Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
AssadNaPodmornici wrote:zato me boli kurac za njihove prosvjede, ali naravno i za vladu. volio bih da se pobiju jedni i drugiRayMabus wrote:A e. Pa nećemo valjda nagrađivat sposobne a ne podobne.AssadNaPodmornici wrote:dosta psihopata i ludi profesora, i bolesnika, i očajnih profesora, sve sam to ima u osnovnoj, aj u srednjoj dosta normalnije.RayMabus wrote:A moj čovik ti ne znaš di živiš.AssadNaPodmornici wrote:1)školostvo treba liberalizirati - dakle treba kao u USA dozvoliti privatne škole sa programima koji su neovisni, dakle ne moraju biti odobreni od ministarstva propagande RH
2)zatim školstvo treba vaučerizirati. dakle dobiješ sa dijete "vaučer" i sa tim vaučerom biraš školu.
amen.
Pa jel ti znaš tko radi po tim školama ?
i svi hoće veću lovu, a ne nude recimo bolje programe itd.. dakle onaj psihopat od profe oće isto veću plaću kao i onaj profa koji se trudi.. e radi tih stvari postoji liberalizacija i vaučerizacija školskog sustava, pa bi se stvorio sustav gdje bi škole konkurirali jedni drugima za učenike , pa bi onda roditelji birali gdje će slati djecu, a profesori i ravnatelji bi se borili za tu djecu i bilo bi im u intersu da djeca dobiju što bolji sustav obrazovanja.
a to nećeš vidjeti, pa ništa od toga.
sve ostalo je socijalizam. tko god da podršku profama je socijalizam amen
ne može tako yoda, na čijoj si strani...
evo jedna američka sindikalna...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
A na čijoj si ti strani dok vlada trpa strane radnike da se domaćima ne digne plaća ?epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:zato me boli kurac za njihove prosvjede, ali naravno i za vladu. volio bih da se pobiju jedni i drugiRayMabus wrote:A e. Pa nećemo valjda nagrađivat sposobne a ne podobne.AssadNaPodmornici wrote:dosta psihopata i ludi profesora, i bolesnika, i očajnih profesora, sve sam to ima u osnovnoj, aj u srednjoj dosta normalnije.RayMabus wrote:
A moj čovik ti ne znaš di živiš.
Pa jel ti znaš tko radi po tim školama ?
i svi hoće veću lovu, a ne nude recimo bolje programe itd.. dakle onaj psihopat od profe oće isto veću plaću kao i onaj profa koji se trudi.. e radi tih stvari postoji liberalizacija i vaučerizacija školskog sustava, pa bi se stvorio sustav gdje bi škole konkurirali jedni drugima za učenike , pa bi onda roditelji birali gdje će slati djecu, a profesori i ravnatelji bi se borili za tu djecu i bilo bi im u intersu da djeca dobiju što bolji sustav obrazovanja.
a to nećeš vidjeti, pa ništa od toga.
sve ostalo je socijalizam. tko god da podršku profama je socijalizam amen
ne može tako yoda, na čijoj si strani...
evo jedna američka sindikalna...
A jeli vidiš. A sad bi ti podršku ljudi iz realnog sektora.
Aj vozi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam je li sad pravo vrijeme da napišem tu da sam ja Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Sad ili nikad. Svi Za.crvenkasti wrote:Ne znam je li sad pravo vrijeme da napišem tu da sam ja Hrvat?
2015-08-06
Idem onda. Ja sm Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
aj nek ti je onda lipo..da, ne ćuaben wrote:Šteta ča ne ćeš:(Noor wrote:ne, neću reći to, nego da se lova ne dijeli šakom i kapom kome ne treba, bilo bi za obrazovanje i za npr, mirovineaben wrote:Oćeš reći da svako ploćo ono ča želi?Noor wrote:pa gle...radije cu dat za učitelje nego za sektu SPC, kalašturu Rudanicu, razne Frljiće, Šerbedžije..Pupovčeve Novosti, razne izmišljene agencije, ispolitizirane HAVCove, BABE i dede, koji su sami sebi svrhakaya wrote:
Izgleda, vidiš kak im se jako sviđaju njihove metode...
Kako se ono to još drukčije reče...
Iako si defakto upravo to rekla. Ti ne želiš spcu, jastreb ne želi cuhu, jo ne želin mzosu...kako bi nan lipo bilo da si spremna to reći...
sve točno...+ ono što kaže deda i ne bi znali kud s lovom :)kaya wrote:Ma imali bi mi love za uhljebe, samo da ovim jugoslavenima oduzeti :)
A sad za ozbač, ne bi imali love za uhljebe jer imate najveću upravu u eu, učitelja 3000 viška, povlaštenih mirovina previše, prijevremenih i invalidskih previše, skup aparat a poduzetnika malo, radnika još manje.
Tako da ova baljezganja ovoga dede su eto tako..da nešto napiše a da je protiv jugosa, brene, boričke ili nekog tako. Jer zvuči baš ono ful domoljubno..:) a neku lovicu u penziji zarađuje po retku..
al, sad stvarno, meni je umirovljenike prestrašno gledati kako premeću po džepu i zbrajaju lipice prije blagajne :(
I meni isto. Ono koji kurac ne nose kartice.Noor wrote:sve točno...+ ono što kaže deda i ne bi znali kud s lovom :)kaya wrote:Ma imali bi mi love za uhljebe, samo da ovim jugoslavenima oduzeti :)
A sad za ozbač, ne bi imali love za uhljebe jer imate najveću upravu u eu, učitelja 3000 viška, povlaštenih mirovina previše, prijevremenih i invalidskih previše, skup aparat a poduzetnika malo, radnika još manje.
Tako da ova baljezganja ovoga dede su eto tako..da nešto napiše a da je protiv jugosa, brene, boričke ili nekog tako. Jer zvuči baš ono ful domoljubno..:) a neku lovicu u penziji zarađuje po retku..
al, sad stvarno, meni je umirovljenike prestrašno gledati kako premeću po džepu i zbrajaju lipice prije blagajne :(
Još kada im se ruke tresu a taj se sitniš raspe.
2014-12-30
Evo koliko je samo osoba nabrojao.Što fizičkih što pravnih.
I ovakva mu je svaka kolumna.
Zar je to kolumnist?
Hrvoja Klasića, Jakovine, Markovine, Goldsteina,
Đakića, Šeksa, Stazića, Marasa, Granića, Ivanku Tomu, Bajrušija, Antu Tomića, Vedranu Rudan, Gorana Gerovca, Branimira Pofuka…
B.A.B.E., Jelena Veljača, Mirovni studiji, Savez antifašističke omladine, Pupovčeve 'Novosti', GONG…i tko bi ih sve nabrojao.
Srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj, Episkopski savjet pravoslavnih eparhija Zagrebačko- Ljubljanske, Slavonske, Gornjekarlovačke, Dalmatinske i Osječkopoljske i Baranjske
Dežulović, Mandić, Tomić, Pavičić, Jergović, Frljić, Veljača, Pofuk i razni drugi projugovići
Savi Kovačeviću
I ovakva mu je svaka kolumna.
Zar je to kolumnist?
Hrvoja Klasića, Jakovine, Markovine, Goldsteina,
Đakića, Šeksa, Stazića, Marasa, Granića, Ivanku Tomu, Bajrušija, Antu Tomića, Vedranu Rudan, Gorana Gerovca, Branimira Pofuka…
B.A.B.E., Jelena Veljača, Mirovni studiji, Savez antifašističke omladine, Pupovčeve 'Novosti', GONG…i tko bi ih sve nabrojao.
Srpska pravoslavna crkva u Hrvatskoj, Episkopski savjet pravoslavnih eparhija Zagrebačko- Ljubljanske, Slavonske, Gornjekarlovačke, Dalmatinske i Osječkopoljske i Baranjske
Dežulović, Mandić, Tomić, Pavičić, Jergović, Frljić, Veljača, Pofuk i razni drugi projugovići
Savi Kovačeviću
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bio je ništa pa je bio spermij, pa se rodio, pa malo živio pa će opet biti ništa.jastreb wrote:
Zar je to kolumnist?
Guest- Guest
Sora wrote:Meni nitko nis ne daje
Nisam ja branitelj
Ili politicar
Ili Hrvat po profesiji
Ili ti , jebacu ovcih
E Sore, samo za tebe.
Guest- Guest
a kayo jebote, znači da ne bi bili kao i komunjare trebamo ostaviti sve enormne privilegije koje su sami sebi i sebi sličnima komunjare dodjelili i podjelili!??kaya wrote:Izgleda, vidiš kak im se jako sviđaju njihove metode...Brat Brale wrote:kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
Ovi profi hrvati sve prepisuju od komunjara, izgleda da su potajno impresionirani njima ipak..
Sve su to deca UDBA-ša i njihovih žbirova...
prckov wrote: B.A.B.E., Jelena Veljača, Mirovni studiji, Savez antifašističke omladine, Pupovčeve ‘Novosti’, GONG
umjesto da ih
vi im dajete lovu
Noor wrote:pa gle...radije cu dat za učitelje nego za sektu SPC, kalašturu Rudanicu, razne Frljiće, Šerbedžije..Pupovčeve Novosti, razne izmišljene agencije, ispolitizirane HAVCove, BABE i dede, koji su sami sebi svrhakaya wrote:Izgleda, vidiš kak im se jako sviđaju njihove metode...Brat Brale wrote:kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
Ovi profi hrvati sve prepisuju od komunjara, izgleda da su potajno impresionirani njima ipak..
Sve su to deca UDBA-ša i njihovih žbirova...
leftardi imaju više života nego mačke i srbi zajedno!!prckov wrote:zar ti nisi krepoebenica wrote:svojedobno ste drkali na marčelusove postove kak je to budućnost, kaj sad, gdje je zapelo? di je ekonomski guru da da koju vrijednu?RayMabus wrote:
Žive od poreza i turizma a taj turizam kad navale imigranti a u Njemačkoj AfD naraste pa ih blokira ode će taj turizam otić u kurac.
Gotovo je to. Nemamo ništa.
Imamo dogovor! Od petka se radi, aleluja.
2015-08-06
oš odrađivati zaostatak?epikur37 wrote:Imamo dogovor! Od petka se radi, aleluja.
2014-04-16
aben wrote:oš odrađivati zaostatak?epikur37 wrote:Imamo dogovor! Od petka se radi, aleluja.
pa kako se već isplanira..vjarojatno da kao i svi.
2015-08-06
Prijedlog je ok, ne treba podleći histeriji i "borbi do kraja"...emocije i plitko razmišljanje ne vode u rješenja.
Kaj se mene tiče ja radim od petka.
Kaj se mene tiče ja radim od petka.
2015-08-06
svi?epikur37 wrote:aben wrote:oš odrađivati zaostatak?epikur37 wrote:Imamo dogovor! Od petka se radi, aleluja.
jo već znun da će me tada dvi sedmice boliti drob ili glova. soli na rep.
2014-04-16
aben wrote:svi?epikur37 wrote:aben wrote:oš odrađivati zaostatak?epikur37 wrote:Imamo dogovor! Od petka se radi, aleluja.
jo već znun da će me tada dvi sedmice boliti drob ili glova. soli na rep.
pa možeš i tako, ja ću odraditi, vjerojatno će biti malo skraćeni sati, malo manje klinaca i sve 5.
pregovori su kompromis a ovo je to.
2015-08-06
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
Page 8 of 11