Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
ne znam ni ja bas tako dobro,znam stampanu ali ova pisana vec mi teze idecrvenkasti wrote:Eroo wrote:
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Hrvatska se ne ravna po vama. Imaju svoj pravac kad je vojska u pitanju.
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/629890/u-akvatoriju-srednjeg-jadrana-zavrsni-prikaz-vojne-vjezbe-bdquoharpun-19ldquo
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/629890/u-akvatoriju-srednjeg-jadrana-zavrsni-prikaz-vojne-vjezbe-bdquoharpun-19ldquo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
vas poravnavaju briselski 3rd razredni birokrati i Vusington..RayMabus wrote:Mi se ne ravnamo po vama.Unimatrix_Zero wrote:ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
Guest- Guest
Eroo wrote:Nešto takvo samo vama može uopće past na pamet.Serbinho-3 wrote:Realno, ko to iz NATO sme na Rusiju?
Spanija?
Italija?
Grcka?
Nemacka?
Vi ste stalno u ratu, ili ga očekujete...možda čak i priželjkujete.
Reci Spancu da udari na Rusiju ili Italijanu, pa vidi reakciju...
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
Unimatrix_Zero wrote:ne znam ni ja bas tako dobro,znam stampanu ali ova pisana vec mi teze idecrvenkasti wrote:Eroo wrote:
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
Ti si napola Hrvat onda.
crvenkasti-
2014-04-17
Otprilike tako nešto.pismejker wrote:vas poravnavaju briselski 3rd razredni birokrati i Vusington..RayMabus wrote:Mi se ne ravnamo po vama.Unimatrix_Zero wrote:ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
2014-04-11
i vise od pola crvenicrvenkasti wrote:Unimatrix_Zero wrote:ne znam ni ja bas tako dobro,znam stampanu ali ova pisana vec mi teze idecrvenkasti wrote:Eroo wrote:
Ti si napola Hrvat onda.
Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Nešto takvo samo vama može uopće past na pamet.Serbinho-3 wrote:Realno, ko to iz NATO sme na Rusiju?
Spanija?
Italija?
Grcka?
Nemacka?
Vi ste stalno u ratu, ili ga očekujete...možda čak i priželjkujete.
Reci Spancu da udari na Rusiju ili Italijanu, pa vidi reakciju...
Na vašu žalost neće nitko na nikoga udarati...Morat ćete sami.Nema više šlepanja.
Eroo- Posts : 78873
2016-07-22
Tko je napa Srbiju ? Srbija je ratovala u Hrvatskoj , BiH i Kosovo ( ok Kosovo je u sastavu Srbije pa onda to ne mogu gledat kao da su napadali drugu državu ).
Napa vas je NATO.
Dok je to trajalo ja san s kalašnjikovom bija u vojarni Čerkezovac a to je Dvor na Uni.
Da su bosnski Srbi išta izveli RS danas ne bi postojala.
Samo se vi naoružajite.
Napa vas je NATO.
Dok je to trajalo ja san s kalašnjikovom bija u vojarni Čerkezovac a to je Dvor na Uni.
Samo se vi naoružajite.
2014-04-11
I šire.Serbinho-3 wrote:Uskoro najjaca PVO u Evropi...
2016-07-22
Prebrz ulet u eu asocijacije je izgledao pozitivan ali samo na prvu ..doduse imate neku relativnu stabilnost,ali namjera i misljenje da ce te postati odjedared svicarska,zaboravi..EU vas gleda prvenstveno kao TRZISTE,ne kao dobrodoslu eventualnu konkuranciju..RayMabus wrote:Otprilike tako nešto.pismejker wrote:vas poravnavaju briselski 3rd razredni birokrati i Vusington..RayMabus wrote:Mi se ne ravnamo po vama.Unimatrix_Zero wrote:ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:
U Zupanji se gase jedna od najvecih Secerana i Slavonija,industrija brasna i proizvoda od brasna..prezivjeli od WW2 do danas..Svabi rekli,imate previse secerana,rusite cijenu seceru,morate je zatvoriti..
Osjecka i Viroviticka su pod politickom ambrelom,dakle zupanjska ide na bubanj..
Guest- Guest
Normalno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
2016-07-22
Ravnaju tebe ito oni iz zadnjeg reda. Šta ne?pismejker wrote:vas poravnavaju briselski 3rd razredni birokrati i Vusington..RayMabus wrote:Mi se ne ravnamo po vama.Unimatrix_Zero wrote:ovaj gore,mislim na longija je totalno haotican um,ono,mozes mi kontrirat nije problem,prihvacam ali on kao pokvarena ploca ponavlja neku mantru jednu te istu.mozda se sjecas da sam i ja prizeljkivao hrvatsko naoruzavanje,mozda ne,nije bitno ali jesam a zasto? na prvi pogled nije bas logicno a kad razmislis i je,zasto? jer reakcija na hr naoruzavanje je bilo naoruzavanje srbije,a to pase i rusima i amerima,francuzima itd prodace svoje oruzje i zaraditi,mozda se i ovi okolo nas zapitaju cemu sve to pa i oni krenu u shoping eto da demistifikujem sve ovo i zavrsim pricu na taj dioEroo wrote:Unimatrix_Zero wrote:vec jesu pa i hr su donarili one helihoptere,nego valjda tebe pucaju neke emocije mene ne,moj um je hladan i analiticki,ne uzbudjuj se zbog neke rutinske vjezbe u drugoj zemlji,to nije tvoj problem.
2016-07-22
Ovi bombardiraju Srbiju a oni doli srbadija u Dvoru na Uni radi pir. Cila udolina odzvanja. Mrkla noć. Puna šuma specijalaca i obilčne vojske. Svi napeti ko puška. Gusta šumetina ne vidiš ništa osin njih doli a oni rade pir a NATO bombardira Srbiju.RayMabus wrote:Tko je napa Srbiju ? Srbija je ratovala u Hrvatskoj , BiH i Kosovo ( ok Kosovo je u sastavu Srbije pa onda to ne mogu gledat kao da su napadali drugu državu ).
Napa vas je NATO.
Samo se vi naoružajite.
Svašta.
2014-04-11
dijagram wrote:Srbe valja dobro naoruzati, tako da su izrazito izrazito premocni i superiorni svima u svijetu.
Konacno bi imali sansu od nekog ne izgubiti.
:)
darth_vader-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Ero je hercegovački srbin iz Slovenije. Za njega smo svi mi ustvari "VI", jer niko drugi na forumu nije to kaj je on. Kuiš sad?vuksadinare wrote:
?
darth_vader-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:Ok, konstatirali smo koji su erini, pa druge oslovljava sa "VI", ali koji si pak ti pa su ti svi drugi "VI"?pismejker wrote:sto ce te vi ako se Srbi okuraze i ponovno potraze srecu krecuci na vas..??RayMabus wrote:Pa to i rade.pismejker wrote:Ja bih na mjestu rusa pretvorio srbiju u vojnu tvrdjavu nakrcanu oruzjem.,..i cekao WW3
Svako malo nekom kokardica izviri...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:ubogi srbi, hrvati ih opet zajebali. nisu kupili avijone
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Možda zabrane odmah i S-400 ostane parkiran u Srbiji.RayMabus wrote:Putinovi vojni potezi su jasni no srpski nisu. Ovi doša oša drugi put mu Nato može zabranit prelelet a Srbija će dobivat packe od zapada a S 400 nema.
Možda je dobar za zaprašivanje komaraca?
darth_vader-
2014-04-17
Kosovo: Novo zaustavljanje srpskih sportista na Brnjaku
Kosovska Mitrovica -- Pripadnici kosovske policije zabranili su danas, na prelazu Brnjak kod Zubinog Potoka, dečacima Košarkaškog kluba "Ras" iz Novog Pazara ulazak na KiM.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=26&nav_category=640&nav_id=1608732
S400, Pancir, ovo ono i ...ćorak.
Kosovska Mitrovica -- Pripadnici kosovske policije zabranili su danas, na prelazu Brnjak kod Zubinog Potoka, dečacima Košarkaškog kluba "Ras" iz Novog Pazara ulazak na KiM.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=26&nav_category=640&nav_id=1608732
S400, Pancir, ovo ono i ...ćorak.
2016-07-22
Snimke s vježbe
https://vk.com/video-77428293_456246462
Boli kurac Hrvatsku za taj vaš PZO. NATO je vas napa pa prema tome ako vas tko i bude tko tako i napada to jedino NATO.
https://vk.com/video-77428293_456246462
Boli kurac Hrvatsku za taj vaš PZO. NATO je vas napa pa prema tome ako vas tko i bude tko tako i napada to jedino NATO.
2014-04-11
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
Page 14 of 17