Kreće Bonelijev filmski univerzum
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kreće Bonelijev filmski univerzum
Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
Gledajući karakterno, Ken parker je pravi Hrvat ;)
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ti jos vise upucan u glavuStanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, tih 75 brojeva su nezaboravna remek djela.Oh_Femder wrote:
Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
Inače Raviola odnosno Magnus je nacrtao još jedan broj, to je bio broj 200 pod naslovom Hip Hip Hura ili u originalu Hic Hic Urrah.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...nekidan sam nasao 40 godina stari roman komandat mark..pozutjele korice i onaj fini miris starog papira
2015-09-08
ajd bar se u romanima seksa
i to je nesto
i to je nesto
2014-04-19
ajd bar se u romanima seksa
i to je nesto
i to je nesto
2014-04-19
Stanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
a da, vi ste buntovnici dok ne padne prvi šamar
onda je "izvinte nisam znao nisam hteo nisam smeo"
..ili..'nismo mi oni su'marcellus wrote:Stanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
a da, vi ste buntovnici dok ne padne prvi šamar
onda je "izvinte nisam znao nisam hteo nisam smeo"
2015-09-08
cuj cakanogOh_Femder wrote:
Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
pa crtezi u alan forda su ocajni
bez obzira ko je crto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kako vam ga je sluga i poslušnik zaguro i zapaprio, još se ni do dana današjeg niste snašliStanojko wrote:Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:cuj cakanogOh_Femder wrote:Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
bez obzira ko je crto
sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:cuj cakanogOh_Femder wrote:Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
bez obzira ko je crto
jel to imas sihicki problema
ili ni skim ne pricas danima po otcepis
2014-04-19
Vidi što sam ja našao:
Prcko, jel ima toga?
Prcko, jel ima toga?
crvenkasti-
2014-04-17
pa postavi se I ticrvenkasti wrote:Vidi što sam ja našao:
mozda ti se posreci prije nego odes u njemacku
2014-04-19
Ja sam mislio da je to zajebancija i toga nema u Australiji.
Zašto ne kažeš da ima?
Zašto ne kažeš da ima?
crvenkasti-
2014-04-17
ajd da se nesto dogovorimocrvenkasti wrote:Ja sam mislio da je to zajebancija i toga nema u Australiji.
Zašto ne kažeš da ima?
ja odo spavat
a ti se nastavi zderat
2014-04-19
prckov wrote:ajd da se nesto dogovorimocrvenkasti wrote:Ja sam mislio da je to zajebancija i toga nema u Australiji.
Zašto ne kažeš da ima?
ja odo spavat
a ti se nastavi zderat
Bježiš? Žene znaš zajebat, a kad pred tebe stane muškarac, odmah podviješ rep.
crvenkasti-
2014-04-17
Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:cuj cakanogOh_Femder wrote:Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
bez obzira ko je crto
Može i svinja. Tko bi rekao?
crvenkasti-
2014-04-17
pit'o bi ja tvoju zenu jesi muskaraccrvenkasti wrote:prckov wrote:ajd da se nesto dogovorimocrvenkasti wrote:Ja sam mislio da je to zajebancija i toga nema u Australiji.
Zašto ne kažeš da ima?
ja odo spavat
a ti se nastavi zderat
Bježiš? Žene znaš zajebat, a kad pred tebe stane muškarac, odmah podviješ rep.
2015-09-08
kolega nisko udaras...Oh_Femder wrote:Vid' njega, opet je došo po šamaranje i onda će na kraju ponovo uteć ko tetkica uz nekakav šepavi izgovor, kao što i priliči β dečkiću. Nego, sve si nešto mislim, kad si već takva pobjegulja, možda ti ipak ne voliš toliko trpat ovčicama, već ti je veći gušt da ti kakav runjavi rogonja zapapri svoj baculum u pozadinuprckov wrote:sto se ti tako odjednom ushitis cakaniOh_Femder wrote:Oj kenguru ovcoprcaču, jope' se ti nešto javljaš, a onda ćeš ponovo zbrisati podvijena repa ko šugava kuja kad te ja primim na red Al' eto i ti da dođeš na svoje, evo ti jedan crtež od kojeg će ti biti milo prisrcu i dušiprckov wrote:cuj cakanogOh_Femder wrote:Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
bez obzira ko je crto
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
Page 4 of 5