Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Mi ih nismo zvali. Oni su ovdje samo u tranzitu.Eva wrote:Oprez, više. A strah me je za djecu. Ne sviđa mi se smjer kojim EU ide. Države vode jebene budale koje će ljude poslat na klanje islamistima. Islam je iskonsko zlo, i tko vjeruje da je to religija mira i ljubavi, u zabludi je. Štovatelji pedofila i silovatelja ne mogu bit zdravi ljudi.darla wrote:RayMabus wrote:Pa kad joj je pun Beć wehabdija.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Pa u redu je strah, samo jelte, necemo pretjerivati
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Ne brini se ništa tebe MOSAD pazi ;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne, ženska zolja za taškicu.dzango wrote:Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Kad krene, Srbija će prva najebati.
Pa nek traje i tri dana, ali ta tri dana ćemo slavit.
crvenkasti-
2014-04-17
Čudno kako više nema vijesti o zločestom korejskom tiraninu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:
Dovoljno bi bilo potapati brodove na Mediteranu. Da se potope 2-3 broda, 4 sigurno ne bi isplovljavao. S islamskom idelologijom ne da niš usporedit kad je njima postulat vjere ubit nevjernika. To, kao i nacizam, treba zabranit.
Je, jer oni isplovljavaju 'nako sami od sebe, sjetili se jedno jutro i krenuli na put, a kuce im sve cijele di su zivjeli. Dobro je sad znam dokle je kolektivno ludilo doseglo kad si i ti ovako progovorila.
Da se razmijemo ja davnih dana govorim o problemu vehabizma u BiH i koketiranja vlasti BiH sa istim, dok je par ljudi o tome uopce pricalo po forumu, ali brate da cu Amerima dozvoliti da mi prodaju ovu histeriju, necu .
darla- Admin
2015-10-22
A da bar svi tako misle ne bi terorizam dva dana opstao. Terorizam se hrani liberalnim budalama i kukavicama.Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu. Mene ne buju ciljali kao glinenog goluba. Idem li ja ide bome i on.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Treba pod hitno donijeti novu rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
Možda bi to malo umirilo muslimane...
crvenkasti-
2014-04-17
Makedonci dižu ogradu prema Grčkoj,Slovenci prema Hrvatskoj a Mađari su već digli prema Srbiji i Hrvatskoj,još samo da Makedonci i Srbijanci dignu ogradu prema Bugarskoj,te ovi gore prema Rumunjskoj,imat ćemo bivšu Jugoslaviju- Slovenija,ograđenu u jednu cjelinu. :lol!:još samo pitanje Kosova da se riješi a to samo ako Albanija uđe u naš ograđeni prostor.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
crvenkasti wrote:Kad krene, Srbija će prva najebati.
Ti se zajebavaš ali malo je večih islamističkih centara u europi od Sanđaka.
Guest- Guest
Neće biti, u Turskoj su već zbrinut. Ovo sve ostalo je samo razmještanje vojske. Viš da su 90% "izbjeglica" ratnici.darla wrote:Eva wrote:
Dovoljno bi bilo potapati brodove na Mediteranu. Da se potope 2-3 broda, 4 sigurno ne bi isplovljavao. S islamskom idelologijom ne da niš usporedit kad je njima postulat vjere ubit nevjernika. To, kao i nacizam, treba zabranit.
Je, jer oni isplovljavaju 'nako sami od sebe, sjetili se jedno jutro i krenuli na put, a kuce im sve cijele di su zivjeli. Dobro je sad znam dokle je kolektivno ludilo doseglo kad si i ti ovako progovorila.
Da se razmijemo ja davnih dana govorim o problemu vehabizma u BiH i koketiranja vlasti BiH sa istim, dok je par ljudi o tome uopce pricalo po forumu, ali brate da cu Amerima dozvoliti da mi prodaju ovu histeriju, necu .
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Treba pod hitno donijeti novu rezoluciju o genocidu u Srebrenici.
O pa bilo je tih prijedloga zadnjih dana po mrezama, tako da kasnis
darla- Admin
2015-10-22
A ja mislio da ćeš da ga šarmiraš. Koji će ti zolja ako je on opasan eksplozivom?Eva wrote:Ne, ženska zolja za taškicu.dzango wrote:Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
sandžak je manje-više pod kontrolom. problem je što balije koje su slabijeg imovnog stanja gaje velike simpatije prema ID...
Guest- Guest
Da poleti u svemir. Brže do djevica, jer je navala.dzango wrote:A ja mislio da ćeš da ga šarmiraš. Koji će ti zolja ako je on opasan eksplozivom?Eva wrote:Ne, ženska zolja za taškicu.dzango wrote:Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/501048/EKSKLUZIVNO-Ovo-je-glavni-stab-dzihadista-u-Sandzaku
Guest- Guest
On odleti kod devica a ti popiješ hladnu ledinu. Ko je koga tu zajebao?Eva wrote:Da poleti u svemir. Brže do djevica, jer je navala.dzango wrote:A ja mislio da ćeš da ga šarmiraš. Koji će ti zolja ako je on opasan eksplozivom?Eva wrote:Ne, ženska zolja za taškicu.dzango wrote:Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Islam is the second most widely professed religion in Austria, practiced by 7% of the total population according to 2014 estimates
Most Muslims live in the capital Vienna (12.5%)
https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Austria
Most Muslims live in the capital Vienna (12.5%)
https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Austria
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva wrote:
Neće biti, u Turskoj su već zbrinut. Ovo sve ostalo je samo razmještanje vojske. Viš da su 90% "izbjeglica" ratnici.
A djecu i zene i kucne ljubimce vode, da im ima ko kuhat . Mislim, jasno je da u ovom valu je sigurno uslo i terorista sa izbjeglicama, samo mislim zive vam teroristi u Gornjoj Maoci i raznim drugim selima vec dva desetljeca, pa ne vidim da vas je to do sada nesto posebno uznemiravalo, do sada je to bila ustaska histerija u BiH.
Idem dalje, jer mi je ova histerija stvarno prekomicna.
darla- Admin
2015-10-22
Borba protiv terorizma je kad sve izbombardiraš i poubijaš i nadaš se da si dolje ubio i kojeg teroristu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si izabrao najgori scenarij. Moš ti bit u zaklonu. Nemoj biti pesimist. Think pinkdzango wrote:On odleti kod devica a ti popiješ hladnu ledinu. Ko je koga tu zajebao?Eva wrote:Da poleti u svemir. Brže do djevica, jer je navala.dzango wrote:A ja mislio da ćeš da ga šarmiraš. Koji će ti zolja ako je on opasan eksplozivom?Eva wrote:Ne, ženska zolja za taškicu.dzango wrote:Seksipil?Eva wrote:Pazim se ja sama, a bome bu i oružje tu.zgdosada wrote:Eva wrote:Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Pa sad ti teci ko tu koga "može da uvati"? :)
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
Page 11 of 17