Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
nije stvar prodane duše.vuksadinare wrote:ne volim prodane duše...moja stara je zivjela skoro 40 godina u nizozemskoj a spreha dalmatinski kanda nikad nije ni otisla tamo....arambasici su joj bili tamo glavno jelo...ovi moji ja im donesem vina..a vino stoji pola godine ne popise ni litru..ali rakija sljiva ode za par danaveber wrote:ma upucava se abenu.vuksadinare wrote:covjek ko da nije bosanac...ja ne znam bosanca koji pije vino...ono piva,rakija,viski,konjak..veber wrote:bosanac drži se ti brlje
još je počeo čakat. ionako ne kužim može i kajkat.
ono jesi kupija auta, a jesan. a , koji? nsam
probaj to napisat na zagorskom.
ja bi otjerao svakog iz zemlje tko ne položi jezik.
ok. u birtiji koristiš svoj jezik.
na poslu da ne govoriš jezik zemlje u kojoj živiš.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Novca za prosvjetare ima, treba ga samo uzeti nevladinim udrugama i mrziteljima Hrvatske
Ne znam di je ona tema di su uspoređene države i da se hrvatski proračun najviše puni od PDVa ....dakle il ćeš ga smanjit il se raspad nataliteta i iseljavanje nastavlja.
Nećeš ?
Pa nema problema.
Počmi zatvarat osnovne i srednje škole.
Nećeš ?
Pa nema problema.
Počmi zatvarat osnovne i srednje škole.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
Ovi profi hrvati sve prepisuju od komunjara, izgleda da su potajno impresionirani njima ipak..
Ovi profi hrvati sve prepisuju od komunjara, izgleda da su potajno impresionirani njima ipak..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
Sve su to deca UDBA-ša i njihovih žbirova...
Guest- Guest
daj odi prošetat. kakve veze ima pdv i natalitet?
djeca mi nisu auto da bi potražio jeftinijeg servisera.
djeca su mi tu jer volim djecu. djeca mi nisu stavka troška.
2014-12-30
Izgleda, vidiš kak im se jako sviđaju njihove metode...Brat Brale wrote:kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
2015-08-15
Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
Ajmo lipi moj lagano zatvaranje osnovnih i srednjih škola.
2014-04-11
pa većinom. ajd neki su umrli ali većinom je ekipa iz tih struktura.Brat Brale wrote:kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
onda su se 89e dogovorila da bi mogli maznut lovu pa smo se zaratili.
pa su maznuli.
2014-12-30
O i te kako ima.veber wrote:daj odi prošetat. kakve veze ima pdv i natalitet?
2014-04-11
jebote natalitet.RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
hvališ se stanovima, a nemaš djece. kao da je problem napravit djecu.
sori, zaboravio sam da si s impotencijom u vezi.
2014-12-30
Vidin da ljudi ne kuže u ovoj državi neke stvari , kasno paljenje šta bi se reklo. Ajde neka , ovo van je ionako zadnji mandat u kojem će ovi na vlasti moć skrivat demografske probleme.
Neka će vam morat reč : Mi smo demografski krahirali.
Tako je.
Neka će vam morat reč : Mi smo demografski krahirali.
Tako je.
2014-04-11
Ajd brate šuti, ubili ste dva autobusa žena u zadnjih 5 godina a laprdaš o demografiji...RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
2015-08-15
veber wrote:pa većinom. ajd neki su umrli ali većinom je ekipa iz tih struktura.Brat Brale wrote:kaya wrote:Jeste, i konfiscirati imovinu jugoslavenima a njih pred vod...
onda su se 89e dogovorila da bi mogli maznut lovu pa smo se zaratili.
pa su maznuli.
teško vreme bilo, za razliku od danas.
hiljade i hiljade letova sa avionima punim keša za kipar.
danas samo ,,klik'' i odmah se pare nađu na nekom offshore računu...
Guest- Guest
Nije problem napravit djecu al kad nisi zaljubljen onda je malo glupo da ih sad radim nekoj zato šta ona oće , roditelji oće , rodbina i društvo to oće.veber wrote:jebote natalitet.RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
Jel ? Svi oće samo se ja ne vidin u tome.
2014-04-11
Pa neke moraju poslužit kao primjer ostalima šta se dešava ako ne slušaš El komandanta.kaya wrote:Ajd brate šuti, ubili ste dva autobusa žena u zadnjih 5 godina a laprdaš o demografiji...RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
Uvik će ti bit toga , neki procenat. To ti je tako. Shit hapens.
2014-04-11
onda je jednostavna jednadžba. koliko ste djece abortirali?kaya wrote:Ajd brate šuti, ubili ste dva autobusa žena u zadnjih 5 godina a laprdaš o demografiji...RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
a akoo ćemo biti šovinisti i pogledamo strukturu onih koji su ubili vidjeli bi da je par ko i ero iq.
i onda dođemo tu gdje jesmo.
a ti možeš o autobusima do sutra.
gdje su podaci za slučajeve kada žene maltretiraju muške?
2014-12-30
Da se vratimo na temu : natalitet vam je krahira. Ne vidim razloga zašto bi sad ove nove ženske kojih je brojčano 25% manje rađale sad više ? Dakle proskek po ženi će ostat 1,4 i lagano to je to.
Vi ste demografski krahirali.
Sad fino 40 tisuća djece pa podigni porodiljne naknade 1000 kuna pa 12 mjeseci.
480 miljona godišnje.
Ajmo vadi pare.
Vi ste demografski krahirali.
Sad fino 40 tisuća djece pa podigni porodiljne naknade 1000 kuna pa 12 mjeseci.
480 miljona godišnje.
Ajmo vadi pare.
Last edited by RayMabus on 26/11/2019, 12:23; edited 1 time in total
2014-04-11
zaljubljen si jednom, najčešće u pubertetu jer ne kužiš kaj je jebanje i kaj je volit.RayMabus wrote:Nije problem napravit djecu al kad nisi zaljubljen onda je malo glupo da ih sad radim nekoj zato šta ona oće , roditelji oće , rodbina i društvo to oće.veber wrote:jebote natalitet.RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
u fertilnoj dobi napraviš djecu i kasnije si miran.
ja ne plaćam niti jednu alimentaciju.
moja djeca ne oskudjevaju u ničem.
danas idem kod bivše na ručak koji sam sam odabrao.
i sve to ide jer sam ti ja bosanac s dušom.
mek i smežuran.
2014-12-30
Pa nije da ja to nisan planira sa svojih 27 godina samo se sve zasralo a posli mi se nije više dalo.veber wrote:zaljubljen si jednom, najčešće u pubertetu jer ne kužiš kaj je jebanje i kaj je volit.RayMabus wrote:Nije problem napravit djecu al kad nisi zaljubljen onda je malo glupo da ih sad radim nekoj zato šta ona oće , roditelji oće , rodbina i društvo to oće.veber wrote:jebote natalitet.RayMabus wrote:Ovo im je zadnji mandat u kojem oni još mogu skrivat demografske probleme. Iduće četiri godine. Ide tebi krah nataliteta jer budućih potencijalnih majki je sve manje a nisu ni one lude rađat više nego prethodne u ovakvoj državi dakle to ti je natalitet se nastavlja po stopi od 1,4 iili tako nešto.
u fertilnoj dobi napraviš djecu i kasnije si miran.
ja ne plaćam niti jednu alimentaciju.
moja djeca ne oskudjevaju u ničem.
danas idem kod bivše na ručak koji sam sam odabrao.
i sve to ide jer sam ti ja bosanac s dušom.
mek i smežuran.
To ti je tako , ne namisti se svakome a posli ti se ne da.
Znaš šta nisan ti više pametan kad su te stvari u pitanju a šta san stariji to san sve manje zainteresiran za tu šemu.
Previše problema a nigdje zadovoljstva.
2014-04-11
S godinama postaneš i umoran , sve te umara. Nemaš energije , mrtvo puvalo.
Meni se to više ne da i to ti je cila priča. Nema zadovoljstva tu a samo problemi i mučenje. Neman ni živaca. Vjerojatno bi se i rastavija i plaća alimentaciju čak i da napravin dite. To moraš kad si mlađi i kad si zaljubljen jer posli si u kurcu.
Meni se to više ne da i to ti je cila priča. Nema zadovoljstva tu a samo problemi i mučenje. Neman ni živaca. Vjerojatno bi se i rastavija i plaća alimentaciju čak i da napravin dite. To moraš kad si mlađi i kad si zaljubljen jer posli si u kurcu.
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pa-gdje-je-problem-sa-strajkom-plenkovic-i-sindikati-zele-isto/2134327.aspx
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Italija ide prema krahu vlade , Salvini : Ljevičari će uzeti vlast samo preko mene mrtvog
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
» Hrvatske šume odlučile si za Uskrs podijeliti 9 milijuna kuna našeg novca
» posla ima samo treba radit
» SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400!
» Medvedev : Ukrajina Amerikancima treba samo kao moneta za "potkusurivanje"
Page 2 of 11