Mala skola zavodjenja
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Mala skola zavodjenja
Poanta je da ako se misliš ženit a brak je ekonomij onda traži neku koja ima svoj auto , radi i ima neki dobro plaćen i siguran posao.
Mi smo izgurani i nismo garant financijski ničemu.
Mi smo izgurani i nismo garant financijski ničemu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znači ok je jebat šeficu koja ima auto, stan, kuću i zarađuje više od tebe?
2014-12-30
za mabusa
https://www.facebook.com/amritt977/videos/683249048850888/UzpfSTEyNjA1MzI2NDU6MTAyMTUyOTUyODg3MTY0MDI/
https://www.facebook.com/amritt977/videos/683249048850888/UzpfSTEyNjA1MzI2NDU6MTAyMTUyOTUyODg3MTY0MDI/
2014-04-16
RayMabus wrote:Ako nemaš svoj auto neš se danas udat.
Izguraš muške s tržišta rada pa oni nemaju para pa ne vataju ženske nit razmišljaju o kreiranju obitelji i onda mu još samo triba neka koja nema svoj posal , dobra primanja i nema auto.
Aj Bog aj produži dalje.
YekeYeke-
2019-05-13
tu ozenit...a drugu tamburatveber wrote:znači ok je jebat šeficu koja ima auto, stan, kuću i zarađuje više od tebe?
YekeYeke-
2019-05-13
kaj si lud?YekeYeke wrote:tu ozenit...a drugu tamburatveber wrote:znači ok je jebat šeficu koja ima auto, stan, kuću i zarađuje više od tebe?
koja ženidba?
2014-12-30
Ne znam. Ne radim ti ja nit imam namjeru. Ja san ti se zabija u kuću i ne izlazin. Meni je u kući super. Sad san čak malo i zakunja na kauču jer mi je lipo toplo ispod deke. Zijev.veber wrote:znači ok je jebat šeficu koja ima auto, stan, kuću i zarađuje više od tebe?
Neman ti ja ništa sa ženama. Nisan jebava 12 godina a nit me zanima. Otkako sam otkrija da smo u emanicipaciji usra san se. Jeza me uvatila.
Ja san ga jučer plesnija četri do šest puta. Zamislija san da imam harem s vrhunskim pičkama od ovih skandinavki do onih do Indije itd. Uglavnom pičije svih vrsta i oblika.
Štaš ti ova emanicipacija. Ispadamo mi kućne pomočnice i onda na kraju ne može ti se ni kurac dignit jer ti se po mislima ukazuju masne teče. A bježi čoeče.
Ne triba se uopče čudit ničemu. Pa i žene kad su se emanicipirale i dobile izbor počele su bježat od masnih teča jer utječe na potenciju ( one su isto šta i mi samo nemaju kurac ) i onda postale nemoguće za uvatit i miljon zahtjeva , oče da joj budeš psiholog i sad kad je konačno postalo jasno da čemo mi prat teče u braku i da smo zadnja rupa na svirali a ako nećeš onda rastava i plaćaj cili život alimentaciju i sad se čudit tome šta muški neće više sa ženama da imaju posla.
Masne teče i postaneš impotentan a ako nećeš onda rastava i plaćaj alimentaciju do kraja života a izguralo te s tržišta rada dakle aj kopat kanale a nit imaš ženu i djecu nit će ti tko skuvat ručak kad se s posla vratiš doma.
Daj. Drkica , spavanje i čekaj treći svijetski rat kako je i opisano u Nostradamusu a za deset godina ću vidit šta ću kad mi bude manje stalo do toga da postanem impontentan ( masne teče ) i kad me bude bolija kurac za sve.
2014-04-11
drkat mi se ne da. jednostavnije je pojebat.
izvališ se na leđa i to je to. emancipacija, koje drkanje.
2014-12-30
Ja bi radije burek ...sad nakon šta san ga izdrka.veber wrote:drkat mi se ne da. jednostavnije je pojebat.
Dobro je to da uopće nekog muškog danas zanima seks sa njima al toga će bit sve manje i manje.
2014-04-11
mene burek i ne zanima.
u biti mogao bi joj namazati "školjku! s burekom mesa. onim pravim. luk pečen na ovčjem loju. prčetina i glatko lisnato tijesto. nije loša ideja.
i kiselo, može i jogurt.
u biti mogao bi joj namazati "školjku! s burekom mesa. onim pravim. luk pečen na ovčjem loju. prčetina i glatko lisnato tijesto. nije loša ideja.
i kiselo, može i jogurt.
2014-12-30
Nema nekog razloga da se želja za seksom kod muškaraca vrati. Može samo nastavit padat. Kako to pada tako pada i natalitet.
Neka pada. Kako to pada tako raste desnica pa ćemo polako.
26.01 su izbori u Italiji u Bolonji i Kalabriji.
To se lagano kotrlja sve.
Neka pada. Kako to pada tako raste desnica pa ćemo polako.
2014-04-11
nešto presporo ipakRayMabus wrote:Nema nekog razloga da se želja za seksom kod muškaraca vrati. Može samo nastavit padat. Kako to pada tako pada i natalitet.
Neka pada. Kako to pada tako raste desnica pa ćeml polako.
immortal-
2014-04-16
ti kao gea poduči onana.mortal wrote:nešto presporo ipakRayMabus wrote:Nema nekog razloga da se želja za seksom kod muškaraca vrati. Može samo nastavit padat. Kako to pada tako pada i natalitet.
2014-12-30
A ne možeš brzo prominit sistem. Ne ide to priko noći. Polako. Mogu ja spavat , nije meni problem.mortal wrote:nešto presporo ipakRayMabus wrote:Nema nekog razloga da se želja za seksom kod muškaraca vrati. Može samo nastavit padat. Kako to pada tako pada i natalitet.
Svaki put kad naraste desnica negdi neće se ona više spustit , može samo rast još više upravo zato šta je natalitet svake godine u sve većem i većem raspadu pa triba trpat a trpačina diže desnicu i polako je dovodi na vlast.
2014-04-11
To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
Sad se to kotrlja i raste i nema nazad , samo naprid.
Prvo izbace muške s tržišta rada pa im ostane samo lopata pa onda ti i tu utrpaju Nepalce a seksualne frustracije ogromne , ne moš obitelj stvorit.
E kad pukne , budu Nepalci ode završili.
Samo gledaj. Zaustavi ih kad krenu.
Prvo izbace muške s tržišta rada pa im ostane samo lopata pa onda ti i tu utrpaju Nepalce a seksualne frustracije ogromne , ne moš obitelj stvorit.
2014-04-11
Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
:-O
kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
mislim kad si morao prodati auto
Last edited by mortal on 24/11/2019, 23:39; edited 1 time in total
2014-04-16
Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
2014-04-11
raspravljamo o bozima. kak je onaj neptun ispustil mlijeć.Maggie19 wrote:Kakva je ovo politika na mojoj temi.o zavođenju?!
a dijana bi se ikrala.
2014-12-30
mortalka, ko i nadimak. stavi granični prijelaz.mortal wrote:kad se planiraš uzdići poslovno ili si zadovoljan ovako... ne vuče li te u minusRayMabus wrote:To ti je ko lavina. Prvo gruda pa se kotrlja i samo je sve veća i onda nema tu zaustavljanja više i na kraju lavina.
mislim kad si morao prodati auto
ja objavim guzu i dobijem ban,
2014-12-30
Vi nemate pojma o psihologiji. Svako živo biće teži tome da bude uzrok a ne posljedica. Uostalom zato su žene težile emanicipaciji i to postigle.RayMabus wrote:Muški vam ne rađaju. Oni ako se ne relaziraju a kako svatko gleda da bude uzrok a ne kauza onda će počet ubijat jer on ovako razmišlja : nemam dicu pa onda nek bar pobijen sto ljudi ( neprijatelja ) i onda on zna da je nešto u životu napravija i ostavija trag ( uzrok ).
Znan ja to po sebi.
Bit će klanja.
Samo muški ne rađaju a oni imaju drugi mehanizam kako da ostave trag u beskraju ako se ne produže kroz potomstvo.
Pobiju tuđu.
Jer zašto bi ti opstao a ja ne ?
2014-04-11
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Milan St. Protić: Mala škola za pačiće male
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM kao mala škola za sadašnje i buduće državnike
» Ovo mi je škola...
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."