Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
Vruće je dole. Neda se anglosasima zahebavat sa njima. Ovako su se dogovorili fiti fifi ( pola pola ) i to je to.zgdosada wrote:Pa što onda pobiješ ih sve i uzmeš im naftu . Od kada je to problem.RayMabus wrote:Hbga kad imaju nafte. Udružili su se prvo sa Britancima a poslije je otkrivena nafta pa su AMerikanci to zapasali. Saveznici.zgdosada wrote:E to je največi problem. Što Franuzi gađaju neke pustinje okolo. Umjesto da izbombardiraju Saudijsku Arabiju i to brutalno. I kažu onim njihovim tamo tulipanima vi to financirate sada čete vi i plačati za sve što naprave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Saudijska Arabija bez obzira na veličinu a velika je je u osnovi zemlja koja nema niti jednu rijeku. O nesnosnim vručinama da i ne govorim. PLus ovi su radikalni i ratoborni.
A onda je anglosasima bilo prihvatljivije dogovorit deal fifti fifit i to je to ...ovi dobiju oružja , njihovu potporu a ovi pola nafte.
Jednostavno.
A onda je anglosasima bilo prihvatljivije dogovorit deal fifti fifit i to je to ...ovi dobiju oružja , njihovu potporu a ovi pola nafte.
Jednostavno.
2014-04-11
Pa na to drušvo pedofila i mislim. Zaljev Sodome i Gomore ne bode oči.Braćala wrote:Eva wrote:Jedino njima Ameri nisu uveli demokraciju.RayMabus wrote:Hbga kad imaju nafte. Udružili su se prvo sa Britancima a poslije je otkrivena nafta pa su AMerikanci to zapasali. Saveznici.zgdosada wrote:E to je največi problem. Što Franuzi gađaju neke pustinje okolo. Umjesto da izbombardiraju Saudijsku Arabiju i to brutalno. I kažu onim njihovim tamo tulipanima vi to financirate sada čete vi i plačati za sve što naprave.
kako samo njima? Nisu ni emiratima, ni kataru, ni omanu, ni kuvajtu...
Guest- Guest
U Bosni još uvijek blagonaklono gledaju na talibane, inače kod večine muslmana na svijetu je tako.
Inaće Arapi nisu tehnološki nešto razvijeniji ....nisu to danas a pogotvo nisu bili prije 50-ak godina tako da oni nisu mogli ni bušit tu naftu.
Pola te nafte je američko vlasništvo. Britanci isto imaju neki postatak , možda 5% ili 10% al to su ogromne količine para.
Zato se uopće nemojte čudit šta AMerikanci žele blokirat Rusiju i da Evropa kupuju Saudijsku naftu.
TO NIJE SAUDIJSKA NAFTA NEGO AMERIČKA.
Pola te nafte je američko vlasništvo. Britanci isto imaju neki postatak , možda 5% ili 10% al to su ogromne količine para.
Zato se uopće nemojte čudit šta AMerikanci žele blokirat Rusiju i da Evropa kupuju Saudijsku naftu.
TO NIJE SAUDIJSKA NAFTA NEGO AMERIČKA.
2014-04-11
Netočne su neke stvari koje se ovdje iznose glede prava prve bračne noći kod Turaka.tre911 wrote:Pogrešno, ne može gen koji je u manjini(srpski) asimilirati nekoga tko je na desetke puta brojniji od njih(turski) nego samo obrnuto. čista matematika.jastreb wrote:Možda će nekima izgledati čudno ali više Turci imaju srpskih gena nego Srbi njihovih. Kao prvo mnoga srpska (muška) djeca su odvođena u janjičare, oni su od malih nogu učeni da budu turski vojnici, muslimani, i tako nesvjesni svog porijekla pravili kasnije su djecu Turkinjama , i tako prenosili srpsku genetiku. Srbi su također Turcima „davali“ i žensku, odnosno genetiku, tako što su srpske žene odvođene u harem gdje su rađale male „Turke“ za sultane, međutim Srbi su Turcima najviše genetike „poklonili“ nakon propasti Osmanskog carstva, kada je oko 300 000 islamiziranih Srba protjerano iz tada oslobođene Srbije, većina ih je našla utočište u današnjoj Turskoj.tre911 wrote:Glupost, zašto onda u srbiji prevladava turski gen?jastreb wrote:Tvoja opsjednutost Srbima nema granica.vuksadinare wrote:Bas me zanima ko ce biti prvi coban isilovcima...istina onomad su to bili srbi turcima...pardon tad vlasi...a srbi su davali zene i kceri begovima i agama napravo prve noci
Turci jesu silovali Srpkinje,ali da li ti je poznat podatak da su sva djeca rođena iz tog čina ubijana.
Strašno,ali istinito.
Kao što je većina silovanih muslimanki od strane četnika u prošlom ratu abortirala,tako je još više djece rođene u to doba (mislim u tursko doba) bilo odmah ubijano.
Kod Turaka takvih stvari nije bilo.
Čak je jedini slučaj ubojstva muslimana od strane kršćanina,a koji se nije kažnjavao smrću bio taj kada bi kršćanin branio čast ženskog dijela obitelji (majke,sestre,žene,kćerke...) od nasrtljivog Turčina.
U tom slučaju kršćanin bi pred kadijom bio oslobođen.
Turci su u svojim upadima silovali,ili odvodili žene u roblje,ali prava prve bračne noći u Turskoj nije bilo.
To je postojalo u feudalnom japanu ,a u Europi isključivo na Zapadu.
Turskih gena među dijelom Srba moglo je biti iz razloga što su mnogi muslimani nakon oslobođenja Srbije od Turaka prešli na kršćanstvo.
No takvih je stvari bilo i u Hrvatskoj(Lika,Slavonija,dijelovi Dalmacije...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
BiH ,Sandžak ,Kosovo,Makedonija i Preševo su tempirane bombe,odatele je preko 1100 ljudi u ISIL
zanimljivi su meni ovi naši muslimani,u HR mirni a sva rodbina u Bosni i oni kad tamo odu na odmor imaju drugačije poglede,kao srbi prije rata
Bio sam u Kladuši i Cazinu prije 7.8 mjeseci i gledam i nevjeujem,,18 st
zanimljivi su meni ovi naši muslimani,u HR mirni a sva rodbina u Bosni i oni kad tamo odu na odmor imaju drugačije poglede,kao srbi prije rata
stenjalica-
2015-10-18
Zraćna luka Udbina :stenjalica wrote:
2014-04-11
Može li mi netko reći nešto više o ovom liku?
Znam da je to svirač u nekom srpskom vojnom "ansamblu",ali čega je on simbol i zašto ga zovu Remove kebab?
Znam da je to svirač u nekom srpskom vojnom "ansamblu",ali čega je on simbol i zašto ga zovu Remove kebab?
2014-04-22
Nije valjda da ne znaš ?jastreb wrote:Može li mi netko reći nešto više o ovom liku?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
kakva prava ratnička faca. uvek mi je bio inspiracija kada sam gledao te patriotske spotove iz četno songa...
Guest- Guest
Ne. Ne znam,ozbiljno.
Tek sad vidim u zadnje vrijeme nešto ga se svugdje kači.
Tek sad vidim u zadnje vrijeme nešto ga se svugdje kači.
2014-04-22
a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
Guest- Guest
Kad se ljudima prodaju muda pod bubrege. Islam nije religija mira i ljubav, nego terora, zla, smrti i vladavine silovatelja i pedofila.stenjalica wrote:BiH ,Sandžak ,Kosovo,Makedonija i Preševo su tempirane bombe,odatele je preko 1100 ljudi u ISIL
Evo, kaj psihologinja kaže o toj vjeri. Razbucala je i vjeru i šeika kao tigar Indijca.
Guest- Guest
A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
darla- Admin
2015-10-22
Teška vremena zahtijevaju akciju.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
Guest- Guest
Pazite što priželjkujete!
Ako najebu muslimani, onda vrlo lako mogu najebati i Šiptari!
Ako najebu muslimani, onda vrlo lako mogu najebati i Šiptari!
crvenkasti-
2014-04-17
Pa kad joj je pun Beć wehabdija.darla wrote:A cuj Evicku sto je postala militantna odjednom .
2014-04-11
Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Pa to je nešto kao politički korektno za zapadne standarde,,ubij baliju''kodna metafora,nešto kao rupa u zakonu za širenje mržnje prema muslimanima na politički korektan način.Braćala wrote:a koja je fora sa tim remove kebab? jesu nešto preveli kao ,,remove kebab''?
ukloni baliju...
Guest- Guest
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Pa sad ti teci ko tu koga "može da uvati"? :)
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Šta je to šerijat
» Putinovi propagandisti: Ulicama Njemačke i Francuske treba teći krv
» Francuzi se žale na šerijat
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
Page 9 of 17