Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Srbofili Epi, Kaja, Lotka i General napadaju Vučka... znao sam oduvijek da pete kolone kod nas ima toliko, da nema toliko vrba pa taman se do Drine dobacili...
Nakon svakog cirkusa, svaka normalna vlast se prvo obračun s vama, radikalima.
Tko će s vama praviti pristojnu državu i otvarati perspektivu.
Svakim upisom se sve veći četnik u tebi otkriva...
Uhljebu.
Cetnici su seljaci ja sam ljoticevac i uberuhljeb.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Pazite ovu petokolonasku recenicu izrecenu ovdje:Srbi ce vam se gadno osvetiti.Tko je to izrekao?
vuksadinare wrote:pun kurac mi je hrvata liberala koji i jesu bili temelj jugoslavenstva i svog zla kasnije...i vi danasnji hdzovci..cast izuzecima ili onom dijelu koji je zanemaren neoliberalnom i briselskom azdajom plenkijevstinom..znate li da je pozvao vucica 19.11.2019 na obljetnice pada i zlocina u vukovaru i borovu naselju..pa jel on normalan..on,zoki koji izjavi da u vukovarskoj koloni nije mjesto pristojnima..dakle sve one majke,zene,ocevi,sestre ubijenih su nepristojni. .ma bandera najveca i dobro omascen strik
Nitko Vučića nije zvao, aj ne izmišljaj više...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuci je sluzbeno pozvan na kongres europske pucke stranke u zagrebu 19.11.2019 jer je sns clan europske pucke strankeHektorović wrote:vuksadinare wrote:pun kurac mi je hrvata liberala koji i jesu bili temelj jugoslavenstva i svog zla kasnije...i vi danasnji hdzovci..cast izuzecima ili onom dijelu koji je zanemaren neoliberalnom i briselskom azdajom plenkijevstinom..znate li da je pozvao vucica 19.11.2019 na obljetnice pada i zlocina u vukovaru i borovu naselju..pa jel on normalan..on,zoki koji izjavi da u vukovarskoj koloni nije mjesto pristojnima..dakle sve one majke,zene,ocevi,sestre ubijenih su nepristojni. .ma bandera najveca i dobro omascen strik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
Haha danas mi je vučko prijetio banderom
malo se žešće uživljava.
zasluzeno...bolje nego sjekirom ..kako su srbi rjesavali svoje petokolonase...bar sam human ...mozes i birat banderu
Mi, kad god nešto nismo sigurni kako, pogledamo kako Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:vuci je sluzbeno pozvan na kongres europske pucke stranke u zagrebu 19.11.2019 jer je sns clan europske pucke strankeHektorović wrote:vuksadinare wrote:pun kurac mi je hrvata liberala koji i jesu bili temelj jugoslavenstva i svog zla kasnije...i vi danasnji hdzovci..cast izuzecima ili onom dijelu koji je zanemaren neoliberalnom i briselskom azdajom plenkijevstinom..znate li da je pozvao vucica 19.11.2019 na obljetnice pada i zlocina u vukovaru i borovu naselju..pa jel on normalan..on,zoki koji izjavi da u vukovarskoj koloni nije mjesto pristojnima..dakle sve one majke,zene,ocevi,sestre ubijenih su nepristojni. .ma bandera najveca i dobro omascen strik
I?
2015-08-06
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/HDZ-u-u-Zagreb-stize-Berlusconi-Orban-i-Suljo-jos-nisu-potvrdili
2015-09-08
dolazi u hravtsku kada se obiljezava tragedija vukovara a u cijem su stravnicnim zlocinima sudjelovali pripadnici stranke u kojoj je bio Suljo i to kao zamjena seseljuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:vuci je sluzbeno pozvan na kongres europske pucke stranke u zagrebu 19.11.2019 jer je sns clan europske pucke strankeHektorović wrote:vuksadinare wrote:pun kurac mi je hrvata liberala koji i jesu bili temelj jugoslavenstva i svog zla kasnije...i vi danasnji hdzovci..cast izuzecima ili onom dijelu koji je zanemaren neoliberalnom i briselskom azdajom plenkijevstinom..znate li da je pozvao vucica 19.11.2019 na obljetnice pada i zlocina u vukovaru i borovu naselju..pa jel on normalan..on,zoki koji izjavi da u vukovarskoj koloni nije mjesto pristojnima..dakle sve one majke,zene,ocevi,sestre ubijenih su nepristojni. .ma bandera najveca i dobro omascen strik
I?
2015-09-08
volio bi da ero ode vukovarcima ili treu postavi to..i?..oko dolaska vucica 19.11.1991...u zagreb tj hrvatsku u danima velike tragedije vukovara...
2015-09-08
ispricavam se..epi ne erovuksadinare wrote:volio bi da ero ode vukovarcima ili treu postavi to..i?..oko dolaska vucica 19.11.1991...u zagreb tj hrvatsku u danima velike tragedije vukovara...
2015-09-08
vuksadinare wrote:vuci je sluzbeno pozvan na kongres europske pucke stranke u zagrebu 19.11.2019 jer je sns clan europske pucke strankeHektorović wrote:
Kažem nitko ga nije zvao u Vukovar, nije ga je zvao itko iz državnog vrha.
EPP je međunarodna organizacija.
2018-04-10
....svejedno...plenki ej trebao upozoriti da nije primjereno u te dane zvati vucica..vec nekog izaslanika..ako vec trebaju poslatiHektorović wrote:vuksadinare wrote:vuci je sluzbeno pozvan na kongres europske pucke stranke u zagrebu 19.11.2019 jer je sns clan europske pucke strankeHektorović wrote:
Kažem nitko ga nije zvao u Vukovar, nije ga je zvao itko iz državnog vrha.
EPP je međunarodna organizacija.
2015-09-08
Da, da, taman nam to treba. Bilo bi: Pazi, snajper!crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
Haha danas mi je vučko prijetio banderom
malo se žešće uživljava.
zasluzeno...bolje nego sjekirom ..kako su srbi rjesavali svoje petokolonase...bar sam human ...mozes i birat banderu
Mi, kad god nešto nismo sigurni kako, pogledamo kako Srbi.
:-~
vuksadinare wrote:volio bi da ero ode vukovarcima ili treu postavi to..i?..oko dolaska vucica 19.11.1991...u zagreb tj hrvatsku u danima velike tragedije vukovara...
sve u redu ali zasto se nije usprotivilo kada je NS bio priman u EPP. Ovo organizira EPP u ZG, ne možemo sada traziti da ne dođe jedna članica EPP zbog bilateralnih problema.
Da je plenki bio pametan tajming bi bolje napravio.
2015-08-06
vuksadinare wrote:....svejedno...plenki ej trebao upozoriti da nije primjereno u te dane zvati vucica..vec nekog izaslanika..ako vec trebaju poslati
Ovo organizira teta Merkel, idi se žali njoj :)
Hrvatska nije kočničar niti remetilački faktor, posjeta nije državna. Hrvatska je politika pragmatična, ne ekstremna.
I Amerikanci prilikom skupštine UN na svoj teritorij primaju ljude kojima je inače zabranjen ulazak.
2018-04-10
I onda kad se sastaje hercegsrpska vlada u egzilu.
Kad ce ekumena zaziviti izmedju hercegbosanskih katolika i cetnicije iz pecanske patrijasije.
Pitam jer epi i hektor nemaju veze sa hrvatskom. Oni su orjunasi koji vole srbe uostalom bosanci su koji sa srbima dijele iste turske gene. Ta nisu im Age 500 godina samo milovali babe nego su ih i spolno zadovoljavali.
Otud ljubav epija i hektora prema srbaljima. Isti geni
Kad ce ekumena zaziviti izmedju hercegbosanskih katolika i cetnicije iz pecanske patrijasije.
Pitam jer epi i hektor nemaju veze sa hrvatskom. Oni su orjunasi koji vole srbe uostalom bosanci su koji sa srbima dijele iste turske gene. Ta nisu im Age 500 godina samo milovali babe nego su ih i spolno zadovoljavali.
Otud ljubav epija i hektora prema srbaljima. Isti geni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze kakav sljam sada predstavlja nekada ponosnu hercegbosnu.
Danas imas coviceve podguze epija hektora udbasa iz ljubljane a nekad su hercebosanski kirpus predstavljali ljudi poput artukovica luburica vrancica. Sta se dogodilo
Danas imas coviceve podguze epija hektora udbasa iz ljubljane a nekad su hercebosanski kirpus predstavljali ljudi poput artukovica luburica vrancica. Sta se dogodilo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Je li Putin gadno pogriješio?
» Gretardinho ne može spojit prostu rečenicu ...
» Korona gadno napada i srednjovječne
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Je li Putin gadno pogriješio?
» Gretardinho ne može spojit prostu rečenicu ...
» Korona gadno napada i srednjovječne
Page 7 of 7