Mala skola zavodjenja
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Mala skola zavodjenja
Poučan tekst. Dosta pametnih stvari je izrečeno.Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
Malo je duzi razgovor, ali potrudite se..
;-)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
RayMabus wrote:Poučan tekst. Dosta pametnih stvari je izrečeno.Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
longi is back in the game
Za koga je i dobro je. A da smo za Srbe baš Amerika, i nismo, ali da nam je malo bolje, to stoji. Kao što stoji i da je to sve subjektivnoto te da su Srbi sami sobom i svojim prnjavorom zadovoljniji, nego što smo mi našim konjušarstvom. Osim, naravno, uhljeba i profesionalnjih rodoljuba; njima je ko bubregu u loju.marcellus wrote:čuj ovo možda nije bog zna kaj al spram onog preko drine smo amerikaOh_Femder wrote:Look who's talking...marcellus wrote:i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojimacrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:
pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...
Nije nego on je u ovom tekstu reka više nego svi oni s onim tekstovima šta triba il ne triba kod veze.kic wrote:RayMabus wrote:Poučan tekst. Dosta pametnih stvari je izrečeno.Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
Povećavajući znanje ...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
Neke stvari je lipo objasnija.
2014-04-11
Što je bilo, da se nisi nedajbože prepozno?vuksadinare wrote:....u provale...Oh_Femder wrote:Kod dinarskog Fukavuksadinare wrote:nekad su se homici okupljali u bakusu...birtiji na tomislavcu...sad imaju neki birc na gornjem gradu ali ne znam kako se zove...Noor wrote:a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:
Momčilo je u Zagrebu, među svojima.
čula sam za to, al nisam upamtila..
Oh_Femder wrote:Za koga je i dobro je. A da smo za Srbe baš Amerika, i nismo, ali da nam je malo bolje, to stoji. Kao što stoji i da je to sve subjektivnoto te da su Srbi sami sobom i svojim prnjavorom zadovoljniji, nego što smo mi našim konjušarstvom. Osim, naravno, uhljeba i profesionalnjih rodoljuba; njima je ko bubregu u loju.marcellus wrote:čuj ovo možda nije bog zna kaj al spram onog preko drine smo amerikaOh_Femder wrote:Look who's talking...marcellus wrote:i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojimacrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:
pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...
obrnuto ipak
Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.
Ne vraćam se. Ne vatam žene ima 12 godina najmanje. Otpisa san ih. Tražija san životnu partnericu koja ima moju razinu znanja i želi nešto kreirati šta i ja pa nnaletija na emanicipaciju a o tome ti on piše u tekstu da takve žene nisu prirodno privlačne muškima te da imaju te emocionalne ispade upade koji nama samo uzimaju energiju.kic wrote:RayMabus wrote:Poučan tekst. Dosta pametnih stvari je izrečeno.Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
Dakle više.ću napravit sam.
Ako mi dođe da nađem ženu samo da mi kuva i rađa dicu to mogu uvik.
2014-04-11
Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.
i ipak bude osvojena nekad-
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-
Npr da imam par stanova.kic wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.
jer otkrije nešto zanimljivo i uzbudljivo, jer mi ne znamo druge, a ni sebe često-
Da , zna ona šta oće al ne zna sve o onome koji joj upada. Ne polažemo svi karte na stol pri prvom susretu ili pri prvim susretima. Neki testiraju.
2014-04-11
Znaju i muškarci šta hoće samo , prvo je dobro upoznaj jer trik je u ovome ;
Životna partnerica.
Životna.
Čiji život ?
Tvoj.
E.
Može ti netko izgledat kao partnerica al ne mora značit i da ti je životna jer je život tvoj pa bi moglo ispast da ti je samo ok kao partnerica a ne i kao životna.
Za život triba puno više od običnog partnerstva jer mi moraš pasat a to znači da ćeš morat izać na kraj s mojim manama.
Životna partnerica.
Životna.
Čiji život ?
Tvoj.
E.
Može ti netko izgledat kao partnerica al ne mora značit i da ti je životna jer je život tvoj pa bi moglo ispast da ti je samo ok kao partnerica a ne i kao životna.
Za život triba puno više od običnog partnerstva jer mi moraš pasat a to znači da ćeš morat izać na kraj s mojim manama.
2014-04-11
ma buzdovan uvjek pali
2014-04-19
zene biraju muskarci leprsaju
doduse nekima se od tog leprsanja malo zavrti u glavi I padnu a da nisu scele
problem je sto vise muskarci ne leprsaju jer su im zakrzljala krila, a oce li opet narast ne zna se
doduse nekima se od tog leprsanja malo zavrti u glavi I padnu a da nisu scele
problem je sto vise muskarci ne leprsaju jer su im zakrzljala krila, a oce li opet narast ne zna se
2014-04-19
Fala kurcu ja sad imam puno više mana nego šta sam imao prije jer kako je rekao lik u tekstu : Nemaš više 19 , 20 godina da čekaš princa na bijelom konju.
Sad su samo konji okolo.
Ponoć je prošla mala , čarolije su nestale , konji postaše miševi a kočije bundeve.
Sad su samo konji okolo.
Ponoć je prošla mala , čarolije su nestale , konji postaše miševi a kočije bundeve.
2014-04-11
Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti.
Možeš misliti. Trik je da ona misli da si joj ponudio upravo ono šta ona želi. A kad shvati - kasno bude - slijedeća. Žene same sebi ne žele priznati na koje trivijalne fore padaju.
Žene vole iluzioniste... i 25 cm...tvoje je samo ih uvjerit da je tako, ne nose metar na spoj...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi.
u takvoj situaciji (kad sasvim sigurno zna da želi) ona od samog početka zna da će kad tad popustiti, a u kojem trenutku...to je samo njena odluka
do tada traju slatke igrice, koje sasvim sigurno odgovaraju i njoj i njemu
ne zaboravi da muškarac mora biti lovac, a žena lovina...i oboje iskonski uživaju u takvom odnosu i tim svojim "ulogama"
ne razumin se ,... ajmo o kavama, naoruzanju, bausteli:)
dijagram-
2015-08-09
trebamo pitat zene sta vole
iako nece nikad rec iskreno
al eto da se prica malo
iako nece nikad rec iskreno
al eto da se prica malo
2014-04-19
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male