.
Onaj tko se bude bunio također će na vješala.
2014-04-11
I sad čekamo. 26.01 su pokrajinski izbori u Italiji. Ukupno osam ove godine. Ja kad krenem oću da imam logistiku iza sebe a ne da mi netko sere l ljudskim pravima.
Oni dolaze iz smjera istoka. Želim logistiku iza sebe a ne seratore o ljudskim pravima.
Oni dolaze iz smjera istoka. Želim logistiku iza sebe a ne seratore o ljudskim pravima.
2014-04-11
pa i je srpsko..ja od onih koje poznam pod imenom predrag svi su srbi..a znam ih trojicu...zapravo cetvoricu zaboravio sam predraga misica pedjujastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo je dotle da tužni netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu, ali otac se zove Predrag, a to je kao srpsko ime palo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ta priča jedino prolazi kod undeadova....
Guest- Guest
Sad ćemo spavat. Ona dva napada nožem jučer u Londonu i Haagu su samo potvrda. Samo triba čekat da pukne.
2014-04-11
Bit će vešanja ko u priči kad to pukne mada će više bit brzinskih smaknuća. Vješanje se radi kad oćeš poslat poruku jer je to na istaknutome mjestu da svi vide.
Stavite mu komad krpe u usta pošto se puno deru dok vise.
Moran vas sve učit.
Nisan ja dobija činove u GF jer san zaliva cviće.
Stavite mu komad krpe u usta pošto se puno deru dok vise.
Moran vas sve učit.
Nisan ja dobija činove u GF jer san zaliva cviće.
2014-04-11
Sad lipo spavajte. Sutra ćemo ratovat.
2014-04-11
Sa mnom studirao jedan Predrag Hrvat i to iz Zapadne Hercegovine.vuksadinare wrote:pa i je srpsko..ja od onih koje poznam pod imenom predrag svi su srbi..a znam ih trojicu...zapravo cetvoricu zaboravio sam predraga misica pedjujastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo je dotle da tužni netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu, ali otac se zove Predrag, a to je kao srpsko ime palo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Smisao života - mrzit Srbejastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo se dotle da sad netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu,ali otac se zove Predrag,a to je kao srpsko ime pa otpada.
Al dobro, lijepo je imat smisao života
2015-09-24
epikur37 wrote:marcellus wrote:nije istina. Suverenisti vide srbe, komuniste i hadezeovce, pri čemu su potonji najveće štetočine
Koga ćete prvo vješati: po dosadašnjem angažmanu vidim najviše je na cijeni Pupovac pa preostali Srbi, onda Hrvati i HDZ...krenuvši od Šeksa, pa nizbrdo a Tuđman obzirom da je mrtav, njemu bi samo prekopali grob i bacili sol po njemu.
pupovac je govno i peta kolona, doduše i brojni hrvati su isto... ali mislim da bi priroritet pri vješanju ipak trebali imati uvaženi članovi zločinačke poput kušćevića, njonje, šeks bi isto trebao bit visoko na popisu, granić i ostatak udbašije...
Ringo10 wrote:Smisao života - mrzit Srbejastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo se dotle da sad netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu,ali otac se zove Predrag,a to je kao srpsko ime pa otpada.
to bi vi htjeli da nam je smisao života mrzit vas
nebitni ste
,smisao zivota je na zalost da imamo susjede iz paklaRingo10 wrote:Smisao života - mrzit Srbejastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo je dotle da tužni netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu, ali otac se zove Predrag, a to je kao srpsko ime palo.
Al dobro, lijepo je imat smisao života..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:Migrantska kriza na vratima opet, liberalno-pedersko rastakanje društva, bošnjačka majorizacija u beha, strašno iseljavanje i demografija, socijalni protesti ...
Ne , ali Pupovac i Srbi
Pa gle, kad smo vec kod migrantske krize Svrbija, Republika Svrpska i Pederacija preko svojih teritorija su pustale i pustaju vecinu tih kozojeba koji sad kampiraju pred hrvatskom granicom. Hoces-neces suucesnici su redom kako sam ih naveo.
Tako da ono ... jebem im mater svima.
Guest- Guest
Nisu tamo vama problem ti susjedi kakvi god bili.vuksadinare wrote:,smisao zivota je na zalost da imamo susjede iz paklaRingo10 wrote:Smisao života - mrzit Srbejastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo je dotle da tužni netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu, ali otac se zove Predrag, a to je kao srpsko ime palo.
Al dobro, lijepo je imat smisao života..
Problem ste vi sami sebi. NAjveci problem.
2015-09-24
Da kao što rekao, ovo je jedna specifična patologija.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Smisao života - mrzit Srbejastreb wrote:Hrvati su opsjednuti Srbima. Doslo se dotle da sad netko dobije sina i dao bi mu ime po svom ocu,ali otac se zove Predrag,a to je kao srpsko ime pa otpada.
to bi vi htjeli da nam je smisao života mrzit vas
nebitni ste
Čim neko ne usvaja tu neoustašku opsesiju, odmah je Srbin. Ili četnik ... ili pitaj Boga šta još ...
Doduše nisu ni Srbi daleko od toga, i oni su opsjednuti Hrvatima, ali hrvatski mentalni poremećaj je ipak teži.
Ne znam je li izlječenje uopće moguće.
2015-09-24
Pih, suverenisti. Zemlja koja je dala drzavnika i revolucionara, kalibra Spiljka, ne treba da brine za buducnost. Zemlja koja ima profesore i znanstvenike koji pisu knjige i hvalospjeve o drzavniku i revolucionaru Spiljak-u ne treba da brine za buducnost i odgoj novih kadrova. Muhahahhahahahahhaaa koji jebeni Srbi i bakraci. Kila mozga... Tu je problem....
2014-04-14
https://kamenjar.com/tito-se-ne-vraca-jer-nikad-nije-ni-napustio-istru-i-rijeku/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Miko Spiljak , vrati se, sve ti je oprosteno.... Muhahahahahahhahaaa Nedostaju jos Buda, Manolic i par istoricara. Muhahahahhahaaa Dobro je vama jos uvijek,jako dobro...
Miko Spiljak , vrati se, sve ti je oprosteno.... Muhahahahahahhahaaa Nedostaju jos Buda, Manolic i par istoricara. Muhahahahhahaaa Dobro je vama jos uvijek,jako dobro...
2014-04-14
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Ivkošić: Most je skupina provincijalaca što grabe fotelje, a od HDZ-a rade konobare
Page 3 of 12