Caramba chat
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Caramba chat
Ra wrote:Nama ne smeta, ali nisam sigurna za Noorku.YekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
YekeYeke- Posts : 664
2019-05-13
ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
Ra wrote:A je, fakat je fokusiran.Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
okNoor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
YekeYeke-
2019-05-13
ajde samo budi dobar, pa cu i ja biti :)YekeYeke wrote:okNoor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
Bome vlečeš hudiča za rep.Noor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
Si sigurna da kuži ironiju?
Guest- Guest
adrenalin me pere, prokleti temperamentRa wrote:Bome vlečeš hudiča za rep.Noor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusuYekeYeke wrote:Noor poznata kajmacarka
Dat ću ti ja temperament, znaš.Noor wrote:adrenalin me pere, prokleti temperamentRa wrote:Bome vlečeš hudiča za rep.Noor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:pa jel smeta ?Noor wrote:
ti baš ne znaš ništa napisati, a da ti ja nisam u fokusu
Guest- Guest
nemoj molim te, ne znam kud bi ni sa svojimRa wrote:Dat ću ti ja temperament, znaš.Noor wrote:adrenalin me pere, prokleti temperamentRa wrote:Bome vlečeš hudiča za rep.Noor wrote:ma ne, baš mi godiYekeYeke wrote:
pa jel smeta ?
Noor wrote:nemoj molim te, ne znam kud bi ni sa svojimRa wrote:Dat ću ti ja temperament, znaš.Noor wrote:adrenalin me pere, prokleti temperamentRa wrote:Bome vlečeš hudiča za rep.Noor wrote:
ma ne, baš mi godi
Šta jes jes.
Mislim da griješiš u "prepoznavanju" ali nikad se ne zna. :)
Guest- Guest
ja sam, a i ti...NNNI generacijaRa wrote:Noor wrote:nemoj molim te, ne znam kud bi ni sa svojimRa wrote:Dat ću ti ja temperament, znaš.Noor wrote:adrenalin me pere, prokleti temperamentRa wrote:
Bome vlečeš hudiča za rep.
Šta jes jes.
Mi smo Mi, bez obzira na to koji su Oni. Nije da nije, ali moglo bi da i ne bude onako kako bi trebalo biti, nego je onako kako nije poželjno ni njima ni nama. Pamet u glavu, rekla bi moja pokojna mater. I ne daj se Ines, rekao bi ŠerbedžijaNoor wrote:ja sam, a i ti...NNNI generacijaRa wrote:Noor wrote:nemoj molim te, ne znam kud bi ni sa svojimRa wrote:Dat ću ti ja temperament, znaš.Noor wrote:
adrenalin me pere, prokleti temperament
Šta jes jes.
Guest- Guest
Ra wrote:Mi smo Mi, bez obzira na to koji su Oni. Nije da nije, ali moglo bi da i ne bude onako kako bi trebalo biti, nego je onako kako nije poželjno ni njima ni nama. Pamet u glavu, rekla bi moja pokojna mater. I ne daj se Ines, rekao bi ŠerbedžijaNoor wrote:ja sam, a i ti...NNNI generacijaRa wrote:Noor wrote:nemoj molim te, ne znam kud bi ni sa svojimRa wrote:
Dat ću ti ja temperament, znaš.
Šta jes jes.
Nema kise..ja slavim ;-))
Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
dijagram-
2015-08-09
Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
Mozda, valja na jug ipak je doli bolje:)Maggie19 wrote:Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
dijagram-
2015-08-09
Samo.ti.dodji..kod nas je i kisa ljepsa ;-))dijagram wrote:Mozda, valja na jug ipak je doli bolje:)Maggie19 wrote:Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
Aha, zbog kise i dolazim, zbog cega bih drugogMaggie19 wrote:Samo.ti.dodji..kod nas je i kisa ljepsa ;-))dijagram wrote:Mozda, valja na jug ipak je doli bolje:)Maggie19 wrote:Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
dijagram-
2015-08-09
Naravno, ta neces zbog bure..hahadijagram wrote:Aha, zbog kise i dolazim, zbog cega bih drugogMaggie19 wrote:Samo.ti.dodji..kod nas je i kisa ljepsa ;-))dijagram wrote:Mozda, valja na jug ipak je doli bolje:)Maggie19 wrote:Mozda i tjedana :-Odijagram wrote:Ma da, samo sto nije, bit ce jos nekoliko dana nestabilno.Maggie19 wrote:Nema kise..ja slavim ;-))
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50