Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
,..ima neku jebaljku iz aleksinca..ali mislim da ima krajisko srpske krvi..opcinjen je njima a napose korenicom kao da ima korijene od tamo..ko bi ga znao..mislim da je hrvat ali da mu je majcina strana krajiskamax123 wrote:nije za ništa novo, jastreb se svako malo pa zaleti na srpsku stranu.tako je već sve bošnje proglasio srbima.proglasio bi na i b-hercegovačke rvate srbima.ali tu bi mu muku i epi i ostali bosanci odkazali simpatije.ne znam koja mu je pizda materina, ili je dete oficira ili 100% srbo, ili jednostavno trazi neku paznju ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
Jel mogu sad napisat da sam Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
ko ti brani iruda ticrvenkasti wrote:Jel mogu sad napisat da sam Hrvat?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a boli, ima par novinarcica koji uredno trpaju vijesti iz sumadije, stare navike:)AssadNaPodmornici wrote:sa time da postoji razlika. u RH je manjina opsjednuta Srbima(to uključuje i tebe i vuka) , a u Srpskim medijima, youtube, i komentariam po društvenim mrežama.. oni su ospjednuti sa Hrvatskom u obliku mržnje itdepikur37 wrote:Jedno je sigurno, opsesija srbima a i slično sa suprotne strane, nije zdravo niti može šta dobra donijeti.
evo da sada otvorim kurir rs ili informer našao bi negdje nešto o hrvatskoj u naslovnici.. otvoriti hrvatske najčitanije medije, boli koga kurac za srbiju
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:ko ti brani iruda ticrvenkasti wrote:Jel mogu sad napisat da sam Hrvat?
Već mi je pomalo glupo... zašto to pišem?
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi se nece osvećivati
Jer su u proteklom ratu sudjelovali kao agresori a njihov izlazak iz hrvatske je dio dogovirene razmjene stsnovnistva
E sad
Uvijrk je moguc sukob , lokalni balkanski sukob
Kao i na bliskom istoku
Samo dakako nece proci bez mješanja sa strane
A za to ne vidim sansu pogotovu sko Srbija uđe u EU
Jer su u proteklom ratu sudjelovali kao agresori a njihov izlazak iz hrvatske je dio dogovirene razmjene stsnovnistva
E sad
Uvijrk je moguc sukob , lokalni balkanski sukob
Kao i na bliskom istoku
Samo dakako nece proci bez mješanja sa strane
A za to ne vidim sansu pogotovu sko Srbija uđe u EU
Dobro sad, da li je Hrvat ili Srbin, svejedno. Mislio sam da mi jest sugradjanin i Srbin. Činjenica je da je odlično upoznat sa Kordunom i Banovinom.
Slažem se i sa epikurom - jastreb je vrlo dobar, korektan, načitan i pravopisno gotovo savršeno artikuliran forumaš.
Ono što je poanta mojeg posta, a što kad pratim srpske medije, posebno Pink, Informer, čitam komentare...pa da, ja se slažem sa jastrebom. Oni se svakako žele osvetiti na bilo koji način, i što prije.
Nemojmo biti naivni, nije to stvar nacionalizma, niti su Srbi izmislili revanché ne kao emociju, već kao nužan nacionalni cilj povratka na početne položaje, makar na 1919.
Slažem se i sa epikurom - jastreb je vrlo dobar, korektan, načitan i pravopisno gotovo savršeno artikuliran forumaš.
Ono što je poanta mojeg posta, a što kad pratim srpske medije, posebno Pink, Informer, čitam komentare...pa da, ja se slažem sa jastrebom. Oni se svakako žele osvetiti na bilo koji način, i što prije.
Nemojmo biti naivni, nije to stvar nacionalizma, niti su Srbi izmislili revanché ne kao emociju, već kao nužan nacionalni cilj povratka na početne položaje, makar na 1919.
£otk@-
2019-02-12
vuksadinare wrote:,..ima neku jebaljku iz aleksinca..ali mislim da ima krajisko srpske krvi..opcinjen je njima a napose korenicom kao da ima korijene od tamo..ko bi ga znao..mislim da je hrvat ali da mu je majcina strana krajiskamax123 wrote:nije za ništa novo, jastreb se svako malo pa zaleti na srpsku stranu.tako je već sve bošnje proglasio srbima.proglasio bi na i b-hercegovačke rvate srbima.ali tu bi mu muku i epi i ostali bosanci odkazali simpatije.ne znam koja mu je pizda materina, ili je dete oficira ili 100% srbo, ili jednostavno trazi neku paznju ...
Dobro, nije ništa na onoj temi senzacionalno napisao, ja o tome često razmišljam.
Napisao sam da nije petokolonašenje, već otvoreni stav, na koji ima pravo, i ako misliš da nije u pravu i da se Srbi neće barem pokušati osvetiti Hrvatskoj, odgovori argumentima.
Ma što vi pravaši i Suljo mislili ovo nije NDH ni nasljednik NDH, niti si ti vlastan otvarati teme kao tužitelj, prieki sud i izvršitelj.
Smiri vučko. Neka djeneral otvori opet temu za longija :)
£otk@-
2019-02-12
Ajebemu KIC!!!!
Pa koliko ti godina imaš???
Pa koliko ti godina imaš???
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Vidio sam rečenicu i reagirao na temi.
Nije to petokolonašenje, jer je Jastreb Srbin. Da je Hrvat i da, štojaznam, piše ubi Srbina po zidovima ili da suradjuje sa BIA-om to bi bilo petokolonašenje.
Bio je otvoreniji nego inače, ali to je konzistentno sa njegovim opusom na forumu.
Nadalje, čak je i u pravu. Srbi bi se vrlo rado osvetili. I danas pamte Oluju kao nacionalnu sramotu, a kivni su jer su dobili medjunarodne sankcije a Hrvatska medjunarodno priznanje. Jer je Hrvatska u NATO savezu, a njih je NATO bombardirao. Jer je Hrvatska u EU, a oni se ne miču.
I jer, nemojmo se lagati, Hrvatska se provukla ispod radara iako je udio Srba smanjila 1991 i 1995 sa 12,5 (minimalno) na 4 (što djeneral veli, dobrim dijelom starci po pasivnim krajevima).
Ja da sam Srbin itekako bi razmišljao o osveti Kosovarima, Bošnjacima i Hrvatima.
Srbi, mislim na Srbijance, uopće ne doživljavaju Bošnjake... pa čak i jedno 30% u RS ih ne doživljava (Oni što glasaju za Mektića i Šarovića)...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:U ovoj stvari ću stati u obranu jastreba i ja, a vi niste normalni jer pušite vucinine liste pete kolone kroz jutarnju mamurnu maglu :)
Jastreb je jugonostalgicar ali hrvat (kao da je to tako rijedak fenomen) a pored svega naš dugogodišnji forumaš, korektan i oriđinal.
Jastreb je na pozicijama jedno 25-30% stanovništva
Last edited by Hektorović on 29/10/2019, 22:39; edited 1 time in total
2018-04-10
£otk@ wrote:Ma što vi pravaši i Suljo mislili ovo nije NDH ni nasljednik NDH, niti si ti vlastan otvarati teme kao tužitelj, prieki sud i izvršitelj.
Haha danas mi je vučko prijetio banderom
malo se žešće uživljava.
2018-04-10
Hektorović wrote:£otk@ wrote:
Ja da sam Srbin itekako bi razmišljao o osveti Kosovarima, Bošnjacima i Hrvatima.
Srbi, mislim na Srbijance, uopće ne doživljavaju Bošnjake... pa čak i jedno 30% u RS ih ne doživljava (Oni što glasaju za Mektića i Šarovića)...
Srbijanci se dijele na “jedan od pet miliona” i na radikalno-naprednjačku scenu - politički gledano. Prvi bježe prema EU po ukrajinskom receptu. Drugi značajan dio glasova pobiru na revanšističkom resentimanu izbjeglica, ruralnih krajeva i medijima nasapunane javnosti. To ti je ona ekipa koja viče “Nož, žica, Srebrenica!”.
Ne gledam na njih kao na jedinstveni politički monolit kao što su npr. Slovenci.
Sigurno da i oni imaju svoju gradaciju. Pažljivim iščitavanjem medija da se zaključiti da na Kosovare gledaju kao na poluljude, Bošnjake preziru, a Hrvate naprosto mrze.
Njihovi mediji, svaki dan, doručak, ručak i večera. Činjenica je da su naši mediji ipak uglavnom lijevo-liberalni, ali ni oni više ne brane neobranjivo. Njihovi saveznici su DS, Čedomir Jovanović i slični, koje ja smatram daleko opasnijima nego ove klaune koji su im zasjeli na vlast.
£otk@-
2019-02-12
Hektorović wrote:£otk@ wrote:Ma što vi pravaši i Suljo mislili ovo nije NDH ni nasljednik NDH, niti si ti vlastan otvarati teme kao tužitelj, prieki sud i izvršitelj.
Haha danas mi je vučko prijetio banderom
malo se žešće uživljava.
Vidio sam i to.
Nevjerojatno, što si on (a i mnogi drugi u rl, nažalost) dozvoljava.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:
Srbijanci se dijele na “jedan od pet miliona” i na radikalno-naprednjačku scenu - politički gledano. Prvi bježe prema EU po ukrajinskom receptu. Drugi značajan dio glasova pobiru na revanšističkom resentimanu izbjeglica, ruralnih krajeva i medijima nasapunane javnosti. To ti je ona ekipa koja viče “Nož, žica, Srebrenica!”.
Ne gledam na njih kao na jedinstveni politički monolit kao što su npr. Slovenci.
Sigurno da i oni imaju svoju gradaciju. Pažljivim iščitavanjem medija da se zaključiti da na Kosovare gledaju kao na poluljude, Bošnjake preziru, a Hrvate naprosto mrze.
Njihovi mediji, svaki dan, doručak, ručak i večera. Činjenica je da su naši mediji ipak uglavnom lijevo-liberalni, ali ni oni više ne brane neobranjivo. Njihovi saveznici su DS, Čedomir Jovanović i slični, koje ja smatram daleko opasnijima nego ove klaune koji su im zasjeli na vlast.
Tamo Adem Vuchiqi ima totalnu kontrolu većine medija, osim onih u stranom vlasništvu. Tabloidi su za tu "krezubu" Srbiju.
Iako Srbija ima jednu Politiku, koja je ozbiljna dnevna novina, a to Hrvatska nema, nego ima samo ove polutabloide.
Mislim da je najveći problem pravaške desnice totalna medijska nesposobnost, kad je Bujica krajnji domet. Iako pravaša, tvrđih ili blažih ima 25-30% u stanovništvu.
2018-04-10
Hektorović wrote:Tamo Adem Vuchiqi ima totalnu kontrolu većine medija, osim onih u stranom vlasništvu. Tabloidi su za tu "krezubu" Srbiju.
Iako Srbija ima jednu Politiku, koja je ozbiljna dnevna novina, a to Hrvatska nema, nego ima samo ove polutabloide.
Mislim da je najveći problem pravaške desnice totalna medijska nesposobnost, kad je Bujica krajnji domet. Iako pravaša, tvrđih ili blažih ima 25-30% u stanovništvu.
Oni barem imaju Bujicu, HDZ nema ni to. Mi smo tu puno deficitarniji od njih.
Ostatak je naravno protiv HDZ-a, bome i Hrvatske, na globalnom planu guraju lijevoliberalnu agendu fašizma političke korektnosti, domaća ekspozitura je urbani (anti)fašizam.
£otk@-
2019-02-12
I Srbija je imala Politiku kad je Hrvatska bila daleko, daleko od toga da postane država.
Večernji list drži neki standard i nivo, ali to je bez okusa i mirisa, nema tog erosa koji Politika ima.
Večernji list drži neki standard i nivo, ali to je bez okusa i mirisa, nema tog erosa koji Politika ima.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Oni barem imaju Bujicu, HDZ nema ni to. Mi smo tu puno deficitarniji od njih.
Ostatak je naravno protiv HDZ-a, bome i Hrvatske, na globalnom planu guraju lijevoliberalnu agendu fašizma političke korektnosti, domaća ekspozitura je urbani (anti)fašizam.
Pa što je općenito problem medijskog djelovanja u Hrvata?
Pa evo, Hrvati u BiH nisu u stanju unatoč brojnim pokušajima, napraviti pristojnu TV, bilo državnim ili privatnim novcem. Srbi imaju par, Bošnjaci još više.
Sve se svodi na neke pojedinačne, individualne inicijative.
2018-04-10
Vučko je predsjednik prijekog suda hrvatskog uljudbenog pokreta.
Nema zajebancije.
Svatko tko se ogriješio o hrvate optužen je i ima da se izjasni o svojoj optužbi.
Nema zajebancije.
Svatko tko se ogriješio o hrvate optužen je i ima da se izjasni o svojoj optužbi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Vučko je predsjednik prijekog suda hrvatskog uljudbenog pokreta.
Nema zajebancije.
mala oš ti banderu!
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ako dođe škoro najebali ste petokolonaši...ali prvo Pupovac
;D
;D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Je li Putin gadno pogriješio?
» Gretardinho ne može spojit prostu rečenicu ...
» Korona gadno napada i srednjovječne
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Je li Putin gadno pogriješio?
» Gretardinho ne može spojit prostu rečenicu ...
» Korona gadno napada i srednjovječne
Page 5 of 7