krema društva
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
krema društva
Redateljica Irena Škorić tužila vračaru: Dala joj 400.000 kuna
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/redateljica-irena-skoric-tuzila-vracaru-dala-joj-400-000-kuna-566387 - 24sata.hr
Redateljica Irena Škorić (37) gatari je isplatila oko 400.000 kuna prije nego je shvatila da joj tarot 'majstorica' Željka Hađur (42) neće riješiti probleme.
Suđenje za prijevaru i iznudu joj je počelo na Općinskom sudu u Zagrebu, a Hađur kaže da se ne osjeća krivom.
Redateljica je ispričala kako je prvi put s gatarom kontaktirala 2013. godine jer joj je trebala pomoć oko odluke za poslovni projekt.
- Do jeseni te godine sa Željkom sam razgovarala jedino telefonski i svaku joj prognozu plaćala 150 kuna po satu. No njezine prognoze nisu bile točne pa mi je predložila da dođem osobno jer se putem telefona loše povežu energije. U jesen 2013. prvi put sam joj otišla kući. Gledala mi je karte i rekla da je netko bacio crnu magiju na mene sredinom 2011. i da treba kupiti kamen tigrovo oko za 200 kuna, čija svaka programacija kamena košta daljnjih 200 - prisjetila se redateljica početaka poznanstva s gatarom.
Redateljica je kupovala i novo kamenje te i njega nosila na 'punjenje'. Škorić kaže da joj se zdravstveno stanje pogoršalo na proljeće 2014. godine, a kamenje je nosila na punjenje sve do siječnja 2015. godine.
Hađur je tada počela posuđivati novac od nje i nije ga vraćala, a kad ju je redateljica zatražila da joj novac vrati, Hađur je to odbila i počela joj prijetiti.
- Govorila je da su njezini klijenti ljudi iz politike i javnog života. Tvrdila je da je snimala naše razgovore i da bi mediji i javnost bili zainteresirani za te informacije te da me može uništiti ako joj ne dam što želi - kaže redateljica koja se uplašila jer bi iznošenje nekih pojedinosti naštetilo njezinom ugledu i poslu.
Unatoč tome, redateljica je opet otišla na punjenje kamena u studenom 2015. i usput gatari posudila još 40.000 kuna jer se derala na nju i prijetila joj.
https://www.24sata.hr/show/redateljica-irena-skoric-tuzila-vracaru-dala-joj-400-000-kuna-566387
Guest- Guest
Re: krema društva
ahahahah ... pa u pičku materinu ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
O Ireni znam da se bavi filmom i da nije poželjna u svijetu filma. Zadnji put sam je vidjela kad mi je doma prijetila da će moja djeca gledati kako me odvodi policija.
Dolazila je k meni tvrdeći da je u vezi s visokopozicioniranim osobama i pritom tražila da joj pomognem naći nekoga tko bi im naudio – pravdala se Hađur u tužiteljstvu.
kod gatare se mogu kupiti kontraobavještajne informacije o političarima, poznatima itd.
paze što pričaju na telefon, no kod gatare sve otvoreno kažu, da im ova pomogne u ostvarenju magijom
Guest- Guest
Čuj 150 kuna za telefonski razgovor za prognoze
De glupačo samo Bog i vremenski putnici znaju točnu budućnost.
Tarot samo predviđa mogućnost ne i stvarnost zbog postojanja slobodne volje tj sam određuješ svoju budućnost pa stoga tarot može samo predvidjeti mogućnost
Bog i vremenski putnici jedini znaju budućnosti prostornog vremenskog kontinuuma tj kretanja materije
De glupačo samo Bog i vremenski putnici znaju točnu budućnost.
Tarot samo predviđa mogućnost ne i stvarnost zbog postojanja slobodne volje tj sam određuješ svoju budućnost pa stoga tarot može samo predvidjeti mogućnost
Bog i vremenski putnici jedini znaju budućnosti prostornog vremenskog kontinuuma tj kretanja materije
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tarot je mogućnost
Pošto znam malo više o tim stvarima opisati ću kako se točno to koristi.
Imaš bitku a nisi siguran u ishod, zovem tarot majstora i da vidim karte
Nemaš mi šta objasniti osim osnovno značenje karata ako ga sam neznam
Tarot je mogućnost , reći će ti najvjerojatniju budućnost
Pošto znam malo više o tim stvarima opisati ću kako se točno to koristi.
Imaš bitku a nisi siguran u ishod, zovem tarot majstora i da vidim karte
Nemaš mi šta objasniti osim osnovno značenje karata ako ga sam neznam
Tarot je mogućnost , reći će ti najvjerojatniju budućnost
2014-04-11
Nisam praznovjeran
Sama činjenica da ja isto mogu zatražiti tarot ali samo ovako kako sam opisao znači da nešto znam
Znam tko vadi karte
Anđeo pomagać
Sama činjenica da ja isto mogu zatražiti tarot ali samo ovako kako sam opisao znači da nešto znam
Znam tko vadi karte
Anđeo pomagać
2014-04-11
Unatoč tome, redateljica je opet otišla na punjenje kamena
he he he...znam irenu i ovu pricu samo nisam mislio da tako daleko otisla
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zajeban ima problem čim ova nakon pola milijuna kuna nije riješila što druge rješavaju za 200kn
Guest- Guest
Pinochet wrote:zajeban ima problem čim ova nakon pola milijuna kuna nije riješila što druge rješavaju za 200kn
eto ti ideja za biznis, možeš ljudima puniti kamenje
Guest- Guest
Glupača nekuži razliku između gatare i tarotadebotoijusto wrote:Unatoč tome, redateljica je opet otišla na punjenje kamena
Gatara tvrdi da vidi budučnost, čita iz graha, u suštini koristi višu instituciju svoje duše i ono što vidi i onda to spoji u priču
Tarot sam po sebi je samo ono gore navedeno jer ti pitaš pitanje svog anđela čuvara preko tarota i on onda namješta karte
2014-04-11
Gatara i tarot nije isto
Tarot je stariji od ove rase
U ovoj inkarnaciji nebavim se sa time no da ima netko tko da mora znati ove stvari
To neliječi
Nepredviđa budućnost nego ćeš samo dobit odgovor koja od nekih desetak mogućih opcija je najvjerojatnija šta ne znači da će tako bit jer imaš slobodnu volju tako da budučnost nije određena bar tarot to ne čita
Tarot je stariji od ove rase
U ovoj inkarnaciji nebavim se sa time no da ima netko tko da mora znati ove stvari
To neliječi
Nepredviđa budućnost nego ćeš samo dobit odgovor koja od nekih desetak mogućih opcija je najvjerojatnija šta ne znači da će tako bit jer imaš slobodnu volju tako da budučnost nije određena bar tarot to ne čita
2014-04-11
Medij tj osoba mora biti pozitivna, to je vodič
Tarot je igra između anđela čuvara i osobe same, pitaš odgovara, odgovara ti šta je najvjerojatnija opcija ne i da je to budučnost
Samo ti pomaže u odlukama duhovni vodič
Tarot je igra između anđela čuvara i osobe same, pitaš odgovara, odgovara ti šta je najvjerojatnija opcija ne i da je to budučnost
Samo ti pomaže u odlukama duhovni vodič
2014-04-11
a naplata ide po veličini kamenaHDZ u srcu wrote:Pinochet wrote:zajeban ima problem čim ova nakon pola milijuna kuna nije riješila što druge rješavaju za 200kn
nigdje ne piše da se ne može napuniti npr. cigla, betonski blok, mramor, crijepovi...
Yoda razmisli
btw, ova ili je zbog nečega očajna ili je samo očajno tupava
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Tupava kako god okrenešneve wrote:a naplata ide po veličini kamenaHDZ u srcu wrote:Pinochet wrote:zajeban ima problem čim ova nakon pola milijuna kuna nije riješila što druge rješavaju za 200kn
nigdje ne piše da se ne može napuniti npr. cigla, betonski blok, mramor, crijepovi...
Yoda razmisli
btw, ova ili je zbog nečega očajna ili je samo očajno tupava
Bacanje čini na druge je crna magija nema nikakve veze sa anđelom pomogačem
Anđeli su jači od negativnih duhova zato pitanje šta će biti koje nije nikakva crna magija nit naškođivanje ikome je pitanje za njega, on dođe otjera sve i onda on daje odgovor
To je tarot, dat će ti najvjerojatniju moguću opciju za koju vidi da će 99.99% bit tako da možeš lakše donijeti odluku vezano uz to tj duhovno ti pomaže tako
2014-04-11
debotoijusto wrote:Unatoč tome, redateljica je opet otišla na punjenje kamena
evo sad ima dobar scenario za film koji može režirat, glumit i unovčit...
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
Page 1 of 7