Mala skola zavodjenja
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Mala skola zavodjenja
Vi nemate pojma o psihologiji. Svako živo biće teži tome da bude uzrok a ne posljedica. Uostalom zato su žene težile emanicipaciji i to postigle.RayMabus wrote:Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Samo muški ne rađaju a oni imaju drugi mehanizam kako da ostave trag u beskraju ako se ne produže kroz potomstvo.
Pobiju tuđu.
Jer zašto bi ti opstao a ja ne ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aj malo bolje gledajveber wrote:mortalka, ko i nadimak. stavi granični prijelaz.mortal wrote:kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
Sad se to kotrlja i raste i nema nazad , samo naprid.
Prvo izbace muške s tržišta rada pa im ostane samo lopata pa onda ti i tu utrpaju Nepalce a seksualne frustracije ogromne , ne moš obitelj stvorit.
E kad pukne , budu Nepalci ode završili.
Samo gledaj. Zaustavi ih kad krenu.
mislim kad si morao prodati auto
ja objavim guzu i dobijem ban,
immortal-
2014-04-16
vidim skretnicu, vidim pragove, vidim zgradu.
i fotočeliju kod skretnice
u biti na njoj.
u biti na njoj.
2014-12-30
Šuti, neka politike. Do maloprije je bila samo onanija.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
:-O
Nisam ni u snu mislila da ću se ovako obradovati politici.
Guest- Guest
mislim da je to pitanje mnogih zadnjih 15-20 godinaRayMabus wrote:Vi nemate pojma o psihologiji. Svako živo biće teži tome da bude uzrok a ne posljedica. Uostalom zato su žene težile emanicipaciji i to postigle.RayMabus wrote:Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Samo muški ne rađaju a oni imaju drugi mehanizam kako da ostave trag u beskraju ako se ne produže kroz potomstvo.
Pobiju tuđu.
dovodi do mnogih i naglih promjena
ako se skupi kritična masa , a već postoji masa koja jedva izdržavca i može lako doći do puknuća u državi
ali davno je trebalo reagirati
što se teror dulje provodi posljedice su jače i razornije
immortal-
2014-04-16
a vidiš li da je to mabus postavioveber wrote:vidim skretnicu, vidim pragove, vidim zgradu.
u biti na njoj.
eh
očito gledaš neko drugo mjesto
immortal-
2014-04-16
Ne , ne vuče me u minus. Registracija mi je 2400 kuna. Kad oslobodim parking onda ću ga iznajmljivat pa sam i tu zaradija. Iduće godine kad otplatim porez kapa mi čista lova dakle imat ću još više para pa mogu u godinu dana sskupit deset tisuća kuna pa kupit neki auto li la ako buden tija.mortal wrote:kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
Prvo izbace muške s tržišta rada pa im ostane samo lopata pa onda ti i tu utrpaju Nepalce a seksualne frustracije ogromne , ne moš obitelj stvorit.
Auto ti triba za posal a ja ne mislin radit više. Di god dođeš plaćaš parking a karta za autobus je toliko. Litra goriva je deset kuna.
Ostaje jedino obitelj a ja obitelj nisan kreira radi emanicipacije i neću dok je to tako.
Ona koja oće s menom imat išta morat će imat svoj auto a to znači da ima vozački i posal s kojim može imat to auto.
Ja iman 40 godina i ne mogu vatat ništa ispod 25 dakle nisu to ove završila ssrednju jučer ili na fakultetu je nego te nakon toga i onda lipo izvoli doć po mene sa svojin auton jer inače tko te jebe.
2014-04-11
jel plešeš?Ra wrote:Šuti, neka politike. Do maloprije je bila samo onanija.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
nemaš skriveni penis?
valcer i tango i te španjolske plesove smatraš pederskim.
i da nemaš više od...kaj ja znam. 80kg
ko da svinju kupujem. koja pride i pleše.
2014-12-30
Longi mi nesto o politici..veber wrote:raspravljamo o bozima. kak je onaj neptun ispustil mlijeć.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
a dijana bi se ikrala.
Kad treba u lov?
;-D
svatko valjda najbolje zna što želi i što treba činitiRayMabus wrote:Ne , ne vuče me u minus. Registracija mi je 2400 kuna. Kad oslobodim parking onda ću ga iznajmljivat pa sam i tu zaradija. Iduće godine kad otplatim porez kapa mi čista lova dakle imat ću još više para pa mogu u godinu dana sskupit deset tisuća kuna pa kupit neki auto li la ako buden tija.mortal wrote:kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
Auto ti triba za posal a ja ne mislin radit više. Di god dođeš plaćaš parking a karta za autobus je toliko. Litra goriva je deset kuna.
Ostaje jedino obitelj a ja obitelj nisan kreira radi emanicipacije i neću dok je to tako.
Ona koja oće s menom imat išta morat će imat svoj auto a to znači da ima vozački i posal s kojim može imat to auto.
Ja iman 40 godina i ne mogu vatat ništa ispod 25 dakle nisu to ove završila ssrednju jučer ili na fakultetu je nego te nakon toga i onda lipo izvoli doć po mene sa svojin auton jer inače tko te jebe.
immortal-
2014-04-16
kaj ideš zmenom?Maggie19 wrote:Longi mi nesto o politici..veber wrote:raspravljamo o bozima. kak je onaj neptun ispustil mlijeć.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
a dijana bi se ikrala.
Kad treba u lov?
;-D
karen mi može dati samo otkaz.
2014-12-30
Sad će to brzo , za koju godinu. Neće u nas jer smo mi mali narod , svak svakoga zna al Francuska , Njemačka , Britanija.mortal wrote:mislim da je to pitanje mnogih zadnjih 15-20 godinaRayMabus wrote:Vi nemate pojma o psihologiji. Svako živo biće teži tome da bude uzrok a ne posljedica. Uostalom zato su žene težile emanicipaciji i to postigle.RayMabus wrote:Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Pobiju tuđu.
ako se skupi kritična masa , a već postoji masa koja jedva izdržavca i može lako doći do puknuća u državi
Završiti će ko Romanovi di su Boljševici pobili cilu obitelj da ne ostane ništa živo na životu.
Ubijat će.kompletne familije koje su do jučer vladale.
2014-04-11
kažu da se povijest ponavljaRayMabus wrote:Sad će to brzo , za koju godinu. Neće u nas jer smo mi mali narod , svak svakoga zna al Francuska , Njemačka , Britanija.mortal wrote:mislim da je to pitanje mnogih zadnjih 15-20 godinaRayMabus wrote:Vi nemate pojma o psihologiji. Svako živo biće teži tome da bude uzrok a ne posljedica. Uostalom zato su žene težile emanicipaciji i to postigle.RayMabus wrote:Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Pobiju tuđu.
Završiti će ko Romanovi di su Boljševici pobili cilu obitelj da ne ostane ništa živo na životu.
Ubijat će.kompletne familije koje su do jučer vladale.
tako je i nekad bilo
... prošlo je 12
laku noć!!!
immortal-
2014-04-16
Znam. Zato ja ne volim s drugima pričat o svojoj ekonomiji nit zašto nešto tako a ne ovako.mortal wrote:svatko valjda najbolje zna što želi i što treba činitiRayMabus wrote:Ne , ne vuče me u minus. Registracija mi je 2400 kuna. Kad oslobodim parking onda ću ga iznajmljivat pa sam i tu zaradija. Iduće godine kad otplatim porez kapa mi čista lova dakle imat ću još više para pa mogu u godinu dana sskupit deset tisuća kuna pa kupit neki auto li la ako buden tija.mortal wrote:kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
2014-04-11
Veberu, saberi se.veber wrote:jel plešeš?Ra wrote:Šuti, neka politike. Do maloprije je bila samo onanija.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
nemaš skriveni penis?
Dok se ne oduzmeš.
Guest- Guest
Ne smijem praviti razdor.veber wrote:kaj ideš zmenom?Maggie19 wrote:Longi mi nesto o politici..veber wrote:raspravljamo o bozima. kak je onaj neptun ispustil mlijeć.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
a dijana bi se ikrala.
Kad treba u lov?
;-D
Bit cu samo promatrac , ipak.
:-)
pretpostavljam da objavim slikiu zrele žene, koja se ne protivi objavljivanju dok mema lica, da bi dobio ban?
podjebavam, ali je pitanje za raspravu.
i tupit ću o tome dok ne crkne forum.
zašto svetoje može objavit slike djece, a ja nemrem žene?
licemjeran stav.
ali pravit ćemo se da živimo u demokraciji.
podjebavam, ali je pitanje za raspravu.
i tupit ću o tome dok ne crkne forum.
zašto svetoje može objavit slike djece, a ja nemrem žene?
licemjeran stav.
ali pravit ćemo se da živimo u demokraciji.
2014-12-30
Kad si baniran zbog toga, ne sjecam se..
isuse, kaj želiš gledat to?Maggie19 wrote:Ne smijem praviti razdor.veber wrote:kaj ideš zmenom?Maggie19 wrote:Longi mi nesto o politici..veber wrote:raspravljamo o bozima. kak je onaj neptun ispustil mlijeć.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
a dijana bi se ikrala.
Kad treba u lov?
;-D
Bit cu samo promatrac , ipak.
:-)
2014-12-30
pa plešeš ii?Ra wrote:Veberu, saberi se.veber wrote:jel plešeš?Ra wrote:Šuti, neka politike. Do maloprije je bila samo onanija.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
nemaš skriveni penis?
Dok se ne oduzmeš.
ubit ćete me, ali to je ona igra kada ze žene trljaju o muškarce.
2014-12-30
žene se ničeg ne sjećaju. osim da ih boli glava, alimentacija i sl.Maggie19 wrote:Kad si baniran zbog toga, ne sjecam se..
objavim fotku opet.
2014-12-30
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...