'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
od svega toga zanima me samo tko joj je birao savjetnike i iz kojeg su stoljeća?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Indijanci nisu oboljevali od raka pluća. Duhan su smatrali lijekom...jastreb wrote:Ma ja se i ne sjećam da je u doba Juge itko pušio taj duhan.vili40 wrote:danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
Cigarete su se kupovale na kioscima i u butigama i bile su dostupne svakome. Bila je i razlika u cijeni između Marlbora i Super filtera i sličnog smeća,ali si je kutiju svak mogao priuštiti,a gle ovo danas.
Bile su cigarete pristupačne u cijeni ne samo u Jugi. Bile su i u Hrvatskoj sve do unazad 10-tak godina. E onda počinje masovno kupovanje smrdljivog duhana.
Joj kad vidim da netko puši one izgužvane cigare sa smrdljivim duhanom iz kojeg kulja crni dim ,a pepeo se sam otresa po podu i odjeći,slabo mi dođe.
Američko ispitivanje kancerogenosti na 5,000 miševa nije
zabilježilo niti jedan slučaj oboljevanja z rakom pluća.
Cigarete nisu samo duhan, tu su i razni dodatki da te Bog sačuva...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.vili40 wrote:danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
Ponavljamo, u jednom danu.
I to prema službenim podacima.
Sirovina koja drži čačkalicu u zubima dok govori, hrakće i pljuje po cesti, krade šljunak (u susjednom mjestu), a kad se napije puca iz pištolja i prijeti onima koji ga ne podržavaju. Nema mjere ni u čemu, ali njemu nitko ništa ne može. Kažu, njegov ćaća je bio u zatvoru sa A. Stepincem. Kakve to veze ima?
Pa eto, u tim krajevima očito ima veze.
Guest- Guest
ti ga osobno znasRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.vili40 wrote:danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
Sirovina koja drži čačkalicu u zubima dok govori, hrakće i pljuje po cesti, krade šljunak (u susjednom mjestu), a kad se napije puca iz pištolja i prijeti onima koji ga ne podržavaju. Nema mjere ni u čemu, ali njemu nitko ništa ne može. Kažu, njegov ćaća je bio u zatvoru sa A. Stepincem. Kakve to veze ima?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Istina.vili40 wrote:'U SAD me poslao tata mesar koji je krvavo radio, a ne Tito'
Zato ima blagi osmijeh.
Guest- Guest
Nismo se družili, ali smo se morali upoznati. Nažalost. :Dvuksadinare wrote:
ti ga osobno znas
Guest- Guest
....lika znam...i ja...malo teza sirovina...ne znam ko njega bira...ili su izbori namjesteni...Ra wrote:Nismo se družili, ali smo se morali upoznati. Nažalost. :Dvuksadinare wrote:
ti ga osobno znas
2015-09-08
...cudi me da ga jos niko nije izbobao..ono mažu na glavu i pras pras...znam takve likove..nakon batina su mirni ko bubice...totalna promjena
2015-09-08
prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.vili40 wrote:danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
vili40-
2015-08-02
bio jedan slican ovome...mislio ej d aje bogom dan dok nije dobio po čunki...nakon toga covjek ne bi rekao da je to onaj covjek od prije..sto strah ucini i kad se shvati da nisi nedodirljiv
2015-09-08
a ima i ljevicara itekako...sirovinavili40 wrote:prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.vili40 wrote:danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.mutava baštarda wrote:Ne znam kako je bilo nekada sa švercom duvana, ali danas država jače progoni tu djelatnost nego one sa drogom...
2015-09-08
Vinko Zulim ... je l' Segećani za njega glasuju? 3/4 od 60% izašlog na izbore biračkog tijela glasuje za njega. Oni koji ne izlaze (cca 40% birača) na izbore samim time njemu daju prevagu. Znači i njima je dobar takav krkan. Kad bi ljudi doista željeli promjenu, promjenu bi napravili.
Guest- Guest
Nisam za batine, ali neki ljudi razumiju jedino taj način komunikacije. On je jedan od njih.vuksadinare wrote:...cudi me da ga jos niko nije izbobao..ono mažu na glavu i pras pras...znam takve likove..nakon batina su mirni ko bubice...totalna promjena
Izvođač tih radova zaslužuje janjetinu, kašetu pive i svežanj kapulice. :)
Guest- Guest
ima samo oni nekako imaju drugi imidž,ovaj pajcek sa čačkalicom u njušci sigurno može pojest i popit za deset normalnih ljudi a kad se napije prijeti i puca iz pištolja.E kad se takav prišteka na neki proračun toga više ne ištekaš ni pod razno a košta ko svetog petra kajgana.Ti svi elementi ipak vuku na HDZ jel?vuksadinare wrote:a ima i ljevicara itekako...sirovinavili40 wrote:prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.vili40 wrote:
danas ne smiješ više ništa ako prethodno ne platiš onima u udobnim foteljama a ima ih ko rusa.I oni bi si rakijicu popili i fino pojeli,nekad nije bilo problema sa švercom duhana kad su cigarete bile jeftine dok danas za većinu poglavito mislim na penzionere nedostupne.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ima samo oni nekako imaju drugi imidž,ovaj pajcek sa čačkalicom u njušci sigurno može pojest i popit za deset normalnih ljudi a kad se napije prijeti i puca iz pištolja.E kad se takav prišteka na neki proračun toga više ne ištekaš ni pod razno a košta ko svetog petra kajgana.Ti svi elementi ipak vuku na HDZ jel?vuksadinare wrote:a ima i ljevicara itekako...sirovinavili40 wrote:prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:
VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.
Da. Progresivdžije se ipak tako ne eksponiraju. Oni pak glume finoću i multikulturalnost. Doduše iza jednih i drugih kasa područne samouprave ostane prazna. Ali ipak ... progresivno je progresivno.
Guest- Guest
jbg netko misli da bu leptir masnom zamaglio maznjarevinu..vjerujuci u onu da ce netko pasti na onu odijelo ipak cini covjekaJoker wrote:vili40 wrote:ima samo oni nekako imaju drugi imidž,ovaj pajcek sa čačkalicom u njušci sigurno može pojest i popit za deset normalnih ljudi a kad se napije prijeti i puca iz pištolja.E kad se takav prišteka na neki proračun toga više ne ištekaš ni pod razno a košta ko svetog petra kajgana.Ti svi elementi ipak vuku na HDZ jel?vuksadinare wrote:a ima i ljevicara itekako...sirovinavili40 wrote:prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:
A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.
Da. Progresivdžije se ipak tako ne eksponiraju. Oni pak glume finoću i multikulturalnost. Doduše iza jednih i drugih kasa područne samouprave ostane prazna. Ali ipak ... progresivno je progresivno.
2015-09-08
Varaš se Vili.vili40 wrote:ima samo oni nekako imaju drugi imidž,ovaj pajcek sa čačkalicom u njušci sigurno može pojest i popit za deset normalnih ljudi a kad se napije prijeti i puca iz pištolja.E kad se takav prišteka na neki proračun toga više ne ištekaš ni pod razno a košta ko svetog petra kajgana.Ti svi elementi ipak vuku na HDZ jel?vuksadinare wrote:a ima i ljevicara itekako...sirovinavili40 wrote:prosječan hadezeovac,ne vidim tu ništa neobičnoRa wrote:A vidi poznatog pajceka kako čeka janjetinu.debotoijusto wrote:
VINKO ZULIM, HDZ-ovac koji Općinu Seget vodi od ranih devedesetih godina, uspio je nevjerojatno: na reprezentaciju - tj. na hranu i piće na trošak proračuna - prošle je godine potrošio 171.142,19 kuna. Dnevno je katkad trošio više tisuća kuna, a najveći iznos zabilježen je 13. ožujka kada je Zulim, prema službenim podacima Općine Seget, na reprezentaciju u restoranima spiskao 6952 kune.
Čovjek može pojesti onoliko koliko mu stane u želudac, a to nije nekoliko tisuća kuna u jednom danu.
Stvar je gora no što se čini.
S obzirom da se plaća iz proračuna, ugostitelj izda račun na par tisuća kuna, a razliku plaćenog i stvarno pojedenog/popivenog da pajceku. U gotovini.
Tako se izvlači gotovina iz proračuna.
Inače je poznat i po reketarenju kako kod ugostitelja tako i kod prodaje nekretnina.
Guest- Guest
Ostali čekate na sadaku od merhameta, koja nikako stići. Tekbirrrrr...Ra wrote:Nisam za batine, ali neki ljudi razumiju jedino taj način komunikacije. On je jedan od njih.vuksadinare wrote:...cudi me da ga jos niko nije izbobao..ono mažu na glavu i pras pras...znam takve likove..nakon batina su mirni ko bubice...totalna promjena
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
da ste u sloveniji pametni uvezli bi nešto ove naše sirovine pa bi i vi postali za par godina švicarskaEroo wrote:Ostali čekate na sadaku od merhameta, koja nikako stići. Tekbirrrrr...Ra wrote:Nisam za batine, ali neki ljudi razumiju jedino taj način komunikacije. On je jedan od njih.vuksadinare wrote:...cudi me da ga jos niko nije izbobao..ono mažu na glavu i pras pras...znam takve likove..nakon batina su mirni ko bubice...totalna promjena
vili40-
2015-08-02
A s kim se ti to svađaš?Eroo wrote:Ostali čekate na sadaku od merhameta, koja nikako stići. Tekbirrrrr...Ra wrote:Nisam za batine, ali neki ljudi razumiju jedino taj način komunikacije. On je jedan od njih.vuksadinare wrote:...cudi me da ga jos niko nije izbobao..ono mažu na glavu i pras pras...znam takve likove..nakon batina su mirni ko bubice...totalna promjena
Guest- Guest
koli još nije izbacila glavne adute
broj cicentregera
broj cicentregera
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jel Tito bio taj koji je sredio Staljina???
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» HR teg na dnu Okeana, koji TITO juri da dostigne
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» HR teg na dnu Okeana, koji TITO juri da dostigne
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
Page 3 of 5