Mala skola zavodjenja
Page 18 of 18
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Mala skola zavodjenja
ti znaš kak ja brišem teflon?Ra wrote:veber wrote:pod štresom sam, ne vuci me za jezik.Ra wrote:Znala sam! Znala sam! Da ništa ne znamveber wrote:nemaš pojma ko ni kic.Ra wrote:
Pst. Probaj dodati kap detergenta i pusti vruću vodu. Lakše ide.
Saće me Longi napizditi, uzimam mu kruv.
mene je baka davno naučila da se teće ne peru već brišu.
i tavu za palačike nisi smio dirat.
priče inox mali/još manji zajebite.
najbolje posuđe je od gusa, a kod gusa je vrlo bitno ne skinut masnoću.
Jbg, ja ne perem masne teće, i nisam baš stručnjak. To mi uvijek rade muški.
znači objasni svom mužjaku da ne pere gusnatu teću neka ju samo obriše i ni za boga hladnu vodu.
dođe do kristalizacije ugljika u strukturi željeza i pukne kao staklo.
A jbg, nisam ti ja kriva što si sebi na vrat natovario šeficu, pa sad pucaš po šavovima jer se ne usudiš reći NE.
Moj mužjak se zove Candy i pere sve što mu dam u košare.
Nemam gusnatih teća (to je za snagatore), samo Inox i nešto kvalitetnog teflona. Teflonske brišem kao i ti, ali ih svejedno kasnije operem u toploj vodi s malo detergenta.
moj mužjak se zove karen
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Hrčak ili mačak?veber wrote:ti znaš kak ja brišem teflon?Ra wrote:veber wrote:pod štresom sam, ne vuci me za jezik.Ra wrote:Znala sam! Znala sam! Da ništa ne znamveber wrote:
nemaš pojma ko ni kic.
mene je baka davno naučila da se teće ne peru već brišu.
i tavu za palačike nisi smio dirat.
priče inox mali/još manji zajebite.
najbolje posuđe je od gusa, a kod gusa je vrlo bitno ne skinut masnoću.
znači objasni svom mužjaku da ne pere gusnatu teću neka ju samo obriše i ni za boga hladnu vodu.
A jbg, nisam ti ja kriva što si sebi na vrat natovario šeficu, pa sad pucaš po šavovima jer se ne usudiš reći NE.
Nemam gusnatih teća (to je za snagatore), samo Inox i nešto kvalitetnog teflona. Teflonske brišem kao i ti, ali ih svejedno kasnije operem u toploj vodi s malo detergenta.
moj mužjak se zove karen
Guest- Guest
bez štresa, langsam.Ra wrote:Opusti se, Veberu, zezam te. Nemam Košutu siječanj iza leđa. :p :)veber wrote:i ps da sam ja napisao da mi žene peru suđe i to kaj već rade
nazvala bi me košuta siječanj da sam gad.
ja volim košute u svibnju.
nije ni badnjak.
2014-12-30
hrči su od kćeri. mili bez repa se zove tako jer se šogorica napila, a taxi pregazio mili. koja je do tada bila miliRa wrote:Hrčak ili mačak?veber wrote:ti znaš kak ja brišem teflon?Ra wrote:veber wrote:pod štresom sam, ne vuci me za jezik.Ra wrote:
Znala sam! Znala sam! Da ništa ne znam
moj mužjak se zove karen
2014-12-30
Diši Veberu, diši. Neće ti šefica ništa, nema veze što je došla prerano na advent. Reći ćeš joj da si je želio dvaput ugostiti. Diši Veberu. Oprosit će ti, bit će sretna.veber wrote:bez štresa, langsam.Ra wrote:Opusti se, Veberu, zezam te. Nemam Košutu siječanj iza leđa. :p :)veber wrote:i ps da sam ja napisao da mi žene peru suđe i to kaj već rade
nije ni badnjak.
Samo diši i dalje. Nemoj prestati.
Sad će Badnjak... vrijeme leti :)
Last edited by Ra on 25/11/2019, 15:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Buden ima kćer sve će teče prat po kući. Stavit ću joj teču i ima da je polira dok joj ne rečen da je dosta. Prat će je sto puta ako triba jednu te istu nema veze šta ju je već oprala xy puta dok ne vidim osmijeh. Neće ić leć dok to ne vidin.
Polirat će je do tri sata ujutro dok ne počme pjevušit.
Polirat će je do tri sata ujutro dok ne počme pjevušit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovako, mislim da škola zavođenja i hrvati paše kao krava i bonton.
Po najnovijim podacima ubili su tri razreda žena, 91 ( devedestjednu) u 5 godina.
Prema tome njima nađite rađe neku školu kako najjednostavnije ubit ženu ili tako nešto..
Po najnovijim podacima ubili su tri razreda žena, 91 ( devedestjednu) u 5 godina.
Prema tome njima nađite rađe neku školu kako najjednostavnije ubit ženu ili tako nešto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njoj materija uzrok nad njom. A neš Isusa mi. Ima brajo da pjevušiš. Ti si super biće. Ti si uzrok nad materijom a ne ona nad tobom.
Ima da jedeš tu teču oćima , da se savija kad je pogledaš.
Ima da jedeš tu teču oćima , da se savija kad je pogledaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam da će badnjak. toga se i bojim.Ra wrote:Diši Veberu, diši. Neće ti šefica ništa, nema veze što je došla prerano na advent. Reći ćeš joj da si je želio dvaput ugostiti. Diši Veberu. Oprosit će ti, bit će sretna.veber wrote:bez štresa, langsam.Ra wrote:Opusti se, Veberu, zezam te. Nemam Košutu siječanj iza leđa. :p :)veber wrote:i ps da sam ja napisao da mi žene peru suđe i to kaj već rade
nije ni badnjak.
Samo diši i dalje. Nemoj prestati.
Sad će Badnjak... vrijeme leti :)
kaja uopće ne želi branit moja prava.
da sam ju htio ugostiti ne bi joj dao ključ.
2014-12-30
daj kajo nemoj biti isključiva.kaya wrote:Ovako, mislim da škola zavođenja i hrvati paše kao krava i bonton.
ne opravdavam niti branim. u većini slučajeva stvarno je muškarac taj koji "jebe" ženu. na kraju ju ubije jer mu se ne diže.
zakaj se ne staviš u moju obranu gdje šefica vrši mobing nadamnom, dođe nenajavljeno, i još me zloporabi u seksualnom smislu.
i pazi, nacuga se i dođe s adventa ko deda mraz iz koline reklame.
2014-12-30
Ja mislim da ona dođe kao mrazica iz playboya a ne mraz ..ha?veber wrote:daj kajo nemoj biti isključiva.kaya wrote:Ovako, mislim da škola zavođenja i hrvati paše kao krava i bonton.
ne opravdavam niti branim. u većini slučajeva stvarno je muškarac taj koji "jebe" ženu. na kraju ju ubije jer mu se ne diže.
zakaj se ne staviš u moju obranu gdje šefica vrši mobing nadamnom, dođe nenajavljeno, i još me zloporabi u seksualnom smislu.
i pazi, nacuga se i dođe s adventa ko deda mraz iz koline reklame.
2015-08-15
uvali mi hladna stopala, to vam je fetiš. taman sanjaš o odojku, janjcu i onda ti uvali pingvine.
i još se pita kaj se dereš u tri ujutro.
2014-12-30
Pa baš, kaj se dereš, bar ti nije dosadno.veber wrote:uvali mi hladna stopala, to vam je fetiš. taman sanjaš o odojku, janjcu i onda ti uvali pingvine.
2015-08-15
hladna stopala dođu rođenjem ili to uzmete ko dodatnu opremu?kaya wrote:Pa baš, kaj se dereš, bar ti nije dosadno.veber wrote:uvali mi hladna stopala, to vam je fetiš. taman sanjaš o odojku, janjcu i onda ti uvali pingvine.
2014-12-30
Rođenjem.veber wrote:hladna stopala dođu rođenjem ili to uzmete ko dodatnu opremu?kaya wrote:Pa baš, kaj se dereš, bar ti nije dosadno.veber wrote:uvali mi hladna stopala, to vam je fetiš. taman sanjaš o odojku, janjcu i onda ti uvali pingvine.
2015-08-15
a onda zakaj rođenjem ne zemete i čarapice.kaya wrote:Rođenjem.veber wrote:hladna stopala dođu rođenjem ili to uzmete ko dodatnu opremu?kaya wrote:Pa baš, kaj se dereš, bar ti nije dosadno.veber wrote:uvali mi hladna stopala, to vam je fetiš. taman sanjaš o odojku, janjcu i onda ti uvali pingvine.
ne vi volize uvaljat pingvine kada svaki normalan svijet spava.
2014-12-30
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?