Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
http://novac.jutarnji.hr/novi-svijet/zagrebacka-tvrtka-razvila-najmoderniji-vojni-radio-koji-sam-javlja-bazi-stanje-vojnika/7429434/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
..pa kad vec imamo nekog potencijala u vojnoj proizvodnji..trebali bi s eonda prema tome dosta orjentirati...i proizvoditi sto vise vojne opreme...ukljuciti mnoge tvrtke..i bilo bi bez problema posla..a ne izmisljati toplo komentar
2015-09-08
Re: Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
A sad kad su svi utekli iz Hrvatske i nema potrebe za otvaranjem nekih novih radnih mjesta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa eto prilike..vojna industrija najteze propada...RayMabus wrote:A sad kad su svi utekli iz Hrvatske i nema potrebe za otvaranjem nekih novih radnih mjesta
2015-09-08
Ma ok ali vezano uz otvaranje novih radnih mjesta ta tema više nije in, svi su ti utekli tako da ih nemaš za koga ni otvarati
2014-04-11
Razvoj vlastite vojne industrije je uvijek ok samo nema potrebe pričati o otvaranju radnih mjesta
Evo ovdje kod mene da otvoriš pogon za dvadeset ljudi da rade nisam baš siguran da ćeš ih naći
Ošlo sve u Njemačku
Evo ovdje kod mene da otvoriš pogon za dvadeset ljudi da rade nisam baš siguran da ćeš ih naći
Ošlo sve u Njemačku
2014-04-11
Ma nema pasa nigdi čoviće
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/549378/u-splitskom-kbc-u-i-domu-zdravlja-nedostaju-132-specijalizanta-39raspisali-smo-natjecaje-za-nove-lijecnike-ali-nitko-se-nije-javio39
132 mjesta u KBC Split
NITKO IM SE NIJE JAVIO
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/549378/u-splitskom-kbc-u-i-domu-zdravlja-nedostaju-132-specijalizanta-39raspisali-smo-natjecaje-za-nove-lijecnike-ali-nitko-se-nije-javio39
132 mjesta u KBC Split
NITKO IM SE NIJE JAVIO
2014-04-11
...dolaze nve generacije treba to iskoristiti a ne profuckatiRayMabus wrote:Razvoj vlastite vojne industrije je uvijek ok samo nema potrebe pričati o otvaranju radnih mjesta
Ošlo sve u Njemačku
2015-09-08
Koje nove generacije?
Pa krahira ti je natalitet plus ovi vode djecu u Njemačku kad su prominili mjesto boravka
Ma nema nigdi nikoga šta ti je
Pa krahira ti je natalitet plus ovi vode djecu u Njemačku kad su prominili mjesto boravka
Ma nema nigdi nikoga šta ti je
2014-04-11
jebeš proizvodnju. čekamo marčelov tekst na tu spiku.
ali kao mala digresija marinci imaju hrvatsku kacigu na vugla, njujorši policajci hp a pregovori su o kupnji strojnice.
ali kao mala digresija marinci imaju hrvatsku kacigu na vugla, njujorši policajci hp a pregovori su o kupnji strojnice.
2014-12-30
i donji dio glocka se radi u hrvatskoj PP s 30% stakla.
2014-12-30
Ja bi radije da nam uvedu besplatni internet
Jebeš radna mjesta
Jebeš radna mjesta
2014-04-11
ako ti susjed ima priključak, lako se spojiš.RayMabus wrote:Ja bi radije da nam uvedu besplatni internet
Jebeš radna mjesta
2014-12-30
Ja bi sve besplatno hrana, voda, struja sve sve besplatno
Jebeš radna mjesta
Jebeš radna mjesta
2014-04-11
HEP na aparatima
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/549630/inicijativa-koja-bi-mogla-drasticno-srezati-visoke-racune-za-struju-prvi-model-mikrosolara-uskoro-ce-se-postaviti-na-vrh-splitske-zgrade-za-donaciju-se-mogu-prijaviti-i-vlasnici-obiteljskih-kuca
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/549630/inicijativa-koja-bi-mogla-drasticno-srezati-visoke-racune-za-struju-prvi-model-mikrosolara-uskoro-ce-se-postaviti-na-vrh-splitske-zgrade-za-donaciju-se-mogu-prijaviti-i-vlasnici-obiteljskih-kuca
2014-04-11
ja ne kužim vas dalmoše. da živim dolje ako nikaj drugo ne bi toplu vodu plaćao.
kaj ste toliko lijeni?
jebote zegej ima više solarnih ploča po stanovniku i kvadratu.
kaj ste toliko lijeni?
jebote zegej ima više solarnih ploča po stanovniku i kvadratu.
2014-12-30
Čekamo da svi ostali pa ako svi rade onda nije zajeb
2014-04-11
Problemčići he he he
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Daju plaće kolike daju donaćima samo stranac ima trošak smještaja pa im je malo
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/549641/dramaticna-situacija-na-pocetku-sezone-ugostitelji-ocajnicki-traze-radnike-39place-koje-ja-dajem-domacima-nisu-dovoljne-a-stranci-bi-mi-ostajali-dva-tri-dana-i-otisli39
Daju plaće kolike daju donaćima samo stranac ima trošak smještaja pa im je malo
2014-04-11
Najmoderniji? Really
pa dobru mi vojnu opremu radimo...to sam cuo sa vise strana od stranaca..samo trebalo bi vise ulagati u tu granu proizvodnje od ovog danas...uvijek nam ej islo dobro sto s etice proizvodnje oruzja i kako rejkoh ne izmisljati toplu vodu te raditi nesto u cemu nismo dobri...catabbath wrote:Najmoderniji? Really
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komoda robota razvila hrvatska tvrtka
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» U Libiji oboren francuski vojni helikopter, poginula tri vojnika
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» U Libiji oboren francuski vojni helikopter, poginula tri vojnika
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
Page 1 of 2