Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Reuters: Rusi dopremili S 400 i Pantsir u Srbiju
Snimke s vježbe
https://vk.com/video-77428293_456246462
Boli kurac Hrvatsku za taj vaš PZO. NATO je vas napa pa prema tome ako vas tko i bude tko tako i napada to jedino NATO.
https://vk.com/video-77428293_456246462
Boli kurac Hrvatsku za taj vaš PZO. NATO je vas napa pa prema tome ako vas tko i bude tko tako i napada to jedino NATO.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
bome nitko ne poznaje to pismo, da nisi slučajno mislio na ćirilicu?crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
ajd ajd dripac..Titi si se kunuo i vatreno ucio ćirilicu u skoli...samo budala neuka moze negirati znanje nekog pisma..no,kilo mozga-u bescijenje..balkanska poslatre wrote:bome nitko ne poznaje to pismo, da nisi slučajno mislio na ćirilicu?crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Paradoksalno je da upravo Hrvati priželjkuju rusko naouružavanje Srbije. Ne pitaj me zašto.
Jer u tom slučaju mi Hrvati ostajemo odcijepljeni od njih kad ne znamo čirilicu.
Guest- Guest
ej menageru de izbaci još koji fejk kako mig izljeće iz mora i poliži rusku guzicu, mislim ono bolje i to nego da držiš ljestve crvenom četniku i ližeš mu yaya kad god uhvatiš prilikupismejker wrote:ajd ajd dripac..Titi si se kunuo i vatreno ucio ćirilicu u skoli...samo budala neuka moze negirati znanje nekog pisma..no,kilo mozga-u bescijenje..balkanska poslatre wrote:bome nitko ne poznaje to pismo, da nisi slučajno mislio na ćirilicu?crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Tre je realnost HR sadasnjice
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
stvarno,moze li taj S 400 oboriti leteci tanjir?
ufffff uffff...pucas od argumenata...cuj,iskreno,podrzavam svakog tko ima neshto u glavi,a ti to nisi..Crvenkasti je lumen za vas par primitivaca i cuka lajavih,i jebe vas da ni ne kuzite...lik je doktor psihologija za vas par komada balkanske teladi..tre wrote:ej menageru de izbaci još koji fejk kako mig izljeće iz mora i poliži rusku guzicu, mislim ono bolje i to nego da držiš ljestve crvenom četniku i ližeš mu yaya kad god uhvatiš prilikupismejker wrote:ajd ajd dripac..Titi si se kunuo i vatreno ucio ćirilicu u skoli...samo budala neuka moze negirati znanje nekog pisma..no,kilo mozga-u bescijenje..balkanska poslatre wrote:bome nitko ne poznaje to pismo, da nisi slučajno mislio na ćirilicu?crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Guest- Guest
ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe dezerterčine i lizača babljih čmarova.Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
dete kretenpismejker wrote:ufffff uffff...pucas od argumenata...cuj,iskreno,podrzavam svakog tko ima neshto u glavi,a ti to nisi..Crvenkasti je lumen za vas par primitivaca i cuka lajavih,i jebe vas da ni ne kuzite...lik je doktor psihologija za vas par komada balkanske teladi..tre wrote:ej menageru de izbaci još koji fejk kako mig izljeće iz mora i poliži rusku guzicu, mislim ono bolje i to nego da držiš ljestve crvenom četniku i ližeš mu yaya kad god uhvatiš prilikupismejker wrote:ajd ajd dripac..Titi si se kunuo i vatreno ucio ćirilicu u skoli...samo budala neuka moze negirati znanje nekog pisma..no,kilo mozga-u bescijenje..balkanska poslatre wrote:bome nitko ne poznaje to pismo, da nisi slučajno mislio na ćirilicu?crvenkasti wrote:
biti da...u reali ce sa srbinom i pivo popiti glumiti kulturu,dok ovamo,vidi se ..odgoj balkanski kultura...isparilo sve sto su se Austrougarci trudili da naprave od vlaskog plemena..Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Guest- Guest
jel ima nekoga da mu se ne pokušavaš uvući u čmar???pismejker wrote:biti da...u reali ce sa srbinom i pivo popiti glumiti kulturu,dok ovamo,vidi se ..odgoj balkanski kultura...isparilo sve sto su se Austrougarci trudili da naprave od vlaskog plemena..Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Dete kreten
a sto tebe boli kurcic sto je netko napravio..skidam svakom kapu tko nije htio uprljati ruke krvlju..opet ti sudis nekom majmune?tre wrote:ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe deSerbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Guest- Guest
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre tre,mtoliko si jednostavan i neuk um...lako sa takvima da ih srbi na svakom nivou jebu u logiku..tre wrote:jel ima nekoga da mu se ne pokušavaš uvući u čmar???pismejker wrote:biti da...u reali ce sa srbinom i pivo popiti glumiti kulturu,dok ovamo,vidi se ..odgoj balkanski kultura...isparilo sve sto su se Austrougarci trudili da naprave od vlaskog plemena..Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Dete kreten
Guest- Guest
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe dezerterčine i lizača babljih čmarova.Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Vrh intelektualne gromade
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
pa Tre ne kuzi da je on upravo presjek svojeg drustva i drzave,a cudi se kao pura dreku svome sto se dogadja sa drzom koja tone i koje se cak i Hrvati odricu,vracajuci svoje putovnice..Serbinho-3 wrote:tre wrote:ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe dezerterčine i lizača babljih čmarova.Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
No dobro,on borac,ima pemziju i to je oke..prezivjet ce..
Guest- Guest
ajde poliži yaya svetoju i on tebi, za drugo vas dvojica i nisteSerbinho-3 wrote:tre wrote:ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe dezerterčine i lizača babljih čmarova.Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
..pa dobro..eto..kad se bash nudjes,evo,naredit cemo joojca,pa nam ti obojici polizi...tre wrote:ajde poliži yaya svetoju i on tebi, za drugo vas dvojica i nisteSerbinho-3 wrote:tre wrote:ti si isto dete kreten, pobjegao si od svih vojski i navijaš iz italije za rusiju i srbiju u njoj, mislim ono koliko ljigoš moraš biti da nastupaš s te pozicije i još pokušavsš pižonu djeliti packe??? Pa ti si ono dno najveće septičke u odnosu na pižona koji barem živi i radi u toj srbiji i bori se za nju za razliku od tebe dezerterčine i lizača babljih čmarova.Serbinho-3 wrote:Tre je realnost HR sadasnjice
Guest- Guest
Zavisi tko ga baci. Ako bi ti ga moja gospođa u glavu bacila ni S400 te ne bi spasio. Možda Pancir, možda...Unimatrix_Zero wrote:stvarno,moze li taj S 400 oboriti leteci tanjir?
Eroo- Posts : 78873
2016-07-22
znaci dobro gadja ma cuj svi ti pvo sistemi zavise od elektronike i dobre umrezenosti na snazne radare,avakse itd,svaka izvozna verzija je pola od originala,zato su patrioti i fulali kad su huti iz jemena gadjali saudijske ciljeve,a kad su iz iraka gadjali izrael,efikasnost je bila daleko veca,rekao bi 98%Eroo wrote:Zavisi tko ga baci. Ako bi ti ga moja gospođa u glavu bacila ni S400 te ne bi spasio. Možda Pancir, možda...Unimatrix_Zero wrote:stvarno,moze li taj S 400 oboriti leteci tanjir?
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Rusi bijesni na Srbiju:'Izdali ste nas'
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Dok Amerikanci nipodaštavaju Hrvate, Rusi ulažu u Srbiju
» Rusi masovno bježe u Srbiju zbog vojne obaveze
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
Page 15 of 17