Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
Kolinda nije od nekog ukusa, istina, ali politicarka je.
Ne zvuci mi taj posao nesto modno mastovit.
Jos se i popravila otkad je Dojcinovicka oblaci.
;-))
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ma, Koli izgleda fantastično :)Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
Ne vidim da je gđa Merkel nešto modno osvještena, ili gđa May, na primjer.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
Ali i ne vidim da bi to tko po Europi komentirao. Zašto je to hr Talibanima tako važno?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Šta god obukla ili neobukla dobra je.Noor wrote:Ma, Koli izgleda fantastično :)Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
2016-07-22
na državni račun naravno
jebote od tih para bi izgradili jedan most preko save da se ne zajebavaju silni ljudi svaki dan dok idu na posao
jebote od tih para bi izgradili jedan most preko save da se ne zajebavaju silni ljudi svaki dan dok idu na posao
ona ima umjetne trepavice
umetke u kosi
umjetne zube
korigirane obrve, nos i usta
liposukciju trbuha
natuftanu guzicu
e jebga
još da nešto s mozgom može..
a ne može
umetke u kosi
umjetne zube
liposukciju trbuha
natuftanu guzicu
e jebga
a ne može
Pomahala vam je, šta bi još htjeli?Sora wrote:ona ima umjetne trepavice
umetke u kosi
umjetne zube
liposukciju trbuha
natuftanu guzicu
e jebga
a ne može
2016-07-22
Stavi jednu sliku, a ne 3 iste, sora.
ero eto tvoje ljepotice dok je bila rugoba
Đe je Koli??...Ero,nauci staviti linkove i slike..jbtIrud..
Guest- Guest
Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Merkel boli briga, a ova engleska ljepota se jadna trudi, no badava jojEroo wrote:Ne vidim da je gđa Merkel nešto modno osvještena, ili gđa May, na primjer.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
Ali i ne vidim da bi to tko po Europi komentirao. Zašto je to hr Talibanima tako važno?
Meni je čast mayke mi da su ove ženske tako ljubomorne na mene, mora da sam fakat dobra.Maggie19 wrote:Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
;-))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Misliš dok joj nismo platili popravak?Sora wrote:ero eto tvoje ljepotice dok je bila rugoba
2015-08-15
Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Umorio si se znaš...סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
2015-08-15
Ostao sam sam. Kao što znaš umrli su i Stipe Šuvar i svi iole važni faktori u NOB-u i poslijeratnoj izgradnji. Nedavno je umro i posljednji nar.heroj.סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
Nemam se više na koga osloniti.
2014-04-22
Last edited by Noor on 11/11/2019, 19:56; edited 1 time in total
Dobro, pa oni su bili ipak malo stariji od tebe.jastreb wrote:Ostao sam sam. Kao što znaš umrli su i Stipe Šuvar i svi iole važni faktori u NOB-u i poslijeratnoj izgradnji. Nedavno je umro i posljednji nar.heroj.סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
2015-08-15
Ooooooooo,sad si srušila mit o forumskom starcu.kaya wrote:Dobro, pa oni su bili ipak malo stariji od tebe.jastreb wrote:Ostao sam sam. Kao što znaš umrli su i Stipe Šuvar i svi iole važni faktori u NOB-u i poslijeratnoj izgradnji. Nedavno je umro i posljednji nar.heroj.סמאל wrote:Ne znam,ali nekako ne osjetim više onaj žar i strast antifašizma,te nepokolebljivost kojim sam nekad davno na leksikonu svjedočio.Otupila ti je oštrica antifašizma,više ne bi mogao bit u udarnoj četi.jastreb wrote:Ne nisam zakazao. radim na tupljenju kontrarevolucionarne oštrice u nekojih forumašica.סמאל wrote:Dobro je.Stigla Sora,sad ja mogu na odmor,njoj prepuštam čast zastupat antifažizam,jer u zadnje vrijeme jastreb ja zakazao.
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
Page 2 of 4