Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Eto šljiva na djelu.Sora wrote:Ebenicaaaaaa
Prije loza
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
jbg...kad hoces zrendu igratiSora wrote:Vraćaj temu
Profesori i đaci , protesti itd
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam nista skontalavuksadinare wrote:jesi ti skontala je'l musko ili zensko..ako je musko oprosteno ti jeSora wrote:Ebenicaaaaaa
Cini se da jebe lud zbunjena
ko je tu lud a ko zbunjenSora wrote:Nisam nista skontalavuksadinare wrote:jesi ti skontala je'l musko ili zensko..ako je musko oprosteno ti jeSora wrote:Ebenicaaaaaa
Cini se da jebe lud zbunjena
2015-09-08
soreSora wrote:E daj molim teprckov wrote:ne folirajSora wrote:Stvarno o kome se radiprckov wrote:cujcrvenkasti wrote:
Ne znam. Jedan od najinteligentnijih likova koji se pisao po ovom sranju.
sta je do sad inteligentno reko
Da ja konscno nadem tu sparing partnera
Vi ste druga liga
znam da samo mene volis
Nemas tih para
I znsm da me samo skrećeš s teme
Vec sam ti rekla da sam te prokužila
ti glumis ustasu a ja te kao zarobim
pa udri
2014-04-19
a ne..to je igra po mjeri ringa tj dingaprckov wrote:soreSora wrote:E daj molim teprckov wrote:ne folirajSora wrote:Stvarno o kome se radiprckov wrote:
cuj
sta je do sad inteligentno reko
Vi ste druga liga
znam da samo mene volis
Nemas tih para
pa udri
2015-09-08
ne petljaj se u moje I sorine fetisevuksadinare wrote:a ne..to je igra po mjeri ringa tj dingaprckov wrote:soreSora wrote:E daj molim teprckov wrote:ne folirajSora wrote:
Stvarno o kome se radi
Vi ste druga liga
znam da samo mene volis
Nemas tih para
pa udri
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a i jastreba..zamisli situaciju igrau se ringo,jastreb i sora ustasa i partizana a nitko ne zeli biti ustasa a netko mora biti to..pa posto u sorinoj familiji je bilo najvise ustasa eto sora biti ustasa nema druge
2015-09-08
ringo I jastreb bi joj zapjevali fa fa fasista draga nemoj biti tivuksadinare wrote:a i jastreba..zamisli situaciju igrau se ringo,jastreb i sora ustasa i partizana a nitko ne zeli biti ustasa a netko mora biti to..pa posto u sorinoj familiji je bilo najvise ustasa eto sora biti ustasa nema druge
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dobro dajte vise dosta
Pocinje skola
Ajmo sad ozbiljno ..
Izgkeda na ovom forumu svi losi ucenici bili
Pocinje skola
Ajmo sad ozbiljno ..
ja mislim da bi dingo bio po mjeri sore..ali ima jebeni feler...voli tita ali ne voli aliju...jos mu je i tuđman ok..jastreb odpada voli tita ali voli i babu...alija mu nije po mjeri dok radovan vec je...ipak jedan je ero
2015-09-08
zato me boli kurac za njihove prosvjede, ali naravno i za vladu. volio bih da se pobiju jedni i drugiRayMabus wrote:A e. Pa nećemo valjda nagrađivat sposobne a ne podobne.AssadNaPodmornici wrote:dosta psihopata i ludi profesora, i bolesnika, i očajnih profesora, sve sam to ima u osnovnoj, aj u srednjoj dosta normalnije.RayMabus wrote:A moj čovik ti ne znaš di živiš.AssadNaPodmornici wrote:1)školostvo treba liberalizirati - dakle treba kao u USA dozvoliti privatne škole sa programima koji su neovisni, dakle ne moraju biti odobreni od ministarstva propagande RH
2)zatim školstvo treba vaučerizirati. dakle dobiješ sa dijete "vaučer" i sa tim vaučerom biraš školu.
amen.
Pa jel ti znaš tko radi po tim školama ?
i svi hoće veću lovu, a ne nude recimo bolje programe itd.. dakle onaj psihopat od profe oće isto veću plaću kao i onaj profa koji se trudi.. e radi tih stvari postoji liberalizacija i vaučerizacija školskog sustava, pa bi se stvorio sustav gdje bi škole konkurirali jedni drugima za učenike , pa bi onda roditelji birali gdje će slati djecu, a profesori i ravnatelji bi se borili za tu djecu i bilo bi im u intersu da djeca dobiju što bolji sustav obrazovanja.
a to nećeš vidjeti, pa ništa od toga.
sve ostalo je socijalizam. tko god da podršku profama je socijalizam amen
Ja i danas nisam svladal vuganje rukije od fjutro.Sora wrote:Dobro dajte vise dosta
Pocinje skola
Ajmo sad ozbiljno ..
2014-12-30
Da. Sad kad su počeli trpat radnu snagu počima sve očitije bit da ne postoji narod nego dvije kaste u društvu : ona koja puni proračun i ona koja ga prazni.AssadNaPodmornici wrote:zato me boli kurac za njihove prosvjede, ali naravno i za vladu. volio bih da se pobiju jedni i drugiRayMabus wrote:A e. Pa nećemo valjda nagrađivat sposobne a ne podobne.AssadNaPodmornici wrote:dosta psihopata i ludi profesora, i bolesnika, i očajnih profesora, sve sam to ima u osnovnoj, aj u srednjoj dosta normalnije.RayMabus wrote:A moj čovik ti ne znaš di živiš.AssadNaPodmornici wrote:1)školostvo treba liberalizirati - dakle treba kao u USA dozvoliti privatne škole sa programima koji su neovisni, dakle ne moraju biti odobreni od ministarstva propagande RH
2)zatim školstvo treba vaučerizirati. dakle dobiješ sa dijete "vaučer" i sa tim vaučerom biraš školu.
amen.
i svi hoće veću lovu, a ne nude recimo bolje programe itd.. dakle onaj psihopat od profe oće isto veću plaću kao i onaj profa koji se trudi.. e radi tih stvari postoji liberalizacija i vaučerizacija školskog sustava, pa bi se stvorio sustav gdje bi škole konkurirali jedni drugima za učenike , pa bi onda roditelji birali gdje će slati djecu, a profesori i ravnatelji bi se borili za tu djecu i bilo bi im u intersu da djeca dobiju što bolji sustav obrazovanja.
Jedva čekam novi islamistički napad u Njemačkoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nadam se da će tebe roknut, lijepe želje svima koji nešto čekaju.RayMabus wrote:
Guest- Guest
Ja sam već mrtav..ebenica wrote:nadam se da će tebe roknut, lijepe želje svima koji nešto čekaju.RayMabus wrote:
Mene je ubila emanicipacija a sad ću ja nju.
2014-04-11
koja slabašna jedinka :(RayMabus wrote:
Mene je ubila emanicipacija
Guest- Guest
To ti je tako kod mene. Ako ne ide glatko ; odustani.ebenica wrote:koja slabašna jedinka :(RayMabus wrote:
Mene je ubila emanicipacija
2014-04-11
Čim nešto ne ide odma odustani.
Nastaviš li radit to a ne ide glatko onda si glup.
Cila filozofija.
Mora ić glatko. Ko po loju. A ne ide.
Nastaviš li radit to a ne ide glatko onda si glup.
Cila filozofija.
Mora ić glatko. Ko po loju. A ne ide.
2014-04-11
Sad čekam da se svi sjebete jer radite pogrešno. Razumiš ?
Ako radiš pogrešno onda radiš pogrešno.
Tu nema velike filozofije.
Ako radiš pogrešno onda radiš pogrešno.
Tu nema velike filozofije.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:zato me boli kurac za njihove prosvjede, ali naravno i za vladu. volio bih da se pobiju jedni i drugiRayMabus wrote:A e. Pa nećemo valjda nagrađivat sposobne a ne podobne.AssadNaPodmornici wrote:dosta psihopata i ludi profesora, i bolesnika, i očajnih profesora, sve sam to ima u osnovnoj, aj u srednjoj dosta normalnije.RayMabus wrote:A moj čovik ti ne znaš di živiš.AssadNaPodmornici wrote:1)školostvo treba liberalizirati - dakle treba kao u USA dozvoliti privatne škole sa programima koji su neovisni, dakle ne moraju biti odobreni od ministarstva propagande RH
amen.
ne može tako yoda, na čijoj si strani...
evo jedna američka sindikalna...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
Page 7 of 11