Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
Ooooooooo,sad si srušila mit o forumskom starcu.kaya wrote:Dobro, pa oni su bili ipak malo stariji od tebe.jastreb wrote:Ostao sam sam. Kao što znaš umrli su i Stipe Šuvar i svi iole važni faktori u NOB-u i poslijeratnoj izgradnji. Nedavno je umro i posljednji nar.heroj.סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
Nemam se više na koga osloniti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
g
Last edited by AssadNaPodmornici on 11/11/2019, 20:00; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma ne je,već jastreb.Ne osjetim višpe onaj njegov polet i entuzijazam.kaya wrote:Umorio si se znaš...סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
Sad sam zabrinut za budućnost antifašizma u Hrvatskoj.
Provocator je negdje zagnojio,jastreb se umorio a Sora je... pa Sora.
Ne znam,ali antifašizam nikad nije bio na nižim granama,da nije Jože Manolića sve bi otišlo u p.m.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Svi su gore: Kolindi došli Žalac, Bandić, Ćiro, Rojs, rukometaši
Još DNR Hrvatska ni propala,dok mi živimo,...dobro,barem još ne dok su Stipe i Joža živi.jastreb wrote:Ostao sam sam. Kao što znaš umrli su i Stipe Šuvar i svi iole važni faktori u NOB-u i poslijeratnoj izgradnji. Nedavno je umro i posljednji nar.heroj.סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
Nemam se više na koga osloniti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nek hans ponese i mg42, ako se neko bude mrda posli 'roštilja'...AssadNaPodmornici wrote:Svi su gore: Kolindi došli Žalac, Bandić, Ćiro, Rojs, rukometaši
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Poznaju te Dojcinovivka i Koli?!kaya wrote:Meni je čast mayke mi da su ove ženske tako ljubomorne na mene, mora da sam fakat dobra.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
Kolinda nije od nekog ukusa, istina, ali politicarka je.
Ne zvuci mi taj posao nesto modno mastovit.
Jos se i popravila otkad je Dojcinovicka oblaci.
;-))
Ma, ne fakat samo dobra, vrlo i poznata ;-D
Sto bi ti nosila da si predsjednica?
Ajde, ajde, znaš ti da ja mislim na tebe a ne na koli i dojcinovicku, zalud ti jezične vratolomije.Maggie19 wrote:Poznaju te Dojcinovivka i Koli?!kaya wrote:Meni je čast mayke mi da su ove ženske tako ljubomorne na mene, mora da sam fakat dobra.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
A što je problem, ružno pače si pa ono..nezadovoljna ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A poznata? A joj znam šta bi moglo biti...vidjela si me negdje i sjetila da si nikad nisi mogla kao ružno pače gdje i ja ..jel to? Imam ja takvih ...stani u red
2015-08-15
Ajde, zgodnice, sto se ljutis, znas da si mi draga..godine nisu bitne, a i uvijek ima lijepih slika..vidis nas obje iskoristile ;-Dkaya wrote:Ajde, ajde, znaš ti da ja mislim na tebe a ne na koli i dojcinovicku, zalud ti jezične vratolomije.Maggie19 wrote:Poznaju te Dojcinovivka i Koli?!kaya wrote:Meni je čast mayke mi da su ove ženske tako ljubomorne na mene, mora da sam fakat dobra.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
Nego, pitanje je ozbiljno?
Mogu i ostale zene.
Sto obuci kad nemas visinu? Imas i obline, vec i neke godine..
A, jos si i predsjednica.
Da cujem ;-))
tko je ovdje moderator? ja bi kaznio ove dvije do sada primjerene forumašice
da 2 dana kaya nosi megino crveno, a ona kayine hulahopike s halterima...
ako to ne pomogne, neka longi smisli bolju kaznu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ja se tebe i da mi te netko pokaže ne bi mogla sjetiti, nemoj se ljutiti...nisam gledala putnike na tramvajskoj, ni ružne pačiće u čošku...izvini
2015-08-15
Hahaha, vrazi jedni muski ;-@ljubo1212 wrote:tko je ovdje moderator? ja bi kaznio ove dvije do sada primjerene forumašice
Kaya, oprosti, s kime ti pricas?kaya wrote:Ja se tebe i da mi te netko pokaže ne bi mogla sjetiti, nemoj se ljutiti...nisam gledala putnike na tramvajskoj, ni ružne pačiće u čošku...izvini
;-))
yab Kayu Ovako odjenuo za precjednicu...
Guest- Guest
Hlače, široke nogavice, tamno plave, crvenu suknju do ispod koljena u A , takve haljine..svašta nešto. Najbolja je bila u mornarskom kaputu.Maggie19 wrote:Ajde, zgodnice, sto se ljutis, znas da si mi draga..godine nisu bitne, a i uvijek ima lijepih slika..vidis nas obje iskoristile ;-Dkaya wrote:Ajde, ajde, znaš ti da ja mislim na tebe a ne na koli i dojcinovicku, zalud ti jezične vratolomije.Maggie19 wrote:Poznaju te Dojcinovivka i Koli?!kaya wrote:Meni je čast mayke mi da su ove ženske tako ljubomorne na mene, mora da sam fakat dobra.Maggie19 wrote:
Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.
;-))
Nego, pitanje je ozbiljno?
Mogu i ostale zene.
Sto obuci kad nemas visinu? Imas i obline, vec i neke godine..
A, jos si i predsjednica.
Da cujem ;-))
Ne može ko betty hodati da joj crvena suknja puca na guzici...
2015-08-15
Ja ko longiMaggie19 wrote:Kaya, oprosti, s kime ti pricas?kaya wrote:Ja se tebe i da mi te netko pokaže ne bi mogla sjetiti, nemoj se ljutiti...nisam gledala putnike na tramvajskoj, ni ružne pačiće u čošku...izvini
;-))
:)
2015-08-15
pismejker wrote:Megan McCain for president..
ufff..yebe se ta....
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
Megi, lijepo od tebe što si navratila. :)
Dakle, kad netko podnese pritužbu na temi “Pritužbe” oko izbrisane teme (kastriran lik koji je napisao zakon o kastriranje) razumno očekuje barem odgovor.
Hajde lijepo izabrali (dobro ne baš izabrali smo epikura) odnosno imenovali smo te da nešto radiš. To “nešto” nije dociranje po temama nego moderiranje materije po forumu.
Trk i prioni. Zagubila si temu :)
£otk@-
2019-02-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
Page 3 of 4