Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
To je razina barbarizma, ali ako uzmemo samo intenciju, da pohvalno...ebenica wrote:prve grčke demokracije su bile stvorene na način da su ljudi na kraju mandata glasali koliko je onaj tko ih je vodio bio u službi svih njih, kazna je bila magarac i dugogodišnje progonstvo, sve kaj je smio uzet sa sobom je bio taj magarac....ah ta divna vremena kad je postojala odgovornost za postupke.red wolf wrote:Ma zanimljivo...A zašto ne političarima?...Kad bi plaća saborskog zastupnika bila 6-7 tisuća neto, e tada bi zanimanje političara postalo savjesno, čestito, ili kako hoćete...I kada bi njegov mandat bio neposredan, to jest, kad bi izravno odgovarao svojoj biračkoj bazi, e tada bi to bilo nešto sasvim drugo...Demokracija u pravom smislu riječi...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
u deset dođe medincinski brat koji je potlaćen i ode jebat medicinsku sesstru koja je još potplaćenija. u duhu demokracije svi vi bolesnici isšuljate se i iza 22:04 počnete tipkat.
2014-12-30
Glupost, nažalost, nije izlječiva...veber wrote:u deset dođe medincinski brat koji je potlaćen i ode jebat medicinsku sesstru koja je još potplaćenija. u duhu demokracije svi vi bolesnici isšuljate se i iza 22:04 počnete tipkat.
red wolf-
2016-02-10
Ma čak nisu problem njihove plaće, nego koliko ih se nakotilo i što i nakon prestanka mandata imaju još dugo dugo istu plaću, otpremninu itd.red wolf wrote:Ma zanimljivo...A zašto ne političarima?...Kad bi plaća saborskog zastupnika bila 6-7 tisuća neto, e tada bi zanimanje političara postalo savjesno, čestito, ili kako hoćete...I kada bi njegov mandat bio neposredan, to jest, kad bi izravno odgovarao svojoj biračkoj bazi, e tada bi to bilo nešto sasvim drugo...Demokracija u pravom smislu riječi...
U svakom slučaju, konačno da se netko okrenuo u pravom smjeru, odnosno najvećoj rupi, koja nema dna.
Sve Veljače, SPC i bilo koje udruge su zdušno popljuvane, ne koštaju ni približno kao gomila gamadi, koju smo izabrali da nas odvede u zemlju nedođiju.
Guest- Guest
Ustav nek ti bude početak...Ra wrote:Ma čak nisu problem njihove plaće, nego koliko ih se nakotilo i što i nakon prestanka mandata imaju još dugo dugo istu plaću, otpremninu itd.red wolf wrote:Ma zanimljivo...A zašto ne političarima?...Kad bi plaća saborskog zastupnika bila 6-7 tisuća neto, e tada bi zanimanje političara postalo savjesno, čestito, ili kako hoćete...I kada bi njegov mandat bio neposredan, to jest, kad bi izravno odgovarao svojoj biračkoj bazi, e tada bi to bilo nešto sasvim drugo...Demokracija u pravom smislu riječi...
U svakom slučaju, konačno da se netko okrenuo u pravom smjeru, odnosno najvećoj rupi, koja nema dna.
Sve Veljače, SPC i bilo koje udruge su zdušno popljuvane, ne koštaju ni približno kao gomila gamadi, koju smo izabrali da nas odvede u zemlju nedođiju.
red wolf-
2016-02-10
Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
Ostali tipkaju ..
No, konacno da netko ovdje ima razuma , vezano za temu
Mislim na RA I TRA RA
NEGO. steta malo se bavite sustinom prosvjetarskih zahtjeva
I ..
Nastavak štrajka je u toku
Sta sad ?
Mislim na RA I TRA RA
NEGO. steta malo se bavite sustinom prosvjetarskih zahtjeva
I ..
Nastavak štrajka je u toku
Sta sad ?
Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
Predstavi me kao nekakvog revolucionara velikog marxističkog obrazovanja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sta bi ti s njima radio ?jastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
Predloži plan
Imam ja veze bez brige
Pa razmjenjivalu bi iskustva,a moguce i planirali stvaranje lijevih pokreta u mom kraju.Sora wrote:Sta bi ti s njima radio ?jastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
Predloži plan
Imam ja veze bez brige
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jel vam dzamija sabirno mjestoSora wrote:Sta bi ti s njima radio ?jastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
Predloži plan
Imam ja veze bez brige
2014-04-19
kad odrastem bicu socijalistjastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
dobro zlato, al znas..ne mozes bit oboje istovremeno
2014-04-19
pa javi se radi boric, sta to ne mozes sam? :)jastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
šarmiraj je, opčini :)
otkako je strpala u džep milijune šute sve te feminističke bitange, barem nešto pozitivno od istambulske a to je da ih ne moramo više ni gledati ni slušatiNoor wrote:pa javi se radi boric, sta to ne mozes sam? :)jastreb wrote:Hitno me poveži sa ljevicarskim aktivisticama u Zg.Sora wrote:Kapitalizam je sustav za 300 bogatih
Ostali tipkaju ..
šarmiraj je, opčini :)
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
Page 11 of 11