Kreće Bonelijev filmski univerzum
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kreće Bonelijev filmski univerzum
kolega nisko udaras...Oh_Femder wrote:Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:cuj cakanogOh_Femder wrote:Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
pa crtezi u alan forda su ocajni
bez obzira ko je crto
jel to imas sihicki problema
ili ni skim ne pricas danima po otcepis
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ti si mu se našao biti advokat Time samo daješ do znanja da je isti pobjegulja bez kičme.vuksadinare wrote:kolega nisko udaras...Oh_Femder wrote:Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:
cuj cakanog
pa crtezi u alan forda su ocajni
bez obzira ko je crto
to sa ofcama su istrosene fore...daj nesto novoOh_Femder wrote:I ti si mu se našao biti advokat Time samo daješ do znanja da je isti pobjegulja bez kičme.vuksadinare wrote:kolega nisko udaras...Oh_Femder wrote:Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:
Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i duši
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto? Jel' zato što je iz Australije gdje je to vjekovno proširena pojava, a on stavio ofce na avatar i još mu je nick mu prc(ka)ov(ce)? Treba li ti neki bolji pokazatelj o kakvome se radi? :ovca:vuksadinare wrote:to sa ofcama su istrosene fore...daj nesto novoOh_Femder wrote:I ti si mu se našao biti advokat Time samo daješ do znanja da je isti pobjegulja bez kičme.vuksadinare wrote:kolega nisko udaras...Oh_Femder wrote:Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:
sto se ti tako odjednom ushitis cakani
Stanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
Gledajući karakterno, Ken parker je pravi Hrvat ;)
:D
Realno no jedno ni drugo ali znao sam da cu pogoditi provokacijom :)
Ken je stvarno lik, moralno i ljudski moze posluziti kao rolmodel...meni dijelom i jeste.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I nitko nije primijetio aktualni naziv chata?!
;-×
;-×
http://www.novilist.hr/Komentari/Blogovi/Eto-ti-bloga-Darka-Pajica/Karamba-i-karambita-zbogom-i-sretan-rodendan?meta_refresh=true
Ken nije ni Hrvat ni Srbin,jer je imao ženu Indijanku(Ciganku)a to pravi arijevski Hrvat,ni čistokrvni Srbin,ne bi sebi dozvolili.epikur37 wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
Ken je stvarno lik, moralno i ljudski moze posluziti kao rolmodel...meni dijelom i jeste.
Naivan i sa onom starom puščetinom,može biti jedino Slovenac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ken nije ni Hrvat ni Srbin,jer je imao ženu Indijanku(Ciganku)a to pravi arijevski Hrvat,ni čistokrvni Srbin,ne bi sebi dozvolili.epikur37 wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:
Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...
Naivan i sa onom starom puščetinom,može biti jedino Slovenac.
inače prvi put čujem za tog lika, al pročitaću strip koji ionako svi bonelijevi postoje online
Izlazio je u Jugi u Lunovom Magnus stripu,ali je,mogu to reći,među djecom bio najmanje popularni junak,kojega su kupovali samo kolekcionari.marcellus wrote:
inače prvi put čujem za tog lika, al pročitaću strip koji ionako svi bonelijevi postoje online
Tek poslije postao mi je zanimljiv. U zrelijim godinama.
Inače to je netipični junak Bonelijevih izdanja. Nije super junak,nije snagator,nije nepobjediv,čak bi se moglo reći da je malo smotan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
Page 5 of 5