„Putanja povijesti ne slijedi svoj tijek. Trebaju ju prilagoditi. Zaista sam se angažirao da ju prilagodim na pravi smjer“, rekao je Soros.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: „Putanja povijesti ne slijedi svoj tijek. Trebaju ju prilagoditi. Zaista sam se angažirao da ju prilagodim na pravi smjer“, rekao je Soros.
Definitivno najgore izdanje prckovica
Do sad
Katastrofa , virus u mozgu prckovica zove se antikomunizam
Do sad
Katastrofa , virus u mozgu prckovica zove se antikomunizam
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: „Putanja povijesti ne slijedi svoj tijek. Trebaju ju prilagoditi. Zaista sam se angažirao da ju prilagodim na pravi smjer“, rekao je Soros.
Al nevjerivatno je kad covjek cita tu humanu, pametnu i gotovo pjesnicki spiku RED WOLFA kako se lakse zalijepi za taj vulgarni , glupi i netočni ispad prckovica
A je
Uvijrk je lakse biti govno nego covjrk
A je
kpje?Sora wrote:Al nevjerivatno je kad covjek cita tu humanu, pametnu i gotovo pjesnicki spiku RED WOLFA kako se lakse zalijepi za taj vulgarni , glupi i netočni ispad prckovica
A je
Socijalizam je, prema pre/azni period kapitalizma i komunizma. Kao prelazni period on ne može biti zatvoren kon· zistentan sistem sa svojim stalnim zakonitostima, ne može biti homogen sistem. da je prelaZili period, u njemu se stalno miješaju utjecaji dva sistema: i Kapitalizma i KOMUNZMA
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Fukuyama:'Ovo je zaista kraj povijesti'
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» Trivić: Nama ne trebaju lažne patriote nego pravi četnici
» Soroš uložio 18 milijrdi dolara u svoj NGO "Otvoreno društvo"
» 97-GODIŠNJI SUOSNIVAČ CIONISTIČKOG POKRETA I ŽIDOVSKE DRŽAVE: Hrvati trebaju imati svoj entitet
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» Trivić: Nama ne trebaju lažne patriote nego pravi četnici
» Soroš uložio 18 milijrdi dolara u svoj NGO "Otvoreno društvo"
» 97-GODIŠNJI SUOSNIVAČ CIONISTIČKOG POKRETA I ŽIDOVSKE DRŽAVE: Hrvati trebaju imati svoj entitet
Page 3 of 3