Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Antif_No1 wrote:Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
ukloni baliju...
Guest- Guest
Aha....Antif_No1 wrote:Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
Jer onog lika sam još za vrijeme rata vidio na srpskoj televiziji,ali sam se pitao gdje su njega iskopali i kako je taj anonimni mladić iz neke vukojebine ćopićevske Bosne postao planetarno popularan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Pa vidim, totalno se raspistoljila na temama .
Hoces li ti ko Kaja neki dan zagovarati vlakove iz '41 samo ovaj put za muslimane. Znam da ces reci da nije isto, jerbo jel ovi kao napadaju, samo brate malo selektivnosti nebi skodilo.
darla- Admin
2015-10-22
Is there anything uglier than this sharia on the face of the earth? pita dr. Wafa
Guest- Guest
Pukla je ko kokica a ovo ti je razlog :darla wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Hoces li ti ko Kaja neki dan zagovarati vlakove iz '41 samo ovaj put za muslimane. Znam da ces reci da nije isto, jerbo jel ovi kao napadaju, samo brate malo selektivnosti nebi skodilo.
U HRVATSKU je u ponedjeljak do 9 sati ušlo 2.099 migranata, a od početka migracijske krize 399.047, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).
U zimskom prihvatno-tranzitnom centru u Slavonskom Brodu jutros je bilo 1.107 osoba. I dalje se očekuje dolazak izbjegličkog vala iz Republike Srbije.
Centar će danas obići ministar zdravlja Siniša Varga sa suradnicima i tom će se prigodom provesti besplatno cijepljenje osoblja koje sudjeluje u radu s izbjeglicama - zdravstvenih radnika, policijskih službenika, djelatnika Crvenog križa i volontera.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-je-dosad-uslo-vise-od-399-tisuca-izbjeglica/856184.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Taj lik s harmonikom će postati najprepoznatljiviji srpski brend,nešti kao srpski Che Guevara.Braćala wrote:Antif_No1 wrote:Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
ukloni baliju...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Ne brini se ništa tebe MOSAD pazi ;)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa kad joj je pun Beć wehabdija.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Pa u redu je strah, samo jelte, necemo pretjerivati
darla- Admin
2015-10-22
Treba im natrpat još najmanje 400 tisuča da puknu još jače.
2014-04-11
NEMA BRAJO STAJANJA.ISLAM JE DIO NJEMAČKE. E PA ETO VAM GA.
2014-04-11
Dovoljno bi bilo potapati brodove na Mediteranu. Da se potope 2-3 broda, 4 sigurno ne bi isplovljavao. S islamskom idelologijom ne da niš usporedit kad je njima postulat vjere ubit nevjernika. To, kao i nacizam, treba zabranit.darla wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Da,planetarno popularan, naša nova antifašistička ikona.jastreb wrote:Aha....Antif_No1 wrote:Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
Jer onog lika sam još za vrijeme rata vidio na srpskoj televiziji,ali sam se pitao gdje su njega iskopali i kako je taj anonimni mladić iz neke vukojebine ćopićevske Bosne postao planetarno popularan.
2015-07-23
navijam za to.RayMabus wrote:Treba im natrpat još najmanje 400 tisuča da puknu još jače.
2015-07-23
Hoćemo još.RayMabus wrote:Treba im natrpat još najmanje 400 tisuča da puknu još jače.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa pošalji mornaricu da ih potapa ako ti ih se potapa .........ah da zaboravio sam Austrija nema more.Eva wrote:
Dovoljno bi bilo potapati brodove na Mediteranu. Da se potope 2-3 broda, 4 sigurno ne bi isplovljavao. S islamskom idelologijom ne da niš usporedit kad je njima postulat vjere ubit nevjernika. To, kao i nacizam, treba zabranit.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Pukla je ko kokica a ovo ti je razlog :
U HRVATSKU je u ponedjeljak do 9 sati ušlo 2.099 migranata, a od početka migracijske krize 399.047, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).
U zimskom prihvatno-tranzitnom centru u Slavonskom Brodu jutros je bilo 1.107 osoba. I dalje se očekuje dolazak izbjegličkog vala iz Republike Srbije.
Centar će danas obići ministar zdravlja Siniša Varga sa suradnicima i tom će se prigodom provesti besplatno cijepljenje osoblja koje sudjeluje u radu s izbjeglicama - zdravstvenih radnika, policijskih službenika, djelatnika Crvenog križa i volontera.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-hrvatsku-je-dosad-uslo-vise-od-399-tisuca-izbjeglica/856184.aspx
Velis stizu novi priljevi terorista
darla- Admin
2015-10-22
Antif_No1 wrote:navijam za to.RayMabus wrote:Treba im natrpat još najmanje 400 tisuča da puknu još jače.
ja im isto želim to, od srca! dali su im 3 države na tlu evrope, a 2 puta su i vojno intervenisali-sejali smrt među hrišćanskim stanovništvom da bi uspeli u svojim mračnim ciljevima. eto ima ga sad, jebo im pas mater. neka ih isti ti, kojima su pomagali, lupaju po glavi...
Guest- Guest
Oprez, više. A strah me je za djecu. Ne sviđa mi se smjer kojim EU ide. Države vode jebene budale koje će ljude poslat na klanje islamistima. Islam je iskonsko zlo, i tko vjeruje da je to religija mira i ljubavi, u zabludi je. Štovatelji pedofila i silovatelja ne mogu bit zdravi ljudi.darla wrote:RayMabus wrote:Pa kad joj je pun Beć wehabdija.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu. Mene ne buju ciljali kao glinenog goluba. Idem li ja ide bome i on.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Ne brini se ništa tebe MOSAD pazi ;)
Guest- Guest
Da ti budem iskren,jebe mi se za kršćanstvo ali islam je mnogo veće zlo,ali zapad kad je razjebavao njihove zemlje onda nisu računali da će isto dogoditi se njima.Žalim samo slavenske zemlje+Mađare.Braćala wrote:Antif_No1 wrote:navijam za to.RayMabus wrote:Treba im natrpat još najmanje 400 tisuča da puknu još jače.
ja im isto želim to, od srca! dali su im 3 države na tlu evrope, a 2 puta su i vojno intervenisali-sejali smrt među hrišćanskim stanovništvom da bi uspeli u svojim mračnim ciljevima. eto ima ga sad, jebo im pas mater. neka ih isti ti, kojima su pomagali, lupaju po glavi...
2015-07-23
Mi ih nismo zvali. Oni su ovdje samo u tranzitu.Eva wrote:Oprez, više. A strah me je za djecu. Ne sviđa mi se smjer kojim EU ide. Države vode jebene budale koje će ljude poslat na klanje islamistima. Islam je iskonsko zlo, i tko vjeruje da je to religija mira i ljubavi, u zabludi je. Štovatelji pedofila i silovatelja ne mogu bit zdravi ljudi.darla wrote:RayMabus wrote:Pa kad joj je pun Beć wehabdija.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» Pa sad ti teci ko tu koga "može da uvati"? :)
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
Page 10 of 17