Mala skola zavodjenja
Page 1 of 18
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Mala skola zavodjenja
https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
Malo je duzi razgovor, ali potrudite se..
;-)
;-)
Re: Mala skola zavodjenja
Ako ću u ovim godinama da idem u školu zavođenja, onda jebiga.
Ne moras ti, ali procitaj savjete ovog lika.
To treba malo prokomentirat.
Meni osobno.izgleda da on igra za drugu ekipu. ;-)
To treba malo prokomentirat.
Meni osobno.izgleda da on igra za drugu ekipu. ;-)
Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Ako je ovaj lik "igrač" ja sa DalaiLama. Ili su žene po Zagrebu blago retardirane.
Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
kog da zavodim, ženu doma?
a van mi se ne ide, kiša je...
dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...
marcellus wrote:dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...
Momčilo je u Zagrebu, među svojima.
crvenkasti-
2014-04-17
a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
čula sam za to, al nisam upamtila..
crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojima
Noor wrote:a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Na Zrinjevcu?
crvenkasti-
2014-04-17
nekad su se homici okupljali u bakusu...birtiji na tomislavcu...sad imaju neki birc na gornjem gradu ali ne znam kako se zove...Noor wrote:a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zavođenje, kao što bi rekao James Newell Osterberg Jr. - That's like hypnotizing chickens... Ženu koja zna što hoće se ne može zavesti. Ona već unaprijed zna želi li ili ne želi. Muško šepirenje, kukurikanje i urlikanje je kao bonus za futranje njene taštine, ali je odlučujuće samo kod kokošaka. Al' dobro, kome je to dobro, onda dobro ;PMaggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
Ako si tako bi-curious i lako povodljiv, ti si tabor već odavno promijeniodzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Look who's talking...marcellus wrote:i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojimacrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Kod dinarskog Fukavuksadinare wrote:nekad su se homici okupljali u bakusu...birtiji na tomislavcu...sad imaju neki birc na gornjem gradu ali ne znam kako se zove...Noor wrote:a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
Oh_Femder wrote:Look who's talking...marcellus wrote:i ti si u onom što trump zove "shithole country", među svojimacrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:pa evo možeš nekom svom sugrađaninu momčilu preotet modnog mačka... baš ima tema...dzango wrote:Derpe? E jebiga. Nemam sad vremena da čitam a i ne bi bilo zdravo, po tvojoj proceni. Šta ako me ubedi da promenim tabor?
čuj ovo možda nije bog zna kaj al spram onog preko drine smo amerika
....u provale...Oh_Femder wrote:Kod dinarskog Fukavuksadinare wrote:nekad su se homici okupljali u bakusu...birtiji na tomislavcu...sad imaju neki birc na gornjem gradu ali ne znam kako se zove...Noor wrote:a da...pa imate neku lokaciju, neki klub gdje se okupljatecrvenkasti wrote:Momčilo je u Zagrebu, među svojima.marcellus wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poučan tekst. Dosta pametnih stvari je izrečeno.Maggie19 wrote:https://100posto.jutarnji.hr/zivot/nije-gotovo-badboy-nam-otrkiva-tajne-zavodenja-zasto-muskarci-zenama-salju-slike-penisa-kako-u-pet-minuta-nagovoriri-zenu-na-seks-te-sto-muskarci-i-zene-jedni-drugima-krivo-rade
;-)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike