Caramba chat
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Caramba chat
ma nisam u đermani, bivša me nafukala da nahranim djecu. ono ko da imaju 6 mjeseci pa im sisu moram dati.jasambrend wrote:veber wrote:Ja sam danas pojeo dvije trilje. Jebem ti ribu, pa tko ju je izmislio?Maggie19 wrote:neka..za zajednicko dobro..kaki je zdravo voce..;-)tre wrote:uvijek na usluziMaggie19 wrote:
Eto, tre ce ti pomoc ;-D
Danas sam pojela jednu kaki jabuku..mljac...,-@
Di baš trilje u Đermani jest... pa ta se riba raspadne ako do podne nije spremljena ako je tu noć uhvaćena... kvarljiva je ka lokarda...
ma dobra je trilja samo, jebem ti ribu. meni je najbolja riba kada prase padne u more.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:ma nisam u đermani, bivša me nafukala da nahranim djecu. ono ko da imaju 6 mjeseci pa im sisu moram dati.jasambrend wrote:veber wrote:Ja sam danas pojeo dvije trilje. Jebem ti ribu, pa tko ju je izmislio?Maggie19 wrote:neka..za zajednicko dobro..kaki je zdravo voce..;-)tre wrote:
uvijek na usluzi
Danas sam pojela jednu kaki jabuku..mljac...,-@
Di baš trilje u Đermani jest... pa ta se riba raspadne ako do podne nije spremljena ako je tu noć uhvaćena... kvarljiva je ka lokarda...
ma dobra je trilja samo, jebem ti ribu. meni je najbolja riba kada prase padne u more.
U zadnje vrime je veća vjerojatnost uhvatiti vepra, nego bokun ribe na parangal... tako da se prase komotno može uvrstiti na popis riba... :)
darth_vader-
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
iliti prevedeno bulaznimo na forumu.
2014-12-30
znači, stanje redovno :)veber wrote:a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
2014-12-30
Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
A di smo, odgovor je u banani
tek da vidiš ananas....tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
2014-12-30
isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
Bar ti je mirisno i slatko :)tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
jel to onaj vic o ananasuveber wrote:tek da vidiš ananas....tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
viroza te hitila?Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
jebote nerad je opasan.
2014-12-30
valja biti optimistNoor wrote:Bar ti je mirisno i slatko :)tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
jebote nerad...do pol 7 sam bila u ureduveber wrote:viroza te hitila?Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:
a, di smo. jebemo okolo.
jebote nerad je opasan.
kaj nije bila lubenica?tre wrote:jel to onaj vic o ananasuveber wrote:tek da vidiš ananas....tre wrote:Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
2014-12-30
jebote nadrkanu. za sebe pričam.Noor wrote:jebote nerad...do pol 7 sam bila u ureduveber wrote:viroza te hitila?Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:
znači, stanje redovno :)
jebote nerad je opasan.
ne radim nikaj ko ni longi. dobro ja jebem ne vadim, on drka.
2014-12-30
veber wrote:jebote nadrkanu. za sebe pričam.Noor wrote:jebote nerad...do pol 7 sam bila u ureduveber wrote:viroza te hitila?Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:
otprilike. ti?
jebote nerad je opasan.
ne radim nikaj ko ni longi. dobro ja jebem ne vadim, on drka.
Pa nisaaam
Kaj si se vrnul?
Colostrum:-)Noor wrote:isto...neka viroza me hitila malo, al bude boljeveber wrote:otprilike. ti?Noor wrote:znači, stanje redovno :)veber wrote:a, di smo. jebemo okolo.Noor wrote:i? opet kiseli krastavci?
Pa di ste?
...sa šlagom i jos samo na vrhu fali škampRa wrote:Krastavci i banane...kombinacija za pet... :D
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50