'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
Evo ga još jedan koji se nije rodio u Hrvatskoj, ne živi u Hrvatskoj, niti u Hrvatskoj plaća porez, ali zato glasa za rvacke termite i troglodite koji su uništili hrvatsku državu. I to je njemu onda vrh pristojnostiEroo wrote:Još jedan od pristojnih Hrvata.Vrh.Oh_Femder wrote:A kaj se ti imaš javljati, kengure zoofiličaru? Nit' si Hrvat, nit' u Hrvatskoj živiš. Pa takvi australopiteci kao i ti i jesu pokrali, rasprodali i razjebali ovu državu.prckov wrote:glupanima su bitne trivijalne stvari I jezicki lapsusi vise nego govna koja im razjebavaju drzavu I buducnost
tu laju a na govna trepcu okicama
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ne vrijeđaj, reću te Meggie. Ja spadam među nepristojne. U stvari među najnepristojnije.Oh_Femder wrote:Evo ga još jedan koji se nije rodio u Hrvatskoj, ne živi u Hrvatskoj, niti u Hrvatskoj plaća porez, ali zato glasa za rvacke termite i troglodite koji su uništili hrvatsku državu. I to je njemu onda vrh pristojnostiEroo wrote:Još jedan od pristojnih Hrvata.Vrh.Oh_Femder wrote:A kaj se ti imaš javljati, kengure zoofiličaru? Nit' si Hrvat, nit' u Hrvatskoj živiš. Pa takvi australopiteci kao i ti i jesu pokrali, rasprodali i razjebali ovu državu.prckov wrote:glupanima su bitne trivijalne stvari I jezicki lapsusi vise nego govna koja im razjebavaju drzavu I buducnost
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ti su učtiv.Eroo wrote:Ne vrijeđaj, reću te Meggie. Ja spadam među nepristojne. U stvari među najnepristojnije.Oh_Femder wrote:Evo ga još jedan koji se nije rodio u Hrvatskoj, ne živi u Hrvatskoj, niti u Hrvatskoj plaća porez, ali zato glasa za rvacke termite i troglodite koji su uništili hrvatsku državu. I to je njemu onda vrh pristojnostiEroo wrote:Još jedan od pristojnih Hrvata.Vrh.Oh_Femder wrote:A kaj se ti imaš javljati, kengure zoofiličaru? Nit' si Hrvat, nit' u Hrvatskoj živiš. Pa takvi australopiteci kao i ti i jesu pokrali, rasprodali i razjebali ovu državu.prckov wrote:glupanima su bitne trivijalne stvari I jezicki lapsusi vise nego govna koja im razjebavaju drzavu I buducnost
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto je danas Fenderu..crkva mu opet ispred nosa pokupila preslatkog djecacica..??
Guest- Guest
Zvucis gotovo desničarski... ..Inace,Lopovi,uhljebi,podguzni privjesci,prodavaci magle svih profila(filozofi i ostala beskorisna masa),su ostali u RH,a oni vani zive od svojeg rada,no tebi je to ipak preduboka materija..Oh_Femder wrote:A kaj se ti imaš javljati, kengure zoofiličaru? Nit' si Hrvat, nit' u Hrvatskoj živiš. Pa takvi australopiteci kao i ti i jesu pokrali, rasprodali i razjebali ovu državu.prckov wrote:glupanima su bitne trivijalne stvari I jezicki lapsusi vise nego govna koja im razjebavaju drzavu I buducnost
Guest- Guest
jastreb wrote:U doba socijalizma ne samo da si mogao imati obrt,već si i bez obrta mogao delat ono što danas ne mereš ni pomislit.
rakiju si mogao peć u neograničenim količinama i nitko ti ne bi slao inspekcije kao danas i oduzimao ti kazančić.
proizvodnja alkohola napredovala, iza rata sve uništili
immortal-
2014-04-16
Pa i nije sramota. Ali nisi se zapitao zašto je to ona morala naglasiti?Eroo wrote:Ra wrote:Jesam li ja nešto slagala ili izrekla nešto što nije istina?Eroo wrote:Argumentirana kritika rada bilo koje javne osobe, pa tako i predsjednice države, je sasvim ok. I potrebna je, dakako.Ra wrote:Eroo wrote:
Pljuješ po najvećoj državnoj instuciji, da toga nisi ni svjesna (ili možda i svjesno?) .
S istim riječnikom kao i oni u Sarajlabadu. Sadržaj isti u dlaku. A možda i prepisuješ od Sore?
Ma čime ja to vrijeđam Hrvatsku?
Pun mi kufer te demagogije koju nam uvaljujete već godinama. Poistovjećujete državu i državne institucije s ljudima koji rade u njoj. Ma odakle vam pravo to činiti, Hrvatsku positovjetiti s kojekakvim spodobama?
Uvrijediš Bandića, uvrijedio si Zagreb, uvrijediš Kolindu uvrijedio si Hrvatsku. Jeste li vi normalni?
Kolinda, a ni ostali uhljebi koji vise na državnom koritu nisu bogovi, nisu sveci, a bome nisu ni Hrvatska, nego radnici i to oni najlošiji, koji ne rade svoj posao kako treba, a i dalje uzimaju iz državne blagajne i to sve više i više.
Aha, ti misliš da sam muslimanka i zato mi spominješ merhamet...
Lupaš u prazno.
A bome i lupetaš. :)
Političarima se mora stalno puhati za ovratnik. Međutim, na vrijeđanje s bakanskim forma a la "mesarova kći",
debela, Jakove izdrži, kravetina i slično, na to se mi povraća.
Ja tebi nisam rekao da lupetaš...A kritike tipa, kao što sam objasnio, je lupetanje, pa i gore od toga.
Nije li Kolinda sama izjavila da joj je otac mesar? Što je sramota ili uvreda biti mesareva kći.
Moj ćaća je bio zidar i ja sam zidarova kći.
Ero, nisam ja kriva što žena svako malo izvali neku glupost kojoj se smije cijeli svijet.
Ja tebi jesam rekla da lupetaš jer mi pišeš gluposti na bosanskom samo zato što sumnjaš da sam ja muslimanka.
Sve i da jesam to ne znači da moram zatvoriti uši na gluposti koje izvali naša predsjednica.
Naravno da nije sramota, a zašto je to vama tako važno naglašavati?
I što je to tako strašno i glupo izjavila?
Zar je glupo reći da smo bili iza željezne zavjese, ako je tako odista bilo?
Zar je zatrpavanje živih ljudi u Barbarin rov bilo europski uljuđeno i demokratski?
I tako više puta. Je li i tebi to bio samo incident?
Čudno, ako Mesić kaže da je onda vam je to istina kao zakucano.
Kad isti kaže da je Tuđman u Karađorđevu s Miloševićem dogovarao podjelu BiH
onda je to živa istina. Ili, kad Pusićka kaže javno (i opetovano) da je HR bila agresor u BiH
(pa neka košta šta košta) onda vam je to "oh in sploh". Milanović vam kaže javno da ste
slučajna država i da su samo seljačine i nepismeni išli u rat branit domovinu, a onda se
kandidira za predsjednika i još se usuđuje predsjednicu države vrijeđati.
Je li vama to normalno? Ako je onda ste stvarno nenormalni i ne zaslužujete ni
onog Zilima, ili kao se već zove. Zapravo, i ne čudim se više zašto tavi isplivaju na visoke pozicije...
I zašto to nije problem nego postaje problem tek kad to naglasi netko drugi.
Ero, ti možeš i dalje biti zacopan u tu plavušu, dizati je u nebo i klanjati joj se do poda, ali dozvoli i meni da je ne volim i smijem se njenim ispadima. Nismo u Yugi. Demokracija podrazumijeva slobodu mišljenja i govora, bez obzira o kome je riječ, jer svete krave su izumrle devedeset i neke.
I molim te, te svoje prodike i demagogiju uvaljuj nekom drugom, nekom tko je spreman misliti tuđom glavom.
Nova sam na forumu i ne znaš ništa o meni pa kljucaš kao ćorava koka ne bi li pogodio neko zrno. Orijentacija ti je jako loša i na krivom si tragu.
Kakve su ti ovo izjave o Barbarinu rovu? Što to insinuiraš, koji (kon)tekst mi to uvaljuješ?
Kad i gdje si ti pročitao da sam ja napisala nešto o Mesiću, rovu, Pusićki?
I tko su to MI a tko smo to VI? Vi smo valjda u HR, a MI ili TI tamo negdje među Slovencima? Što se javljaš i raspravljaš o Hrvatskoj kad si ti tamo i nisi VI kao mi nego si MI odnosno ti?
Ni jedna zemlja ne zaslužuje Zulima i njemu slične, ali iskreno, ni ja se više ne čudim što takvi isplivaju na visoke pozicije. Upravo takvi kao ti su tu u Hr u većini i redovno izlaze na izbore i glasuju za Zulime, Kolinde, Milanoviće, građevine i ostale pristojne Velike ili malo manje Velike hrvate.
Ostali ostanu doma znajući da mogu dobiti samo novog Zulima, jer svi koji su možda nekad nešto i mogli promijeniti u budućnosti, već su napustili Hrvatsku.
Tovariš Ero, zdaj pa lepo pojdi nazaj v svoje sanje in se delaj kot da nisi navaden čefur, ampak zelo pomembna osebnost, tukaj in v RL. Nažalost, jaz dobar vem kako je biti šved, čefur, oziroma taspodnji tam kjer ti živiš. Meni ne boš prodal meglo. :)
Guest- Guest
naravnomortal wrote:jastreb wrote:U doba socijalizma ne samo da si mogao imati obrt,već si i bez obrta mogao delat ono što danas ne mereš ni pomislit.
rakiju si mogao peć u neograničenim količinama i nitko ti ne bi slao inspekcije kao danas i oduzimao ti kazančić.
proizvodnja alkohola napredovala, iza rata sve uništili
i dan danas uništavaju alkohol
ti alkići ..
lijepo forum napreduje u internacionalizaciji
zlovenci, bosancerosi, srbende
opet ce hrvati biti manjina, hebemu
RA
bravo , respect
bravo , respect
RA je briljantno inteligentna cura..respekt samo takav...Sora wrote:RA
bravo , respect
Guest- Guest
Ra wrote:
Kakve su ti ovo izjave o Barbarinu rovu? Što to insinuiraš, koji (kon)tekst mi to uvaljuješ?
I tko su to MI a tko smo to VI? Vi smo valjda u HR, a MI ili TI tamo negdje među Slovencima? Što se javljaš i raspravljaš o Hrvatskoj kad si ti tamo i nisi VI kao mi nego si MI odnosno ti?
Tovariš Ero, zdaj pa lepo pojdi nazaj v svoje sanje in se delaj kot da nisi navaden čefur, ampak zelo pomembna osebnost, tukaj in v RL. Nažalost, jaz dobar vem kako je biti šved, čefur, oziroma taspodnji tam kjer ti živiš. Meni ne boš prodal meglo. :)
Pazi... koje bahato omalovažavanje Hrvata. Hrvat ima pravo zboriti o Hrvatskoj i politici gdje god se on nalazio. Istina je da je mnogim nehrvatima, posebno nekrstima što i te kako dobro skrivaju najveći cilj razoriti Hrvatsku tjerajući Hrvate, uvodeći svoja pravila.
Naravno da se ni svi Hrvati ne slažu u svojim političkim pogledima vezanim za narod, gospodarstvo, zemlju, ali zato postoje izbori i naravno pravo na izjašnjavanje koje u veliko koristiš a Eri bi usta začepila.
immortal-
2014-04-16
netočnoRa wrote:
Ostali ostanu doma znajući da mogu dobiti samo novog Zulima, jer svi koji su možda nekad nešto i mogli promijeniti u budućnosti, već su napustili Hrvatsku.
immortal-
2014-04-16
godi ti ljevičarenje ne kubik?pismejker wrote:RA je briljantno inteligentna cura..respekt samo takav...Sora wrote:RA
bravo , respect
immortal-
2014-04-16
Godi mi inteligencija i zdravo rasudjivanje,duboko promisljanje na kubik...tak orijetki na forumu..malo lakse sa etiketiranjem..naravno da nIJE ljevicarenje..ja ne podrzavam ljevicu..definitivnomortal wrote:godi ti ljevičarenje ne kubik?pismejker wrote:RA je briljantno inteligentna cura..respekt samo takav...Sora wrote:RA
bravo , respect
Guest- Guest
koly
2014-04-19
da se shvatiti iz testapismejker wrote:Godi mi inteligencija i zdravo rasudjivanje,duboko promisljanje na kubik...tak orijetki na forumu..malo lakse sa etiketiranjem..naravno da nIJE ljevicarenje..ja ne podrzavam ljevicu..definitivnomortal wrote:godi ti ljevičarenje ne kubik?pismejker wrote:RA je briljantno inteligentna cura..respekt samo takav...Sora wrote:RA
bravo , respect
immortal-
2014-04-16
Uvijek ti sebe u centar stavljas, ha?!Sora wrote:lijepo forum napreduje u internacionalizaciji
;-))
Dobro..ti si malo ekstremno pomaknuta udesno,pa ti se i objektivna desnica cini ljevicom...jbtg..rekoh,,nish ekstremno nije dobro bilo lijevo bilo desno..mortal wrote:da se shvatiti iz testapismejker wrote:Godi mi inteligencija i zdravo rasudjivanje,duboko promisljanje na kubik...tak orijetki na forumu..malo lakse sa etiketiranjem..naravno da nIJE ljevicarenje..ja ne podrzavam ljevicu..definitivnomortal wrote:godi ti ljevičarenje ne kubik?pismejker wrote:RA je briljantno inteligentna cura..respekt samo takav...Sora wrote:RA
bravo , respect
Guest- Guest
Draga moja Mortal, nemam sad ni volje ni snage objašnjavati nešto što ionako nećeš shvatiti.mortal wrote:Ra wrote:
Pazi... koje bahato omalovažavanje Hrvata. Hrvat ima pravo zboriti o Hrvatskoj i politici gdje god se on nalazio. Istina je da je mnogim nehrvatima, posebno nekrstima što i te kako dobro skrivaju najveći cilj razoriti Hrvatsku tjerajući Hrvate, uvodeći svoja pravila.
Naravno da se ni svi Hrvati ne slažu u svojim političkim pogledima vezanim za narod, gospodarstvo, zemlju, ali zato postoje izbori i naravno pravo na izjašnjavanje koje u veliko koristiš a Eri bi usta začepila.
Prema tome, u pravu si. Apsolutno.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jel Tito bio taj koji je sredio Staljina???
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» HR teg na dnu Okeana, koji TITO juri da dostigne
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» HR teg na dnu Okeana, koji TITO juri da dostigne
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
Page 5 of 5