Mala skola zavodjenja
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Mala skola zavodjenja
ahaha, pričaj mi još koji vicOh_Femder wrote:A on se napravi Tošo i odustane taman kad je ona odlučila popustitiNoor wrote:u takvoj situaciji (kad sasvim sigurno zna da želi) ona od samog početka zna da će kad tad popustiti, a u kojem trenutku...to je samo njena odluka...kic wrote:i ipak bude osvojena nekad-Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-
(al, ako slučajno stvarno odustane, loše mu se piše )
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Da sam ja lovac a vi lovina.Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Nemaš auto nema seksa.
Ja san svoje proda. Tražim žensku koja ima položeni vozački i svoj auto i koja će me sama zvat i dolazit po mene da me odvede na jebodrom.
Moć jednostavnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno, mislila sam rezime ovog kratkog uvoda u..;-DNoor wrote:nemoj još rezime, nisu pravo ni počeli o svojim tehnikama zavođenjaMaggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Ne vjerujem ti.crvenkasti wrote:Žena najviše voli onog muškarca koji ima najveći pimpek.
Samo.si mi ruke slao.
;-^^
Nemam auto.RayMabus wrote:Da sam ja lovac a vi lovina.Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Nemaš auto nema seksa.
Ja san svoje proda. Tražim žensku koja ima položeni vozački i svoj auto i koja će me sama zvat i dolazit po mene da me odvede na jebodrom.
Moć jednostavnosti.
Uloge su se prominile. Žena koja nema vozački i svoj auto nije sposobna prehranit obitelj.
Nama je ionako namjenjena uloga da ležimo doma i čuvamo dicu.
2014-04-11
Ni ja isto.Maggie19 wrote:Nemam auto.RayMabus wrote:Da sam ja lovac a vi lovina.Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Nemaš auto nema seksa.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
Istina.RayMabus wrote:Uloge su se prominile. Žena koja nema vozački i svoj auto nije sposobna prehranit obitelj.
Odavno sam ja o tome.
Jos na starom forumu.
Šta znači da te neću zvat na rendes a pošto ga nemaš ni ti nećeš ni ti mene.RayMabus wrote:Ni ja isto.Maggie19 wrote:Nemam auto.RayMabus wrote:Da sam ja lovac a vi lovina.Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Nemaš auto nema seksa.
Moć jednostavnosti.
Viš kako je to jednostavno.
Eliminirana si.
2014-04-11
:-0RayMabus wrote:Šta znači da te neću zvat na rendes a pošto ga nemaš ni ti nećeš ni ti mene.RayMabus wrote:Ni ja isto.Maggie19 wrote:Nemam auto.RayMabus wrote:Da sam ja lovac a vi lovina.Maggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Nemaš auto nema seksa.
Moć jednostavnosti.
Eliminirana si.
Sve pisi propalo.
e jebi ga longi
ti od sladoleda stigo do auta
ti od sladoleda stigo do auta
2014-04-19
a čeka se stručno očitovanje svetecaMaggie19 wrote:Naravno, mislila sam rezime ovog kratkog uvoda u..;-DNoor wrote:nemoj još rezime, nisu pravo ni počeli o svojim tehnikama zavođenjaMaggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
A, ti bi se, longi, pokraj svih stanova i kuca, za snosajcic grebao u autu. K'o balavac.
Razocarana sam.
Razocarana sam.
Nije.Maggie19 wrote::-0RayMabus wrote:Šta znači da te neću zvat na rendes a pošto ga nemaš ni ti nećeš ni ti mene.RayMabus wrote:Ni ja isto.Maggie19 wrote:Nemam auto.RayMabus wrote:
Da sam ja lovac a vi lovina.
Nemaš auto nema seksa.
Moć jednostavnosti.
Eliminirana si.
Sve pisi propalo.
Ne tražim žensku bez svog auta. Ti mi ne tribaš. Brak je ekonomija.
2014-04-11
Stanovi se iznajmljuju. Ja stojim doma i odgajam djecu. S time pokrivam režiju i druge sitnice. Ona će morat radit. Nemam se namjeru natjecat na tržištu rada sa ženama. Jeftinije su i spremnije su više radit od muških. Nema smisla da tu igru igram. Moja žena može , ja ne. Nema smisla.Maggie19 wrote:A, ti bi se, longi, pokraj svih stanova i kuca, za snosajcic grebao u autu. K'o balavac.
Razocarana sam.
2014-04-11
Ne znam..otkad je upao u stalnu curu, zaboravio je cari zavodjenja. ;-)))Noor wrote:a čeka se stručno očitovanje svetecaMaggie19 wrote:Naravno, mislila sam rezime ovog kratkog uvoda u..;-DNoor wrote:nemoj još rezime, nisu pravo ni počeli o svojim tehnikama zavođenjaMaggie19 wrote:Jesmo li sto dokucili?
Molim rezime ;-@
Noor wrote:ahaha, pričaj mi još koji vicOh_Femder wrote:A on se napravi Tošo i odustane taman kad je ona odlučila popustitiNoor wrote:u takvoj situaciji (kad sasvim sigurno zna da želi) ona od samog početka zna da će kad tad popustiti, a u kojem trenutku...to je samo njena odluka...kic wrote:i ipak bude osvojena nekad-Noor wrote:
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-
Ima tu svakakvih igara, a osobito danas ima sve više mlađih muškaraca koji bježe od žena, između ostalog i stoga jer moraju najprije kod javnog bilježnika ovjeriti da ih neće optužiti za spolno uznemiravanje ako joj se i pomisle upucavati ;P
Noor wrote:(al, ako slučajno stvarno odustane, loše mu se piše )
Prirodno je da su žene sujetne, ali ako ubrzo postane jasno da je u pitanju taština bez pokrića, adio Mare ;P Muškarci su evolucijski pripremljeni na košaricu, ali ženama to daleko teže pada.
Mene Megi uvek navede na tanak led.Oh_Femder wrote:Ako si tako bi-curious i lako povodljiv, ti si tabor već odavno promijeniodzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
Page 4 of 18