Kreće Bonelijev filmski univerzum
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kreće Bonelijev filmski univerzum
catabbath wrote:Odlično, DD je jedini strip koji još redovno kupujem iako godinama zaostaje za talijanskim izdanjima. Nadam se da neće zasrsti film kao s onom američkom verzijom.
"Dilan dop"
splitska verzija DD
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zagor mi je bio zakon čitati, ali jebiga kada me to zanimalo, nisam niti ja imao para , niti roditelji XD(jebiga teška vremena 90tih) , a sada mi se i neda..
da i konan je top
da i konan je top
Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
Osim već ofucanog Dilana Doga,uhvatili su se tamo nekog Srbina Dampira,te nekakvog Dragonera.
O slavnom Zagoru,o Teksu Vileru,ili Kenu Parkeru(kojega ja nisam volio,ali je jako cijenjen u svijetu stripa),o Mister Nou,ni riječi.
Možda bi gej lobi mogao pljucniti novac za promicanje ove priče...
E da, Virginija se zvala
AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
Osim već ofucanog Dilana Doga,uhvatili su se tamo nekog Srbina Dampira,te nekakvog Dragonera.
O slavnom Zagoru,o Teksu Vileru,ili Kenu Parkeru(kojega ja nisam volio,ali je jako cijenjen u svijetu stripa),o Mister Nou,ni riječi.
svejedno meni je sumnjiv
batman isto, živi s dječakom od 15 godina i oblači se u crnu kožu
Naravno, prvih 75 epizoda Alana Forda (dok ga je crtao Raviola) su nenadmašne.
Tarzan je najbolji od Burne Hoghart-a i onaj što ga je crtao Russ Manning, odličan je i onaj prvi, od Harolda Fosterajastreb wrote:I Flash Gordon je. I Korto Malteze. I Tarzan. Pa su o njima snimljeni filmovi.T. wrote:Ko bi gleda film o zagoru ili kapetanu mikiju?
To su strip junaci iz prošlog tisućljeća...
Korto Malteze je jedan od najboljih stripova ikada
Flash Gordon pa ovisi ko je crtač, ja sam odrastao uz onoga što ga je crtao Dan Barry. Dobar je i Alex Raymond
Princ Valiant od Harolda Fostera je po meni najjči strip u povijesti. JA kupujem one knjige od Fantagraphic izdanja, izdaju po dvije ili tri godišnje i svaka obuhvatio dvogodišnje stripove.
Imam ih već 19, a sad će ovih dana biti objavljen i broj 20 koji obuhvaća 1975 i 1976 godinu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Valiant_(Fantagraphics)
Oduvijek sam bio veliki ljubitelj stripa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Virginia. Zatim je tu bila Frida Lang. Pa prekrasna Indijanka Pupoljak.AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
Tu je i vampirica Vilenia Varga,i kladim se da je između nje i Zagora nešto bilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To što je sa Čikom,nije ništa čudno. Koliko sam čuo Čiko je pravljen kao kopija onog lika koji je pomoćnik Fantomu. Onaj debeli urođenik. A Zagor i je nekakav hibrid Fantoma, Tarzana i američkih strip junaka.marcellus wrote:AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
svejedno meni je sumnjiv
batman isto, živi s dječakom od 15 godina i oblači se u crnu kožu
I Rip Kirbi živi sa svojim batlerom Desmondom,pa je ženskaroš samo tako.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok malo je eksperimentirao sa ženama, poljubac bi se dogodio tu i tamo, a stalno je ostao vjeran svom čiki i njihovoj kolibi na osami...jastreb wrote:Virginia. Zatim je tu bila Frida Lang. Pa prekrasna Indijanka Pupoljak.AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
Tu je i vampirica Vilenia Varga,i kladim se da je između nje i Zagora nešto bilo.
bolje nek ostanu romani...narocito zagor,komadant mark,blek,tex viller...jedino bi se mogao filmski ekranizirati mister no...a ken parker je ionako filmski obrađen u filmu jeremiah jonhson sa robert redfordom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Ok malo je eksperimentirao sa ženama, poljubac bi se dogodio tu i tamo, a stalno je ostao vjeran svom čiki i njihovoj kolibi na osami...jastreb wrote:Virginia. Zatim je tu bila Frida Lang. Pa prekrasna Indijanka Pupoljak.AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
zagor je nebinarni
AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...
Dylan Dog jebe u svakoj epizodi redovno, evo u ovom zadnjem nategnuo dvije :)
catabbath-
2015-08-22
Inače malo je stripova koji su filmovani kako treba. Stripove je općenito jako teško filmovati.
2015-09-24
Prčio svoga debeloguzog Čikamutava baštarda wrote:Ok malo je eksperimentirao sa ženama, poljubac bi se dogodio tu i tamo, a stalno je ostao vjeran svom čiki i njihovoj kolibi na osami...jastreb wrote:Virginia. Zatim je tu bila Frida Lang. Pa prekrasna Indijanka Pupoljak.AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...mutava baštarda wrote:Zagor i Čiko pederi, dva odrasla muškarca žive zajedno, žene ni za lijek...jastreb wrote:A baš su našli junake.
2015-09-24
Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
To je reč junak... Doduše pičke se pale na gatanja, tarot i slična paranolmana sranja tako da mu same nalete na volej...catabbath wrote:AlfaOmega wrote:Si ti čita Zagora? Guzio najbolje pičke. Marie Laveau, Gambit, ona kćer od onog kapetana...
Dylan Dog jebe u svakoj epizodi redovno, evo u ovom zadnjem nategnuo dvije :)
Danas je utorak.
Danas sam, baš ono, Hrvat.
Danas sam, baš ono, Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
Gledajući karakterno, Ken parker je pravi Hrvat ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
stari ti si opako opicen u glavuepikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Zakon, ilustracija i priča i karakter. Rođak je imao sve brojeve LMS...tada sam ih prvi put čitao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahahaha...Ni prici... Rvat je sluga i poslusnik, Ken je borac za pravdu i protiv autoriteta...buntovnik...znaci - srbin! :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Kupio jedan trobroj sad na sajmu knjiga. Ken Parker je vrh...epikur37 wrote:Baš kupujem ove trobroje ken parkera na kioscima
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
» Filmski kolaž
» Ima neke poetske pravde!Pomakljali se medjusobno ljevicarski filmski 'kulturnjaci' zbog sukoba interesa
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Filmski dnevnik forumaša
Page 3 of 5