Paladinu mjenja Branko Bacic
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Paladinu mjenja Branko Bacic
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/preokret-u-zadnji-tren-nesluzbeno-doznajemo-da-paladinu-mijenja-branko-bacic-15294348
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Paladinu mjenja Branko Bacic
...i onda kad kazes da se plenki ruga sa nama..sekspir kaze jebote penava
2015-09-08
....ovaj potez govori da nam je premijer izgubio definitivno kompas i da lagano vidi zavjetrinu
2015-09-08
....treba napuniti torbe prije bijega..a za to je bacic najpodesniji i najodaniji..i u zatvor za sefa i partiju
2015-09-08
već je bilo vrijeme da plenki počne ubacivati u vatru mlade i sposobne
vili40-
2015-08-02
ahahahhaaaahahahhaaa...koja kriza kadrova u HDZ-u,više mu nitko narmalan ne želi postati ministar
vili40-
2015-08-02
prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
branko u epizodi dvi nacrtane ovce
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sve te zadrte i prevarantske stranke poput hdz-a, sdp-a, nhs-a, itd. itd., treba poslati u ropotarnicu povijesti i da ih više nikad ne vidimo na političkoj sceni.
Jedni su izdali Hrvatsku kad nisu htjeli glasati o njenoj samostalnosti, a drugi su je opljačkali. A zajedno su je rasprodali...
Kao rezultat toga imamo da glavnim gradom Hrvatske vladaju bolesni liptardi šta kradu djecu po svijetu.
Jedni su izdali Hrvatsku kad nisu htjeli glasati o njenoj samostalnosti, a drugi su je opljačkali. A zajedno su je rasprodali...
Kao rezultat toga imamo da glavnim gradom Hrvatske vladaju bolesni liptardi šta kradu djecu po svijetu.
Guest- Guest
na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
vili40-
2015-08-02
Da iman para na bacanje otvorija bi sad firmu za proizvodnju onih čepića za guzicu a ima ih kupit u apotekama. Te čepiće šta bi tamo proizvodija nazva bi Branko Bačić. To ka ono brend. A reklamira bi ih pod sloganom : Stavite Branka u guzicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jel to blizu Banovine?vili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
Guest- Guest
Gle,Šuica i njoj slični vele da je jedino ispravno Banovina i zato je za mene Banija jer tako vele i sami stanovnici Banijezoro avenger wrote:Jei to blizu Banovine?vili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
vili40-
2015-08-02
Aaaaa...Za tebe je to Banija.vili40 wrote:Gle,Šuica i njoj slični vele da je jedino ispravno Banovina i zato je za mene Banija jer tako vele i sami stanovnici Banijezoro avenger wrote:Jei to blizu Banovine?vili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
Sad mi je sve jasno.
Guest- Guest
nisu ni razmotalivili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
za par mjeseci istjece lova od EU a branko do ljeta nece pohvtat tko kome kako i zasto u ministarstvu
nema veze zato bude svaki dan u medijima kako ovi prije njega nista nisu napravili okomivsi se ostro na krivce , grbin mozemoa i sorosa osobno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
meni se čini da tebi nije jasno ništa,radije ne trolaj temuzoro avenger wrote:Aaaaa...Za tebe je to Banija.vili40 wrote:Gle,Šuica i njoj slični vele da je jedino ispravno Banovina i zato je za mene Banija jer tako vele i sami stanovnici Banijezoro avenger wrote:Jei to blizu Banovine?vili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
Sad mi je sve jasno.
vili40-
2015-08-02
To je samo tvoje subjektivno mišljenje.vili40 wrote:meni se čini da tebi nije jasno ništa,radije ne trolaj temuzoro avenger wrote:Aaaaa...Za tebe je to Banija.vili40 wrote:Gle,Šuica i njoj slični vele da je jedino ispravno Banovina i zato je za mene Banija jer tako vele i sami stanovnici Banijezoro avenger wrote:Jei to blizu Banovine?vili40 wrote:na baniji počeli motati kablovedebotoijusto wrote:prolomio se pljesak na otvorenoj sceni kontejnera banije
Sad mi je sve jasno.
Ja pak mislim da si ti sdp-ov trol. Zadrt i neupotrebljiv za bilo kakvu diskusiju.
Guest- Guest
Bacic je odlican izbor.
Sposoban, vrijedan, povjerljiv, odan, diskretan.
Plenki zna.
Dobro, zaboravih najvaznije, strasno je simpatican:)
Obnova na Banovini krece bez zajebancije.
Bacic ce iskoristiti saredstva EU, ...kako treba:)
Sposoban, vrijedan, povjerljiv, odan, diskretan.
Plenki zna.
Dobro, zaboravih najvaznije, strasno je simpatican:)
Obnova na Banovini krece bez zajebancije.
Bacic ce iskoristiti saredstva EU, ...kako treba:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Branko Bačić o Deklaraciji HNS-a: ´Nekim bošnjačkim strankama odgovara samo kad Hrvati šute˝
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Le Penn mjenja ime stranke
» Senf bi da mjenja gradjane Zagreba
» Bačić: Koalicija je stabilna i čvrsta
» Branko Bačić odskakutao malo van Plenkijevog mišljenja kako je za radikalizaciju kriva samo desnica:'Nisam vidio da je ovako žestoko osuđeno postavljanje petokrake u Rijeci'
» Le Penn mjenja ime stranke
» Senf bi da mjenja gradjane Zagreba
» Bačić: Koalicija je stabilna i čvrsta
Page 1 of 6