Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Page 13 of 17
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Ma bed je tko bi to i koristio...Mladj bjezi i sakom i kapom u Tudjinu,da pečalbari,novi se bas i ne radjaju,skole sve vise zjape prazne,univerziteti ne mogu popuniti ucionice studentima...Ringo10 wrote:MA nije S-400 za takve zemlje. Njima je Pantsir S sasvim odgovarajući.Eroo wrote:Navijao sam da Rusi ostave S400 u Srbiji, a oni im dali samo maketu. Sramota.
Da Hrvati imaju mozga i muda i oni bi to nabavili.
Ali nemaju ni jedno ni drugo ... šta ćeš
Guest- Guest
MA smiješna stvar.pismejker wrote:jebate, ne mogu pojmiti opcinjenost Natojom..jbt,kao da dijeli Manu i božanski nektar..Ringo10 wrote:Ma nemoj, zatvori zračni prostor ruskim avionimaRayMabus wrote:Putin ih navlači ko male majmune a ovi mu još plješću.
S 400 u Srbiji i kao eto neš ti nama nitko ništa ne može a Nato samo zatvori zračni prostor oko Srbije ruskim avionima.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Antonov_An-124
MA baš bih to volio da vidi
Rusija i Kina bi od NATOa napravili sataraš.
NATO nije tigar od papira. NATO je zec od papira. Kurac od ovce.
Tu jedino američka armija i donekle britanska zaslužuju da se spomenu.
Jer imaju tehnološku moć. Ali za Rusiju i li Kinu je to nedovoljno.
Ali najsmješnije mi je kad se sa NATOom kurči jad poput onih operetnih Baltičkih država ili Republika Kifla.
Nešto ne čujem mnogo da se recimo Slovenci kurče tim NATOom.
Samo Kiflari kenjaju o svome NATOu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA smiješna stvar.pismejker wrote:jebate, ne mogu pojmiti opcinjenost Natojom..jbt,kao da dijeli Manu i božanski nektar..Ringo10 wrote:Ma nemoj, zatvori zračni prostor ruskim avionimaRayMabus wrote:Putin ih navlači ko male majmune a ovi mu još plješću.
S 400 u Srbiji i kao eto neš ti nama nitko ništa ne može a Nato samo zatvori zračni prostor oko Srbije ruskim avionima.
Ali najsmješnije mi je kad se sa NATOom kurči jad poput onih operetnih Baltičkih država ili Republika Kifla.
Podsjeca me to na ona americka plemena indijanaca kad su Europljani donijeli staklene perle u raznim bojama,vatrenu vodu,razne svjetlucave jeftine đinđe,i naravno deke zarazene tuberkulozom i virusima gripe..
Ovi glupani ne kuze da su samo proxy jamerima u slucaju konflikta,ojesaci koji se prvi bacaju u vatru,i na sebe primaju prve udare..no treba biti lumen pa to pojmiti..
Guest- Guest
Što će im to? Što i koga bi gađali? Sve NATO i saveznici uokolo, jebote...Ringo10 wrote:MA nije S-400 za takve zemlje. Njima je Pantsir S sasvim odgovarajući.Eroo wrote:Navijao sam da Rusi ostave S400 u Srbiji, a oni im dali samo maketu. Sramota.
Da Hrvati imaju mozga i muda i oni bi to nabavili.
Ali nemaju ni jedno ni drugo ... šta ćeš
Ne padaj na šuplje priče.
Eroo- Posts : 78908
2016-07-22
pismejker wrote:Ringo10 wrote:MA smiješna stvar.pismejker wrote:jebate, ne mogu pojmiti opcinjenost Natojom..jbt,kao da dijeli Manu i božanski nektar..Ringo10 wrote:Ma nemoj, zatvori zračni prostor ruskim avionimaRayMabus wrote:Putin ih navlači ko male majmune a ovi mu još plješću.
Podsjeca me to na ona americka plemena indijanaca kad su Europljani donijeli staklene perle u raznim bojama,vatrenu vodu,razne svjetlucave jeftine đinđe,i naravno deke zarazene tuberkulozom i virusima gripe..
Ovi glupani ne kuze da su samo proxy jamerima u slucaju konflikta,ojesaci koji se prvi bacaju u vatru,i na sebe primaju prve udare..no treba biti lumen pa to pojmiti..
Kad se namjeravaš preselit u Rusiju? Povedi i Ringota sa sobom.
2016-07-22
Realno, ko to iz NATO sme na Rusiju?
Spanija?
Italija?
Grcka?
Nemacka?
Spanija?
Italija?
Grcka?
Nemacka?
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
2014-08-25
Uskoro najjaca PVO u Evropi...
2014-08-25
Najjači kurac od ovce u Europi. Navuka vas Putin. Sad ako želite u EU morat ćete prvo u NATO.Serbinho-3 wrote:Uskoro najjaca PVO u Evropi...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ja bi nabavio jos malo oklopa i jos malo vatrene moci,npr ovaj Tornado mi je bas simpaticna igrackaSerbinho-3 wrote:Uskoro najjaca PVO u Evropi...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
De umij se , srpski državni proračun je tri puta manji od hrvatskoga.Unimatrix_Zero wrote:ja bi nabavio jos malo oklopa i jos malo vatrene moci,npr ovaj Tornado mi je bas simpaticna igrackaSerbinho-3 wrote:Uskoro najjaca PVO u Evropi...
2014-04-11
2018-03-12
Ma donirat će ti kurac. Daju vam neke svoje viškove i šta je isteka rok trajanja. Vama dobro dođe al to je sve kurac od ovce da se stvarno zapuca.Unimatrix_Zero wrote:donacije brate donacije
2014-04-11
vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
2018-03-12
Nešto takvo samo vama može uopće past na pamet.Serbinho-3 wrote:Realno, ko to iz NATO sme na Rusiju?
Spanija?
Italija?
Grcka?
Nemacka?
Vi ste stalno u ratu, ili ga očekujete...možda čak i priželjkujete.
2016-07-22
Ne pucaju uopće. Lipo san van reka da ste zabili autogol dovođenjem S 400 u Srbiju. Imali ste naklonost nekih političkih krugova da možete u EU a ne u Nato. Recimo meni je ta ideja bila prihvatljiva no sad više nije. Ne možete se vi uspoređivat s Austrijom jer njima nikad ne bi palo na pamet to izvest. Morate prvo u Nato ako mislite u EU.Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
Kraj rasprave.
2014-04-11
Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
2016-07-22
ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
2018-03-12
Eroo wrote:
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Mi se ne ravnamo po vama.Unimatrix_Zero wrote:ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
2014-04-11
ne znam ni ja bas tako dobro,znam stampanu ali ova pisana vec mi teze idecrvenkasti wrote:Eroo wrote:
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
2018-03-12
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
Page 13 of 17